- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
Nasılsınız bebişler nasılCanım hoş geldin :))
GünaydınGünaydın uykusuz anneler
Sende benim gibi uykusuz musunGünaydın
Benim mesai 5 te basladi.neyseki gece guzel uyudu.Sende benim gibi uykusuz musun
Besikte uyuyoruz sonra sabaha karsi yanima aliyorum babamızı yataktan kovuyoruz.günaydın kızlar bizde iyi uyuduk gece. bebişlerinisi beşikte mi uyutuyorsunuz , ben beşiği süs gibi aldım gibi oldu. oğlum hep benimle uyuyor. uyanınca göz göze geliyoruz gülüp top gibi dönüyor çok tatlı ay yirimmm
Hemde nasıl uyku sorunumuz var maalesef sizinde mi öyleSende benim gibi uykusuz musun
Hoş bulduk. Hayırlısıyla sağlıkla büyüsün hepsi inşallahAaa iki gun girmeyince neler olmus. Hosgeldiniz kizlar. Gitmenize cok uzulmustum. Sizler sayesinde bir suru sey ogrenmistim. Hepiniz hosgeldiniz. Bebislerinizi saglikla buyutun insallah.
Ben bazen eşim işe gidince alıyorum. Ama alışır diye çok korkuyorum bir arkadaşım da böyle yanında yatırmış şimdi başka bir yerde uyumuyormuş eşi de salonda uyuyormuşgünaydın kızlar bizde iyi uyuduk gece. bebişlerinisi beşikte mi uyutuyorsunuz , ben beşiği süs gibi aldım gibi oldu. oğlum hep benimle uyuyor. uyanınca göz göze geliyoruz gülüp top gibi dönüyor çok tatlı ay yirimmm
Kaç aylık ? Canları çektiğinden değil aslında benim kızda bakıyor öyle ama o herşeye bakıyor zatenKizlar benim sutum yetiyor. Ama nezaman yemek masasinda olsak benim oglan cildiriyor banada verin diye minik agzini bir acisi var. Icimin yaglari eriyor. Bende 1 cay kasigi tattiriyorum. Cok hosuna gidiyor.
Valla benim bebiş sadece memeye bakıyor, yüzüme hiç bakmıyor gözü hep memedeKaç aylık ? Canları çektiğinden değil aslında benim kızda bakıyor öyle ama o herşeye bakıyor zaten
Canım bebişler büyüyor üç buçuk aylık oldu benimki ama biz abi ile zorlanıyoruz aşırı kıskanç 4 olacak ekimde çok zormuş...senin prenses nasıl:))Nasılsınız bebişler nasıl
Hoş geldin canım grup yine şenlenecek kalabalık oluncaBende geldim
Memeci o zaman bizimki canı isterse gözü görmez bir şey ama genelde etrafına bakmaktan ememiyorValla benim bebiş sadece memeye bakıyor, yüzüme hiç bakmıyor gözü hep memede
maalesef kaliniyor sut korumasi sehir efsanesi.cok.cok.dikkat etmek lazim.Kızlar hiç adet olmadan hamile kalınır mı korkuyorum şu an korkmuyoruz bir kez oldu bir hata pişmanım şimdi panikteyim