Günaydın kizlar bu ek gida isinine ne zaman basliycaksiniz nasil basliycaksiniz cevremdekiler simdiden tattirmaya baslamami söylüyor ama benim bi acelem yok 6.ayi beklemek istoyorum siz ne düşünüyorsunuz eline meyveyi alan kizimin agzina uzatiyo bu duruma con sinir oluyorum
Bende mama takviyesi yapiyorum anne sütünün yaninda dr dan sonra beni de bilgilendirir misiniz olmada bizde bi gideriz bilgi alirizben bu hafta doktora gidip soracağım. bizimde çevremizdeki herkes başlatmış bebeğine daha erken aslında ama biz mama takviyeli anne sütü verdiğimiz için doktora soralım dedik eşimle. sadece anne sütü verebilmiş olsaydım 6. aya kadar beklerdim.
benim oğlum emmediği için sağarak süt veriyorum ben. bugünlerdede sütüm azalmaya başladı bu yüzden biz başladık 4 aylığız tam.. doktorumuz yoğurt ve meyve suları meyve püreleriyle başlayabilirsin dedi..Günaydın kizlar bu ek gida isinine ne zaman basliycaksiniz nasil basliycaksiniz cevremdekiler simdiden tattirmaya baslamami söylüyor ama benim bi acelem yok 6.ayi beklemek istoyorum siz ne düşünüyorsunuz eline meyveyi alan kizimin agzina uzatiyo bu duruma con sinir oluyorum
Arkadaşlar gelmenize çok sevindim yine aktif olsun grubumuz :))
Hosgeldiniz kizlar sizi cok merak ettik gelmenize cok sevindim
hoşgeldiniz kızlarr sevindim gelmenize iyi kötü atlattık doğum süreçlerini artık büyütürken yazışırız
Hoş bulduk kızlarHosgeldiniz kizlar populerlikten düşmüştük gelmeniz cok iyi oldu gercekten .Saglikla buyutecegiz insallah bebeklerimizi.
Günaydın kizlar bu ek gida isinine ne zaman basliycaksiniz nasil basliycaksiniz cevremdekiler simdiden tattirmaya baslamami söylüyor ama benim bi acelem yok 6.ayi beklemek istoyorum siz ne düşünüyorsunuz eline meyveyi alan kizimin agzina uzatiyo bu duruma con sinir oluyorum
Sorma ya bizdede durum aynı hemen çocuğun ağzına uzatıyorlar oda yiyiyor bir güzel hiç begenmemezlik yapmıyor ne verirlerse . Annesi olarak istemiyorum deyip Engellemeye çalışsamda bir şekilde veriyorlarGünaydın kizlar bu ek gida isinine ne zaman basliycaksiniz nasil basliycaksiniz cevremdekiler simdiden tattirmaya baslamami söylüyor ama benim bi acelem yok 6.ayi beklemek istoyorum siz ne düşünüyorsunuz eline meyveyi alan kizimin agzina uzatiyo bu duruma con sinir oluyorum
Bende mama takviyesi yapiyorum anne sütünün yaninda dr dan sonra beni de bilgilendirir misiniz olmada bizde bi gideriz bilgi aliriz
Bende sağlık ocaginin verdiğini kullanmıyorum pek güvenemedim ona simdi kan ilaclarini arastiriyorumtabiki yazarım doktorun dediklerinirandevu aldık haftaya bakalım demir takviyesi ne kullanıyorsun onu da soracağım sağlık ocağının verdiğini kullanmadım ferro sanol sanırım bunu aldık ama doktora sormadan almıştım bi danışayım diyorum.
Bende dogdugundan beri hem mama verip hem emziriyorum. Arada meme reddi yasıyorum. 4.5 aylik olduk. Doktorumuz ek gıda icin henuz erken dedi.Bende mama takviyesi yapiyorum anne sütünün yaninda dr dan sonra beni de bilgilendirir misiniz olmada bizde bi gideriz bilgi aliriz
Benimki de tam 4.5 aylik bende bekleme taraftariyim ama cevrem cok zorluyoBende dogdugundan beri hem mama verip hem emziriyorum. Arada meme reddi yasıyorum. 4.5 aylik olduk. Doktorumuz ek gıda icin henuz erken dedi.
whatsap grubu kurdugumuz icin kovuldukYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz neden gitmiştiniz daha önce ona pek vakıf degilim :)
Hoş geldin canımBende geldim
Bizimde çevresel faktörler çok etkiliyor. Özellikle kayınvalidem. Gelecek ay gideceğiz engel olabilirim inşallahBenimki de tam 4.5 aylik bende bekleme taraftariyim ama cevrem cok zorluyo
Bize doktor demir ilacı olarsk bestiron damla verdi. Ona başladık. D vitaminide wellcare kullaniyorum. Katkısızlarmış.tabiki yazarım doktorun dediklerinirandevu aldık haftaya bakalım demir takviyesi ne kullanıyorsun onu da soracağım sağlık ocağının verdiğini kullanmadım ferro sanol sanırım bunu aldık ama doktora sormadan almıştım bi danışayım diyorum.