2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgeldiniz kizlar populerlikten düşmüştük gelmeniz cok iyi oldu gercekten .Saglikla buyutecegiz insallah bebeklerimizi.

Günaydın kizlar bu ek gida isinine ne zaman basliycaksiniz nasil basliycaksiniz cevremdekiler simdiden tattirmaya baslamami söylüyor ama benim bi acelem yok 6.ayi beklemek istoyorum siz ne düşünüyorsunuz eline meyveyi alan kizimin agzina uzatiyo bu duruma con sinir oluyorum

ben bu hafta doktora gidip soracağım. bizimde çevremizdeki herkes başlatmış bebeğine daha erken aslında ama biz mama takviyeli anne sütü verdiğimiz için doktora soralım dedik eşimle. sadece anne sütü verebilmiş olsaydım 6. aya kadar beklerdim.

Bende mama takviyesi yapiyorum anne sütünün yaninda dr dan sonra beni de bilgilendirir misiniz olmada bizde bi gideriz bilgi aliriz

benim oğlum emmediği için sağarak süt veriyorum ben. bugünlerdede sütüm azalmaya başladı bu yüzden biz başladık 4 aylığız tam.. doktorumuz yoğurt ve meyve suları meyve püreleriyle başlayabilirsin dedi..

Arkadaşlar gelmenize çok sevindim yine aktif olsun grubumuz :))
Hosgeldiniz kizlar sizi cok merak ettik gelmenize cok sevindim
hoşgeldiniz kızlarr sevindim gelmenize iyi kötü atlattık doğum süreçlerini artık büyütürken yazışırız
Hosgeldiniz kizlar populerlikten düşmüştük gelmeniz cok iyi oldu gercekten .Saglikla buyutecegiz insallah bebeklerimizi.
Hoş bulduk kızlar

Bende sinir oluyorum ne buluyorlarsa tattiriyorlar tatli tuzlu. Buyukler diye bisey diyemiyorum. 4. Ayimiz bitti. Baslamam gerektigini soyluyorlar ama ben 5
Ay tamamlaninca baslayacagim. Nasil basliyorsunuz ? Kasik kasik mi başlanır ? Ara ara blw yontemimi yapilmali.

Sorma ya bizdede durum aynı hemen çocuğun ağzına uzatıyorlar oda yiyiyor bir güzel hiç begenmemezlik yapmıyor ne verirlerse . Annesi olarak istemiyorum deyip Engellemeye çalışsamda bir şekilde veriyorlar

Bende mama takviyesi yapiyorum anne sütünün yaninda dr dan sonra beni de bilgilendirir misiniz olmada bizde bi gideriz bilgi aliriz

tabiki yazarım doktorun dediklerini randevu aldık haftaya bakalım demir takviyesi ne kullanıyorsun onu da soracağım sağlık ocağının verdiğini kullanmadım ferro sanol sanırım bunu aldık ama doktora sormadan almıştım bi danışayım diyorum.

Bende sağlık ocaginin verdiğini kullanmıyorum pek güvenemedim ona simdi kan ilaclarini arastiriyorum

Bende dogdugundan beri hem mama verip hem emziriyorum. Arada meme reddi yasıyorum. 4.5 aylik olduk. Doktorumuz ek gıda icin henuz erken dedi.

Bize doktor demir ilacı olarsk bestiron damla verdi. Ona başladık. D vitaminide wellcare kullaniyorum. Katkısızlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…