Kızlar dün gece çok tuhaf bisey oldu bebeğim gece kalktı emzirdim yatırdım beşiğinde tam dalmadı için hafifçe sallarken birden bağırarak ağladı bir baktım karın üstüne dönmüş hemen duzelttim ama g3cmedi ağlaması kucagima aldım sakinleştirmek için ama genzine bisey takılmış gibi yutkunamıyor zor nefes alıyor babasıyla aklımız çıktı ben gazını çıkarır gibi sırtına vurdum sürekli kusması için ve kustu ancak gecmedi yani yutkunurken o sesi duyuyorum yapamıyor yavrum ve ağlıyor durmadan hiç su vermiyordum çay kaşığıyla şu icirdik emziği verdim suya batırıp batırıp, kusmadan önce emziği de alamıyordu boğulacak gibi oluyordu çok korktum sonra boğazına bisey mi kaçtı bakalım derken babası parmağını ağzına soktu bisey yoktu ama sonra rahatladı uyudu ama benim omrumden omur gitti.. Galiba küçük dilin geriye kaçması dediğimiz olay oldu ve korkudan oldu çünkü uyku halinde karnının üstüne dönünce birden şok oldu ve geri eski haline gelemedi yavrum korktu Allah tan yanımızda beşik hemen yanımda... Şimdi gündüz bile yalnız bırakmaya korkuyorum odada telsiz e de guvenemiyorun