Bu sıkıntı baska arkadaslarda vardi onlar mudahale ettirmeden vajina yapisikliginin kendiliğinden açılacağını söylüyorlardı. Ben ama gerekirse müdahele edilmesinden yanayım. Bende gaziosmanpaşa da oturuyorum. Bezmialeme götürüyorum ben kızımı vatan caddesindeki büyük hastaneye. Orada doçent aysel hanım var çocuk hastalıkları ve sağlığı doktoru. Onu tavsiye edebilirim isterseniz ona da goturebilirsiniz. Biraz dominant sert bir doktor gibi ama bilgisi ve tecrübesini birçok kişiden duymuslugum var. Kontrollerimizi ona oluyoruzIyi aksamlar kizlar durumum acil oldugu icin konu acmak yerine burdan aratinca denk geldi yardimci olursaniz sevinirim. 23 aylik kizimda vajina yapisikligi var doktor daha once ostrojen krem vermisti icime sinmeye sinmeye kullandim ama herhangi bir degisiklik farkedemedim tekrar kontrole goturdugumde doktor vajina yapisikligi ileri duzeyde oldugunu cerrahi mudale yapilmasi gerekir dedi. Kafam allak bullak istanbulda oturuyorum ve buraya yabanciyim. Gaziosmanpasada oturuyorum. En fazla burdaki cevre hastaneleri biliyorum idrar kultur tahlili yaptirdik sonuclar pazartesi cikacak buarada gaziosmanpasa safak hastanesindeki cocuk cerrahina yonlendirdi doktor iyimi ilgilimi bi bilgim yok netten arastirdim kimisi cerahi mudale yaprirmayin kendi haline birakin diyor.kimiside sakinca gormuyor kizimi gozlemliyorum evet idrarini yaparken cani yaniyor ozellikle gece uyurken zorlaniyor sinirleniyor ve huysuz uykusuz kaliyor cok budurumu goruncede uzuluyorum.caresizimm ayrica doktor kizin cok hareketli cerahi mudale yapilirsa mutlaka uyutulsun dedi dahaa kucucuk bir bebek uyutulursa aklima kotu kotu dusunceler geliyor ya uyanamazsa beynine oksijen gitmezse cok korkuyorumn tvde goruyoruz insanlarin bebeklerin basina neler geliyor. Birde kulaklarinda iltihap baslamis Moralim cok bozuk rabbim hasta olan butun bebeklere çocuk lara sifa saglik versin.