2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İlk hastalığımıza yakalandık. Hırıtlı öksürük ve burun tıkanıklığı. Bugün geniz akıntısı için buhar verildi. Çok rahatladı. Serum fizyolojik ile açıyorum burnunu. Havalar çok dengesiz hala yağmur yağıyor. Serin oluyor. Kombi çalışıyor şimdi. Ateşi hiç olmadı. Bronşit değil. Atlatacak inşallah 🤲

İlk hastalığımıza yakalandık. Hırıtlı öksürük ve burun tıkanıklığı. Bugün geniz akıntısı için buhar verildi. Çok rahatladı. Serum fizyolojik ile açıyorum burnunu. Havalar çok dengesiz hala yağmur yağıyor. Serin oluyor. Kombi çalışıyor şimdi. Ateşi hiç olmadı. Bronşit değil. Atlatacak inşallah 🤲
Cok gecmis olsun canim

Uxupme canim canını sikarsan dahada azalir sütun bende mama takviyesi yapiyorum napalim ssglikli olsunlarda sutum az olunca günlerce ağladım bu sefer sütüm daha da azaldı moralini yuksek tut
Sİmdi mamaya başladım emzirirken çok sorun yaşıyorum kendini geri atıyor çığlıklar atıyor hiç emmek istemiyor ben de bunu göğüsten az sut geliyor diye sinirlendiğini düşünüyorum ama bu sabah ne mama ne meme yemiyor huysuzlugu üzerinde 😞

Sİmdi mamaya başladım emzirirken çok sorun yaşıyorum kendini geri atıyor çığlıklar atıyor hiç emmek istemiyor ben de bunu göğüsten az sut geliyor diye sinirlendiğini düşünüyorum ama bu sabah ne mama ne meme yemiyor huysuzlugu üzerinde 😞
Öyle bi dönem bizde geçirdik kendini geri itiyordu sürekli memeye oturtunca ağlıyordu, onun keyifli anında uzanırken verdim bir de ayakta gezinirken o zaman kabul ediyordu şimdi normale döndü şükür

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin . Biz de ankarayiz havalar serin özellikle evlerin içi ısınmadı

Öyle bi dönem bizde geçirdik kendini geri itiyordu sürekli memeye oturtunca ağlıyordu, onun keyifli anında uzanırken verdim bir de ayakta gezinirken o zaman kabul ediyordu şimdi normale döndü şükür
Evet bende önce ayakta emzirmeye başladım öyle uyuyakalıyordu emerken. Ama şimdi ben oldu bilmiyorum cildiriyor resmen kucağıma alınca emzirecegimi anlayıp bu böyle yaptıkça sut gittikçe azalıyor 😞 başlarda emerken hep Boğaz’ında kalır öksürürdü fışkırırdı sürekli akar taşardı sutum şimdi o eski halinden eser kalmadı 😞

Bebekle uğraşmaktan ev işi bile yapamıyorum yarın 3 gün yatılı misafirim geliyor daha hiç bisi yapamadım kafayı yemek üzereyim 😞

Evet bende önce ayakta emzirmeye başladım öyle uyuyakalıyordu emerken. Ama şimdi ben oldu bilmiyorum cildiriyor resmen kucağıma alınca emzirecegimi anlayıp bu böyle yaptıkça sut gittikçe azalıyor 😞 başlarda emerken hep Boğaz’ında kalır öksürürdü fışkırırdı sürekli akar taşardı sutum şimdi o eski halinden eser kalmadı 😞
Emziren anne diye bir sayfa var 3 ve 4.ayda bebeğin farkındalığı arttığından memeyi çıkarır durur az emer bu meme reddi sanılır ve bibereno yönelebilir yanlış bu geçici bir süreç yazmış

Sakin olmalıyız

Bebekle uğraşmaktan ev işi bile yapamıyorum yarın 3 gün yatılı misafirim geliyor daha hiç bisi yapamadım kafayı yemek üzereyim 😞
Bebekli eve 3 gün yatılı geliyorsa kusura bakmicak artık.. Ben hiç kafayı yemem ,hatta iyi olmuş seni dusunmeyeni sen de düşünme cnm boşver bebeğinden önemli mi ,olmadı şöyle hazır pide ayran anlasin onlar da

Ahh ahh ilk bebegimde ve hatta ilk evlendigim aylarda birileri geleceğinde kendimi yırtardım ama insanları memnun edemezsin bir kusur bulurlar ben de hiç sallamıyorum artık hatta temizliği onlar gidince yapıyorum kendimiz icon pasta börekleri oğlum için yapıyorum bosverrrr

Bebekli eve üç gün yatılı misafir çok özel durum yoksa gidilmez zaten. Geldiklerinde beraber yapalım yapamadım bebekle dersin. Kusura bakılacak bir durum değil.

hepimize kolayliklar diliyorum. herkes ayri seylerle uğraşmış ve hala uğraşıyor. hasta minnoslara gecmis olsun diliyorum. bizde bi iyi bi huysuz ilerliyoruz. her günümüze cok şükür az kaldi diyelim 6 aya :) yarisi gitti yarisi kaldi :)

Emziren anne diye bir sayfa var 3 ve 4.ayda bebeğin farkındalığı arttığından memeyi çıkarır durur az emer bu meme reddi sanılır ve bibereno yönelebilir yanlış bu geçici bir süreç yazmış

Sakin olmalıyız

Bebekli eve 3 gün yatılı geliyorsa kusura bakmicak artık.. Ben hiç kafayı yemem ,hatta iyi olmuş seni dusunmeyeni sen de düşünme cnm boşver bebeğinden önemli mi ,olmadı şöyle hazır pide ayran anlasin onlar da
EVet brnde takip ediyorum o sayfayı hatta videodaki gibi duyduğun her seste ağzından memeyi çıkarıyor. Mamada yemek istemiyor meme de aç ama yemiyor tek yaptığı huysuzluk neyi var anlamıyorum

Hiç yapamam dediğim şeyi yaptım. Burnuna serum fizyolojik sıkıp temizledim 😬

Kolaymış. Tereddüt edenlere korkmayın diyeyim. Ben çok tereddüt ettim çünkü korka korka yaptım 🙈

Kontrolden geldik rota yi yaptirmistim özel bir menenjit vardı onu da yaptırdım 400tl bir dozu ve iki türü var biri 2 adet asi diğeri 3 adet toplamda 5 adet olacak ama tek dozu bu fiyat pahalı geldi , yaptirmasan ve o hastalık gelse kendimi asla affetmezdim çünkü direk beyni etkileyen beyinde hasar bırakan biseymis

2013 te yurt dışında vurulmaya başlanmış ülkemize yeni gelmiş doktor ısrarla önerdi, özele götürüyorum ben düzenli, bir de şimdi suriyeliler felan ortalık karışık korkuyorum ,büyük oğlum olmamıştı o zaman yokru boyle bir aşı,ona da yapalım dedi
Doktor yakınıma sordum o da yaptır dedi ,aile hekimim de bütün aşıları eksiksiz yaptır demişti, aşıya karşı bir doktor tanımadım ama yine de bir tedirginlik oluyor Rabbim yavrularımızı korusun

EVet brnde takip ediyorum o sayfayı hatta videodaki gibi duyduğun her seste ağzından memeyi çıkarıyor. Mamada yemek istemiyor meme de aç ama yemiyor tek yaptığı huysuzluk neyi var anlamıyorum
Yediklerini bir takip et ben çiğköfte yediğimde almak istememişti galiba tadını değişiyor bazı besinler, bizim durum da zor süt çok bebek az içiyor:))) bugün doktor 3.aydan sonra emme arası genişler dedi 3 saatdan önce verirsen de acıkmadıgıı için de öyle yaparmış, acıkmasını bekle dedi ağlasa da , gerçekten de ben çok sık veriyordum ara açıldığında güzel emiyordu biraz acıkmasını bekleyelim cnm

Bir de bez ve ıslak mendillerde indirimleri takip eden arkadaslar lutfen bizimle de paylaşın:) Ben bir türlü oturtamadım o işi,

Ben internetten 24lü baby me yenidoğan yada sleepy yenidoğan alıyorum o anda en ucuz hangisi satıyorsa paketi 5buçuğa geliyor. Yenidoğan olmazda çok daha uygun tabi

X