2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hala 1 cm açıklıkla duruyorum muayene oldum alttan çok canım yandı bu defa normalde hiç acımazdı..
sancı yok açılma yok doktor gelecek gibi durmuyor dedi.. offf napcam yaa

Kızlar Çarşamba günü 09:48 de kızımı kucağıma aldım. Minicik ufak bir şey 2800 kg 47 cm boyu var. Çok şükür sağlığı yerinde :) Makat gelişti doktorum daha fazla beklemek istemiyordu iyi ki de beklememiş sezeryan öncesi kontrolde suyum tamamen bitmişti.Sabah uyandığımızda da hareketleri neredeyse yok gibiydi korka korka gittim hastaneye. Fark etmemişim azar azar suyum geliyormuş meğerse. Spinal anestezi yapıldı kızımın ilk ağlayışını duyucam görücem diye çok sevinmiştim ama korkuyordum da çok fazla heyecanlanmışım belimden iğne yapıldıktan sonra en son hatırladığım bacağını oynatabilir misin dediler oynatıyorum daha dedim ve karnıma baticon sürülüyordu. Sonrasında hatırlamıyorum baya bir gerilip heyecanlanmışım sakinleşmeyince genel anestezi vermişler eşimi bebek çıktıktan sonra alacaklardı ilk baştan yanımda olsa belki biraz daha sakin olabilirdim ama ilk defa ameliyathane ortamı olunca gerildim Kızım çıktıktan sonra eşim gelmiş beraber fotoğraflar gülmeler eğlenmeler bense herşeyden habersiz yatışta ama yine de kızıma göğsümü tutturmuşlar tenime koymuşlar. Ben hissetmesem de kızım hissetti :) Uyandığımda ameliyat bitmişti son şeyler yapılıyordu. sanki 5 dk uyumuş gibiydim ama yarım saat olmuş. Kızım çoktan babasıyla odada beni bekliyordu :) Kızımı sordum hemen, eşim geldi mi kaç kilo doğdu kızım, boyu kaç nasıl diye diye ameliyathaneden çıktım. Şuan ikimizde çok şükür evdeyiz ve iyiyiz :) Ve ameliyat sonrası öğrendik ki aslında doğuştan tek boynuzlu rahim dedikleri bi rahim yapısına sahipmişim ve böyle gebelikler genelde dış gebeliğe, erken doğuma, düşüklerle ve zor hamile kalmaya sebep olurmuş. Kızımın makat geliş olması ve haftasına göre hafta geriden gelme sebebi de bundanmış. Şimdiye kadar herhangi bi sorun yaşamadığım için rahim yapımın böyle olduğunu bilmiyordum ve gebelikte de bu durum anlaşılmadı. Çok şükür Allah'a normal yollarla hamile kalıp sağlıklı bir gebelik geçirdim. Bize rabbimin hediyesi mucizesi olmuş kızım :) Yavrusuna kavuşmayı bekleyen herkes inşallah sağlıcakla yavrusunu kucağına alır. Anne baba olmayı isteyenlere de rabbim hayırlı evlatlar versin. Bol sütlü emmeli günler olsun :)

Sağlıkla, hayırla, bol sütle büyüt cnm

maşallah canım Rabbim size bağışlasın gerçektende mucize olmuş.. Rabbim isterse olmaz mı iyikide bilmemişsin boşuna stres yapacaktınız belkide ne güzel kurtuldun..

Sağlıkla, hayırla, bol sütle büyüt cnm

Teşekkür ederim canım inşallah :)
maşallah canım Rabbim size bağışlasın gerçektende mucize olmuş.. Rabbim isterse olmaz mı iyikide bilmemişsin boşuna stres yapacaktınız belkide ne güzel kurtuldun..
Amin canım :) evet eşimde öyle söylüyor bilseydik belki daha stresli bir dönem geçirirdik böyle olması daha iyi oldu diyor. Çok şükür Allaha :)

hayirli olsun gecmis olsun canim darisi basimiza :)

kizlar bebisi uyuttum hemen yazayim hikayemi yaklasik 1.5 haftadir 1 cm acikligim yumusamam vardi zaten carsamba gunki kontrolde doktor kafasinin yariya kadar kanala girdigini cuma gunu yatis yapabilecegini soyledi persembe gunude bol bol yurudum pilates topunda egzersiz yaptim merdiven indim ciktim hurma yedim gece kasilmam oldu inanilmaz sabaha kadar uyutmadi sabah 8.30da doktorum muayene etti ve 4 cm aciklik var dogumu baslatalim dedi dogumhaneye indim lavman yaptilar suyumu patlattilar sonra hafif hafif sancilar gelmeye basladi bu hafiflikle 1 saatte 5 cm acikliga ulasti bu sirada tabi ben sanci gelince pilates topunda zipladim gidince kalcami saga sola oynattim cok ise yariyo aklinizda olsun saat 11 gibi acikligim 7.5 cmi buldu ben yine pilates topuna devam ettim ve yarim saat icinde ikinma hissi basladi 2 sanci sonrasi oyle bi ikinma geldiki resmen hissettim kafayi doktorum hemen geldi ve 5 ikinmada minigim dunyaya geldi emzirmeyide hemen basardik benim ilk epiduralliydi bundada istedim ama o kadar hizli ilerlediki gerek bile kalmadi kolaydi bana gore biraz ikinma asamasinda zorlandim o da doktor destegiyle bitti bizden simdilik bu kadar darisi diger bekleyenlere

Çok çok sevindim senin adinaaaaa, bakalım ben ne yapcamm

Kızlar doktordan geldim , nst de düzensiz sancılar çıktı, doktorum hafta sonu da iki gün nst görecek, pazartesi en geç salı yatıralım dedi. Bana sormadı bile bu sefer ne kadar bekleyelim diye 40+4 maksimum beklerim dedi,risk alamayız dedi.. kısacası sanci gelmese de suni sancıyla doğumum başlatılacak en geç salı olcak.. Aslında bir bakıma rahatladım çünkü bekle bekle daha ne kadar beklicegim belli değildi.. Ama gönül isterki kendi sancim gelsin öyle gideyim ,az da olsa umudum var..

Canım Rabbim sağsalim kurtarsın inşallah bizi haberdar et ne güzel herkes yavaş yavaş kavuşuyo yavrularına
Bugün kontrolde sancım yine az çıkıyordu doktorda pzar gününe kadar bebeğe zaman verelim gelmezse pazar günü suni sancı veririz olmazsa da sezeryan yaparız dedi, doktor alttan bakmadı ama eve gelince pembe akıntı oldu kırmızıya yakın ama akıntı olduğu belliydi nişandı sanırım, sancılar da ara ara var, insallah kendiliğinden başlar sancılarım

Canim hiç belli olmuyor bende 40+3 de doktora gitmiştim akşam buraya da bende de belirti yok dedim. 2 saat sonra kendimi hastanede buldum hatta sabah kontrolde hocam ne olacak baya ilerledi belirti falan da yok demiştim o da suyu kalp atışları normal beklicez demişti.. gece dogumhaneye geldiğinde de hanı sen doğurmuyordun ne oldu dedi :)

annesi o bugunyarin kendi gelecek hic merak etme :)

yuppi bebis yarin oglene dogru falan kollarinda olur annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…