masallah ne guzel bir dogum olmus. seni oglunu tebrik ederim :)Kızlar biz evimize geldik. İyiyiz çok şükür.
Doğum hikayem.
Dün sabah 7 de tuvalette akintimin arasında minnacık bir turuncu leke gördüm emin de olmadan eşime galiba oğlum geliyor dedim. Ben yinede ne olur ne olmaz diye banyo yaptım. Baktin sancim ağrım yok herhalde yanlış alarm dedim. Evi temizledik yemek yaptım.eşimi okula gonderdim. Saat 10 gibi rahim ağzı tikacimi diyolar büyük bir hep gibi akıntı geldi. Bu sefer emin oldum ama yine sancı yok. Saat öğlen 12.30 da ev işini bitirdim azıcık uzanayim dedim uzanır usanmaz foss diye bakın patlar gibi suyun geldi. Hemen eşimi aradım. Geldi yemeğini yedi yok sancı yok. Biz 13.30 da hastaneye gittik 1 saat yok kv. Fatma ana cicegini hatırlattı. Hemen suya isladi. Dua okudu kısa sürede hastaneye varıncaya kadar çiçek açıldı.suyu ictim. Saat 14.30 net sancim yok dedim ama nst de çıktı. Bu arada suyun hala gelmeye devam ediyordu. Doktor muayene etti harika ilerliyor dedi. Ebe açıklığıyla vakti 3cm miralim bozuldu desene dedim uzun sürecek. Çünkü sancı 'dan korkuyorum. Odaya aldılar.3.30da 3dk bir sancı girmeye başladı sonunda 16.30 da ebe hadi kontrol edelim dedi. Masaya çıktım ebe okunma egzersizleri yapabilirsin dedi. Tabi sancıyla yapiyorum. Dedim tuvalatim geliyor. Ebe vakti hemen dedi olduğunu getrin eldiven getirin. Kontrol dedi doğum başladı. 10dk bebek geldi. 1 saat sancıyla oğlum doğdu. Rabbim çok cektirmedi.çok şükür ikimizde iyiyiz sarısı size