ay insallah birseye gerek kalmadan dogar umitsiz olma annesi bol bol hareket et hastanede merdiven in cikŞimdi yine nst deyim yine sanci var düzensiz adet oluyor gibi hissediyorum ne nişan ne su geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay insallah birseye gerek kalmadan dogar umitsiz olma annesi bol bol hareket et hastanede merdiven in cikŞimdi yine nst deyim yine sanci var düzensiz adet oluyor gibi hissediyorum ne nişan ne su geliyor
Ben kullanıyorum ama henüz doğum yapmadım canımGünaydın kızlar kan sulandırıcı iğne kullanıp doğum yapan var mı
ya benim de iki gundur ufak ufak bas dönmem carpintim var neden olabilir?Doguranlarin gozu aydin :) 22 mart sabah 9 sezaryen tarihim. Artik ayakta duramaz hale geldim hele ki sabahlari carpintidan. 100den asagi atmiyor kalbim. Bir an once kurtulsam bende... evde yeni bir devir basliyor
dun geceden beri bende de sancilar var ama durum ayni ne nisan ne su .ay hayirla gelse de suyumuz gerek kalmasa sunni sanci.Şimdi yine nst deyim yine sanci var düzensiz adet oluyor gibi hissediyorum ne nişan ne su geliyor
Canım nasıl olacak doğumun belli mi bende kullanıyorum salı sezeryan olacak pazartesi vurma dedi dr birde doğumdan sonra 5 gün daha vurul dediBen kullanıyorum ama henüz doğum yapmadım canım
Ben 3 saat sonraydı.10dk bir gelen sancı bende şiddetli değildi.dayanilacak sanciydi.2 saat sonra Tam doğum sancıların baslamisti10dakikada bir sancısı gelen oldu mu ne kadar sonra dogum yaptılar
Şükür canım iyiyim sen de iyisin inşallah bekliyorum daha yok bir haber sen de duruö ne:))S Sevdalinka00 iyi misin ses ver :)))
Canım carpıntı ben de 6.aydan beri var 105 filan nabız. Valla doğum olsa hayırlısı ile kurtulsak inşallahya benim de iki gundur ufak ufak bas dönmem carpintim var neden olabilir?
valla canim bende ayni o kadar hareket ediyorum gelen giden yok kalcamda agri var var ama baska ds bisi yokŞükür canım iyiyim sen de iyisin inşallah bekliyorum daha yok bir haber sen de duruö ne:))
haklisin doguncada bugunleri ozluyor insan. ama gececek bu hislerin zamanla canımLohusalığın 10.gününden selam kızlar nasıl bir psikolojiymiş ben hamileliği özledim sanırım