• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esramtirak benim bebek de iri 3800 küsür, bana da suni verebilirler ama ben beklemek istiyorum cunku ssuni ile acilma olmadiginda da bebek sikintiya giriyor genelde sonu sezeryan oluyor bilmiyorum ben de kafam karisik biraz daha mi beklesem diyorum

gece bende hic uyumadim bugun dogumu baslatabilir doktor heyecan yaptim biraz sanirim gerci dunki yuruyusten sonra baya bi sancim oldu sonrada sabaha kadar usutmusum gaz varmis gibi bi sanci bide kasilma bebek asiri kasildi gece hic rahat diildim ben ilk oglumuda suni sanci ile aldim kucagima alnimiza yazili olani allah bilir 1 cm acilmam vardi zaten beni artik dogurtsun ben beklemek istemiyorum kizlar cok cnm yaniyo cunku 1 cocugu daha olanlar beni daha iyi anlicaktir

gece bende hic uyumadim bugun dogumu baslatabilir doktor heyecan yaptim biraz sanirim gerci dunki yuruyusten sonra baya bi sancim oldu sonrada sabaha kadar usutmusum gaz varmis gibi bi sanci bide kasilma bebek asiri kasildi gece hic rahat diildim ben ilk oglumuda suni sanci ile aldim kucagima alnimiza yazili olani allah bilir 1 cm acilmam vardi zaten beni artik dogurtsun ben beklemek istemiyorum kizlar cok cnm yaniyo cunku 1 cocugu daha olanlar beni daha iyi anlicaktir
Benim de ikinci oğlum olcak inşallah diğerinde de suni sanci almıştım ama direk onunla başlatılmadı kendi sancimla gittim en başta.. Sizin daha gününüz de var gibi aslında erken başlatmak istemesinin bir sebebi var mı?

Kızlar biz evimize geldik. İyiyiz çok şükür.
Doğum hikayem.
Dün sabah 7 de tuvalette akintimin arasında minnacık bir turuncu leke gördüm emin de olmadan eşime galiba oğlum geliyor dedim. Ben yinede ne olur ne olmaz diye banyo yaptım. Baktin sancim ağrım yok herhalde yanlış alarm dedim. Evi temizledik yemek yaptım.eşimi okula gonderdim. Saat 10 gibi rahim ağzı tikacimi diyolar büyük bir hep gibi akıntı geldi. Bu sefer emin oldum ama yine sancı yok. Saat öğlen 12.30 da ev işini bitirdim azıcık uzanayim dedim uzanır usanmaz foss diye bakın patlar gibi suyun geldi. Hemen eşimi aradım. Geldi yemeğini yedi yok sancı yok. Biz 13.30 da hastaneye gittik 1 saat yok kv. Fatma ana cicegini hatırlattı. Hemen suya isladi. Dua okudu kısa sürede hastaneye varıncaya kadar çiçek açıldı.suyu ictim. Saat 14.30 net sancim yok dedim ama nst de çıktı. Bu arada suyun hala gelmeye devam ediyordu. Doktor muayene etti harika ilerliyor dedi. Ebe açıklığıyla vakti 3cm miralim bozuldu desene dedim uzun sürecek. Çünkü sancı 'dan korkuyorum. Odaya aldılar.3.30da 3dk bir sancı girmeye başladı sonunda 16.30 da ebe hadi kontrol edelim dedi. Masaya çıktım ebe okunma egzersizleri yapabilirsin dedi. Tabi sancıyla yapiyorum. Dedim tuvalatim geliyor. Ebe vakti hemen dedi olduğunu getrin eldiven getirin. Kontrol dedi doğum başladı. 10dk bebek geldi. 1 saat sancıyla oğlum doğdu. Rabbim çok cektirmedi.çok şükür ikimizde iyiyiz sarısı size
Masallah Allah analı babalı büyütsün darısı bize insallah 😊🙏🏻❤️

Salı günkü muayenemde 1 cm açıklık var demişti ama sancım çok az oluyor bugün de gidicez yârin da tahmini Doğum tarihimizdi, resmen yatamadım sabaha kadar ve gaz sancıları mahvetti 😞

4cm iyi bir açıklık, yatirmamasina ben de şaşırdım demekki bir bildiği var ama şu bir gerçekki şükür başlamış doğumun darısı başıma:)))
Evet ya hakkaten basladı dun geceden beri takip icin selpak koyuyorum ıslatıyo ama sancım yok nasil hızlandircam sureci bilmiyorum... suni sancıdan da haberim yok cok kotu birsey mi acaba 🤦‍♀️

Salı günkü muayenemde 1 cm açıklık var demişti ama sancım çok az oluyor bugün de gidicez yârin da tahmini Doğum tarihimizdi, resmen yatamadım sabaha kadar ve gaz sancıları mahvetti 😞
Canım Rabbim sağsalim kurtarsın inşallah bizi haberdar et ne güzel herkes yavaş yavaş kavuşuyo yavrularına

yine sancısız ağrısız birgünden merhaba kızlar.. birazdan kontrole gidicem 40+3 olarak.. doktor cumaya kadar doğurmuş olursun büyük ihtimal demişti ben yine doğurmadım :(
Al benden de o kadar 40+0 ım bebeğin kilosu da fazla.. 40+3te suni verelim dedi ,napsam bilmiyorum ,gelecek gibi de değil.. Şeytan diyor gir sezeryana kurtul :)))))

Esramtirak benim bebek de iri 3800 küsür, bana da suni verebilirler ama ben beklemek istiyorum cunku ssuni ile acilma olmadiginda da bebek sikintiya giriyor genelde sonu sezeryan oluyor bilmiyorum ben de kafam karisik biraz daha mi beklesem diyorum
benim d kafam karisik ins pazartesiye kadar kendi sancim gelir ama daha onceki dogumlarimda da sunni almistim. Ondan ben de bilemiyorum
kizlar benim acilmam 4 cm olmus yatisim yapildi sanci cekiyorum su an dua edin bana
haydi ins guzel haberlerini bekliyouz

Al benden de o kadar 40+0 ım bebeğin kilosu da fazla.. 40+3te suni verelim dedi ,napsam bilmiyorum ,gelecek gibi de değil.. Şeytan diyor gir sezeryana kurtul :)))))
valla bende suni sancıdan çok korkuyorum korktuğum başıma gelecek gibi duruyor.. ne yapalım yürümeye devam akşamına tutsa keşke sancımız.

Back