S Sevdalinka00 nerelerdesij kiz sen ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yazmana çok sevindim annem geldi diye pek giremedim arkadaşa hediye alayım dedim yürüdüm epey sancı oldu dinledim geçti:))sen nasılsın ne alemdesin var mı gelişme:)S Sevdalinka00 nerelerdesij kiz sen ???
aynen benimde dinlenince gecen sancilarim var baska da bisi yok arada heyecan basiyor o sanci gelince ama simdi ise hic bisi yok :))) oyle yavana telefona bakiom :)))Canım yazmana çok sevindim annem geldi diye pek giremedim arkadaşa hediye alayım dedim yürüdüm epey sancı oldu dinledim geçti:))sen nasılsın ne alemdesin var mı gelişme:)
Canım sanki biz kapstıcaz dükkanı gibi duruyor sona kalacağımı hissediyorum Allah bilir tabii :))bugün panikledim yoksa geliyor mu dedim geçti:))ben elime alacam telefonu ama evdeki huysuz oğlum rahat vermiyor ki☺aynen benimde dinlenince gecen sancilarim var baska da bisi yok arada heyecan basiyor o sanci gelince ama simdi ise hic bisi yok :))) oyle yavana telefona bakiom :)))
Ay insallah canım dört gözle bekliyoruz, sancılarım ara ara çok şiddetleniyor sonra kayboluyor hala düzenli değil insallah yarına hayırlısıyla Doğum oluryuppi bebis yarin oglene dogru falan kollarinda olur annesi :)
Darısı bize insallahKızlar bende bisey yok dediğim gece kasılmalarım başladı. 14 mart sabah dogum
Oldu. Normal Doğum oldu, ilkine göre çok daha kolay oldu çok şükür iyiyiz ☺
Benim nisan da geldi ara ara sancı da var ama nedense doğmayacakmış gibi geliyor açıklık 1 cmdi ilerlemiyor bir haftadır belki de ondanBen de hic dogurmayacagim hissine kapildim iyice
Canim hiç belli olmuyor bende 40+3 de doktora gitmiştim akşam buraya da bende de belirti yok dedim. 2 saat sonra kendimi hastanede buldum hatta sabah kontrolde hocam ne olacak baya ilerledi belirti falan da yok demiştim o da suyu kalp atışları normal beklicez demişti.. gece dogumhaneye geldiğinde de hanı sen doğurmuyordun ne oldu dedi :)
InsaAllah kızlarrrrr ,artık zaman daralıyor benim için, şimdi bir heycan da bastı,kollarıma alma düşüncesi beni çok rahatlatıyor.. Suni sancıdan ne kadar tırssam da galiba ona doğru gidiyorum..annesi o bugunyarin kendi gelecek hic merak etme :)