• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yazmana çok sevindim annem geldi diye pek giremedim arkadaşa hediye alayım dedim yürüdüm epey sancı oldu dinledim geçti:))sen nasılsın ne alemdesin var mı gelişme:)
aynen benimde dinlenince gecen sancilarim var baska da bisi yok arada heyecan basiyor o sanci gelince ama simdi ise hic bisi yok :))) oyle yavana telefona bakiom :)))

aynen benimde dinlenince gecen sancilarim var baska da bisi yok arada heyecan basiyor o sanci gelince ama simdi ise hic bisi yok :))) oyle yavana telefona bakiom :)))
Canım sanki biz kapstıcaz dükkanı gibi duruyor sona kalacağımı hissediyorum Allah bilir tabii :))bugün panikledim yoksa geliyor mu dedim geçti:))ben elime alacam telefonu ama evdeki huysuz oğlum rahat vermiyor ki☺

Bende nisan gelmedi ama ara ara sanci var. Ama bu sansilar bende zaten iki aydir var ondan artik onlari bile umursamiyorum.
Ilk gebeligimde 5 cm aciklikla 2 hafta bekledi . Kilosu rusuktu ondan iki hafta beklettiler
Sonrasi ama enfeksiyon riskinden dolayi sunni sanci verdiler ama
Dogumum cok kolay olmustu.

Arkadaşlar merhaba 38+4 te nişanımın gelmesiyle Perşembe akşamı saat 10 gibi benim için de doğum süreci başlamış oldu. Planlı sezeryandi fakat tarihinden önce doğum kendiliğinden başlayınca yapacak bişe yok dedik ;)

Cuma gecesi 01.39 da oğluma kavuştum,benim doğum hikayem çok heyecanlı başlayıp biraz sıkıntılı bitti aslında neyse ki şuan ikimiz de hayattayız ve oğlum kucağımda :) Henüz doğumu gerçekleşmemişler olduğu için kimseyi korkutmamak adına yazmıycam ,ilerleyen zamanlarda paylaşırım :)

Allah herkesin yardımcısı olsun:)

Kızlar bebisten dolayı girip okuyamadım. Neler yaptınız kimler kurtuldu.kurtulamayanlar rabbim yardımcınız olsun. Korkmayın evet zorlu bir süreç doğum ama sonrası okadar guzelki.
Ben oğlumla yapışık geziyoruz demeden hiç düşmüyor.sanırım doymuyor daha tam sutum gelmedi. Biraz huysusuz.

Canim hiç belli olmuyor bende 40+3 de doktora gitmiştim akşam buraya da bende de belirti yok dedim. 2 saat sonra kendimi hastanede buldum hatta sabah kontrolde hocam ne olacak baya ilerledi belirti falan da yok demiştim o da suyu kalp atışları normal beklicez demişti.. gece dogumhaneye geldiğinde de hanı sen doğurmuyordun ne oldu dedi :)
annesi o bugunyarin kendi gelecek hic merak etme :)
InsaAllah kızlarrrrr ,artık zaman daralıyor benim için, şimdi bir heycan da bastı,kollarıma alma düşüncesi beni çok rahatlatıyor.. Suni sancıdan ne kadar tırssam da galiba ona doğru gidiyorum..

Back