2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
12. haftamdayım, 52 kiloyla falan başlamıştım sanırım. Doktorum akşam kıyafetle falan tarttığında 56 çıktı. Ben o kadar olduğuna inanamadım. Sabah evde kendim kıyafetsiz tartıldım 54.5 civarı çıktı. İlk üç ay hiç kilo alınmaması lazım muhabbeti var da canım sıkıldı. Öncesinde aç yaşardım, biraz düzenli beslenmeye başlayınca vücudum tepki verdi sanırım, kilo aldım ilk üç ay içinde.
boyum 1.70 57 ile hamile kaldım. Şimdi 59-60 arasında gidip geliyorum 11.haftadayım. Bide benim bulantılarım var bugün doktor dikkat et boyuna göre 15 e kadar alman gerekiyor dedi ama sigarayıda bıraktım midem bulanmadığı zaman sürekli yiyesim geliyor ne yapıcam bilmiyorum umarım sınırı aşmam
Kızlar merhaba. Benim mide bulantılarım cok kötü. Bugün doktora gittim kontrol için. Bana bulantılarım için zofer adında bi ilaç verdi. Kullanan duyan bilen var mı? Benim ilk hamileliğimde yaşamadığım için bilemiyorum, prospektüsünü okudum da biraz tedirgin oldum. Napıcagımı bilemiyorum kafam karıştı :KK64:
bende çok kötüyüm 1 aydır zofer kullanıyorum onun sayesinde rahatladım ama kabızlığa sebep oluyor
Kızlar yarın devlet hastanesinde randevum var cinsiyet hakkında tahminde bulunurlarmı sizce yarın 11+1 im çatlicam meraktan en son 7 buçuk haftalıkken gördüm çok küçüktü
10+5 im bugün doktor henüz belirleyici organların oluşmadığını söyledi

canım yaşama ihtimali varmı yani tam anlayamadım inşallah sağlıkla gelir kalp atışı varsa herşey güzel olabilir gibime geldi

bende başta onu düşünüyodum canım gidenler memnun hep ama yeni açılan hastaneye gittim bower o doktoruda çok övmüşler bende çok beğendim ümmügülsüm uçar
Canım, gözle görülen ancak doplerde görülmeyen kalp atışı olduğu düşünülen bir hareket var umutlu bakmıyor iki dr da ama biraz da beklemek istiyorlar

Canım, gözle görülen ancak doplerde görülmeyen kalp atışı olduğu düşünülen bir hareket var umutlu bakmıyor iki dr da ama biraz da beklemek istiyorlar
Canım cok erken daha mutlaka bekle. Hele birde geç dollenme ise aslında suanda 6. haftanın içinde bile olabilirsin ki o haftalarda gorulmuyo zaten. Bosyere umıt vermek istemem ama Rabbim tez zamanda güzel haberler verdirsin.

Canım ben kilolu hamile kaldım. 164cm 77kg kadın doğumcum kilo ver demem ama almayacagız ilk 3 ay dedi. Ben önceden gidiyordum diyetisyene. Şimdi kendim saglıklı besleniyorum. Cunku liste diyetisyen stresine girmek istemiyorum. Kilon var mı?
Bende nerdeyse 3 kilo aldım yaa moralim çok bozuk bende biraz kiloluyum boyum uzun ama yakında yarmagül gibi olacam 1.79 boy kilo 72 idi 75 oldum :(

ben kalmadan 79 kilodan 69 kiloya inmiştim 71 kiloyla hamile kaldım şimdiden bende şiştim yaa pantolonlar rahatsız ediyor lastikli pantolonlar aldım hamile pantolonu almak için erken mi kızlar

ben kalmadan 79 kilodan 69 kiloya inmiştim 71 kiloyla hamile kaldım şimdiden bende şiştim yaa pantolonlar rahatsız ediyor lastikli pantolonlar aldım hamile pantolonu almak için erken mi kızlar
İlk gebeliğin mi seninle aramızda 3 gün var ben kilo almadım ama bel bölgem genişlediği için pantolonlarım sıkıyor

evet canım ilk gebeliğim hamiliğin ilk günleri hamur çok çekti canım hep tuzlu yemek istiyordum gerçi çokta değişmedi bu ama en son 74tüm şuan tartmadım kendimi bilmiyorum

İlk gebeliğin mi seninle aramızda 3 gün var ben kilo almadım ama bel bölgem genişlediği için pantolonlarım sıkıyor

evet canım ilk gebeliğim hamiliğin ilk günleri hamur çok çekti canım hep tuzlu yemek istiyordum gerçi çokta değişmedi bu ama en son 74tüm şuan tartmadım kendimi bilmiyorum
Valla ben karışık yedim miğde bulantısı tiksinme filan olmadı bende kilomda bir farklılık yok gibi kalçam genişledi gibi duruyor ama mezroyla ölçtüğümde değişiklik yok bel bölgem de sadece genişleme var bana Göre de kilo almak zor vermek kolay :(

Valla ben karışık yedim miğde bulantısı tiksinme filan olmadı bende kilomda bir farklılık yok gibi kalçam genişledi gibi duruyor ama mezroyla ölçtüğümde değişiklik yok bel bölgem de sadece genişleme var bana Göre de kilo almak zor vermek kolay :KK43:
şişkinlik diyeceğim ama göbekte olur :110: en güzel hamileliği geçiriyoruz bence yedimiz yarıyor çıkarmıyoruz diye avutalım kendimizi ama çok kilo almaktan çekiniyorum helede zor vermişken

benimde erkek ama aşırı babacı ilk doğduğundan beri gazını bile babada rahat çıkarıyordu ilk aylar yani bazen genellemeye uymayabiliyolar 🙄 benim kocam senin diiil diyo 😳 bazen işe gitme diyo bana o zaman baban gitsin ben kalayım diyorum hemen koşup dış kapıyı açıyo hadi bye bye diyo 😔😔
AYYYY ne değişik hakket kızlarda babacı olur derler tersi bizdede anneci mesela

Back
X