• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar birşey soracağım lutfen cevaplayın :KK43: ben dun doktora gittim bi akıntı geldi diye henüz 6 haftalikmış alt muayeneden gördü ve kalp sesi çok yavaş durabilir dedi. Başka bir doktora gittim o da daha çok erken ama bebek olması gereken yerde dedi. Ancak dünden beri kahverengi pembe akijnti gelmeye devam ediyor ve adet sancısı oluyor . Bu normal mi

İnsallah birsey olmaz canim kalbini ferah tut hic yasamadim keske yardimci olabilecek birseyler soyleyebilsem. Yerlesme kanamasi olabilir falan demedi mi dr

Kızlar birşey soracağım lutfen cevaplayın :KK43: ben dun doktora gittim bi akıntı geldi diye henüz 6 haftalikmış alt muayeneden gördü ve kalp sesi çok yavaş durabilir dedi. Başka bir doktora gittim o da daha çok erken ama bebek olması gereken yerde dedi. Ancak dünden beri kahverengi pembe akijnti gelmeye devam ediyor ve adet sancısı oluyor . Bu normal mi
Canım öncelikle hayırlı olsun. Ben hiç böyle bir durum yaşamadım ama kalp sesi yavaş durabilir demek biraz peşin hüküm gibi geldi bana. Bence sabret, bebek olması gereken yerdeymiş. Bir hafta sonra tekrar gidersin. Stres yapma bebeğin olumsuz etkilenir.

Hanimlar klomen erken yumurtlamaya neden olur mu benim yumurtlama tarihim 3 mart yani reglin 15. Gunu.
11. Veya 12. Gun yumurtlamaya neden olur mu deneyimleriniz nedir

Hanimlar klomen erken yumurtlamaya neden olur mu benim yumurtlama tarihim 3 mart yani reglin 15. Gunu.
11. Veya 12. Gun yumurtlamaya neden olur mu deneyimleriniz nedir
Olabilir onun için o dönemlerde gün aşırı ilişki ile değerlendirmiş olursunuz.. gerçi doktorunuzun ultrasonla yumurta takibi yapması lazım muhtemellen çatlama iğnesi vericek :)

Klomen bittikten sonraki iki gun eşim yok malesef 13. Gunden itibaren degerlendirebiliriz
Bu ay icmesem mi klomeni bilemedim

Klomen bittikten sonraki iki gun eşim yok malesef 13. Gunden itibaren degerlendirebiliriz
Bu ay icmesem mi klomeni bilemedim
Doktorunuzun verdiği tedavi bence uygulayın.. iki defa kullanmıştım ilk çocuğumu isterken ikisinde de çatlama iğnesinden sonra çatladı yumurtam doktorlar genelde sizin hormonlarınıza göre dozunu ayarlıyor..

Merhabalar; benim son regl tarihim 2 Şubat ve biraz önce erken gebelik testi yaptım. Çok şükür çift çizgiyi gördüm☺️ Doğum tarihi 9 Kasım görünüyor. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Hayirli olsun darisi bize insallah ☺️ Ne kadar erken belli olmus masallah yumurtlama tarihiniz ayin kaciydi

Hayirli olsun darisi bize insallah ☺️ Ne kadar erken belli olmus masallah yumurtlama tarihiniz ayin kaciydi

Teşekkürler. Darısı en kısa zamanda sizlere olur inşallah. 13 Şubat görünüyordu takip ettiğim uygulamada. Ortalama 25-26 güne bir regl oluyordum. Sanırım doğru çıktı

Teşekkürler. Darısı en kısa zamanda sizlere olur inşallah. 13 Şubat görünüyordu takip ettiğim uygulamada. Ortalama 25-26 güne bir regl oluyordum. Sanırım doğru çıktı
Yaptiginiz testin markasi neydi acaba bende alayim ondan

Merhabalar; benim son regl tarihim 2 Şubat ve biraz önce erken gebelik testi yaptım. Çok şükür çift çizgiyi gördüm☺️ Doğum tarihi 9 Kasım görünüyor. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Ooo maşallah Kasım topiğinin ilk hamilesi sen oldun Çok da erken öğrenmişsin canım gözün aydın

Yaptiginiz testin markasi neydi acaba bende alayim ondan

Predictor Early diye bir testti. Eczaneden 40 tl ye aldık ama internette daha ucuza satan yerler var. Ben acele ettiğimden ve midemde ağrılar vardı aynı zamanda çok uykumda geliyordu ilaçta alamıyordum emin olmadığım için. Test yapıp ına göre ilaç alacaktım meğer hamileliktenmiş☺️

Back