2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kızlar inşallah hepimize kasım annesi olmak nasip olur
Bende neredeyse 1 yildır deniyorum olmuyo hormon testleri falan hepsi temiz çıkıyo 2.5 yaşnda bi kizım var o da 1.kürtaj ve 1 kimyasal gebelikten sonra oldu nerdeyse doguma kadar kan sulandirici igne kullandim saglikla dunyaya geldi cok sukur Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın insallah. Bu ay da tutmazsa klomen tedavisine başlıcaz ama Allahin izniyle tutar insallah baslamama gerek kalmaz hakkimizda hayirlisi neyse o olsun .
İnşallah bu zamanı birlikte bekleriz canım..

Insallah canim Allah herkese tattırsın bu duyguyu... sen ne zamandır istiyosun ilk çocuk mu olucak nasip olursa ☺
Yok canım benim bi tane oğlum var. 4 yaşında. İkinciyi düşünüyoruz bakalım nasip olursa. Bi deneme yaptık ocak ayı içinde ama tutmadı, yumurtlamayı kaçırdık.. Senin ilk mi

Yok canım benim bi tane oğlum var. 4 yaşında. İkinciyi düşünüyoruz bakalım nasip olursa. Bi deneme yaptık ocak ayı içinde ama tutmadı, yumurtlamayı kaçırdık.. Senin ilk mi
Yok canım benim de 2.5 yaşında bi kızım var 10 aydır deniyoruz nasip olmadı zaten kızımda klomen tedavisiyle olmustu bu ayda nasip olmazsa onumuzdeki ay klomen tedavisine baslicaz

31 ocakta oldum. Aslında daha doğum yapalı 45 gün oldu. Korkuyorumda ama acımı sadece yeni bir bebek hafifletebilir. Dr 6 ay korun dedi. Bende hemen istiyorum ama bende pko var hemen hamile kalırmıyım bilmem.:KK43:
basin sagolsun canim Allah sabirlar versin bende 25 kasimda 8 aylik bebegimi ani gelisen erken dogum yuuzunden vurulan ciger gelistirici ignelerin tansiyonunu tetiklemesi uzerine dekolmen plasentadan kaybettim doguma bir ay vardi cok aci s 4.sezeryanimi oldum..bu ay istemsiz bir kaza oldu adet gunumu bekliyorum cok erken benim icin ama rabbim verdiyse vardir bi hayir diyorum

basin sagolsun canim Allah sabirlar versin bende 25 kasimda 8 aylik bebegimi ani gelisen erken dogum yuuzunden vurulan ciger gelistirici ignelerin tansiyonunu tetiklemesi uzerine dekolmen plasentadan kaybettim doguma bir ay vardi cok aci s 4.sezeryanimi oldum..bu ay istemsiz bir kaza oldu adet gunumu bekliyorum cok erken benim icin ama rabbim verdiyse vardir bi hayir diyorum
Sizinde başınız sağolsun:KK43: Allah sabır versin inşaallah. Sezeryan olması sıkıntı olmuş ama Allah verdiyse vardır bir bildiği.

Mrb kizlar bizde esimle aralik ayinda 2. Cocugu yapmak icin karar verdik ama adet duzensizligim vardi kontrole gittim ve pko oldugunu ogrendim cok uzuldum kizim evlendigim ay hemen olmustu ve pkom da yoktu sonradan nerden cikti bu anlamadim iki ay dogum kontrol ilaci ictim bugun adetimin 2. Gunu umarim kizimda oldugu gbi ilk aydan hemen ikinci bebiş de olur Çok kafama taktim bu pkoyu iki ay zor gecti valla rabbim herkesi beklemeden muradina kavustursun. Umarim bende kasımda ikinci kez anne olurum

Mrb kizlar bizde esimle aralik ayinda 2. Cocugu yapmak icin karar verdik ama adet duzensizligim vardi kontrole gittim ve pko oldugunu ogrendim cok uzuldum kizim evlendigim ay hemen olmustu ve pkom da yoktu sonradan nerden cikti bu anlamadim iki ay dogum kontrol ilaci ictim bugun adetimin 2. Gunu umarim kizimda oldugu gbi ilk aydan hemen ikinci bebiş de olur Çok kafama taktim bu pkoyu iki ay zor gecti valla rabbim herkesi beklemeden muradina kavustursun. Umarim bende kasımda ikinci kez anne olurum
Canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısı ile Kasım annesi olursun. Stres yapmadan akışına bırak.

Kızlar birşey soracağım lutfen cevaplayın :KK43: ben dun doktora gittim bi akıntı geldi diye henüz 6 haftalikmış alt muayeneden gördü ve kalp sesi çok yavaş durabilir dedi. Başka bir doktora gittim o da daha çok erken ama bebek olması gereken yerde dedi. Ancak dünden beri kahverengi pembe akijnti gelmeye devam ediyor ve adet sancısı oluyor . Bu normal mi

X