• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhabalar; benim son regl tarihim 2 Şubat ve biraz önce erken gebelik testi yaptım. Çok şükür çift çizgiyi gördüm☺️ Doğum tarihi 9 Kasım görünüyor. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Tebrik ederim sağlıcakla büyüsün bebeginiz:)

IMG_20190224_231610.jpg
kızlar hele bi şuraya bakıverin. Neler görüyosunuz ☺☺☺ . Bekliyorum yorumlarınızı.

Merhabalar; benim son regl tarihim 2 Şubat ve biraz önce erken gebelik testi yaptım. Çok şükür çift çizgiyi gördüm☺️ Doğum tarihi 9 Kasım görünüyor. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Eğer varsa testinizin fotosunu atar mısınız lütfen. Sat tarihlerimizin arasında 1 gün var. Bende test yaptım var mı yokmu anlamadım öyle silik ki.

Eğer varsa testinizin fotosunu atar mısınız lütfen. Sat tarihlerimizin arasında 1 gün var. Bende test yaptım var mı yokmu anlamadım öyle silik ki.

Büyük olan erken gebelik testi; küçük olanıda biliyorsunuz zaten. İnşallah sizinde vardır. Biliyorsunuz döllenme zamanı ile ilgili.

Eklentiler

• A032A203-2D71-4030-A694-CF9148EB4B90.jpeg
    A032A203-2D71-4030-A694-CF9148EB4B90.jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 111
Canım fotoğrafta belli olmuyor olabilir, sen görüyorsan vardır. İnşallah vardır.
Gördüm görmesine de .Bugün sağlık ocağında bidaha yaptırdım çıkmadı. Ama beklemedik testi ben dün bi 5 dk falan beklemiştim. Ebe belki erkendir dedi. Bi arkadaşım gördü eve giderken sende bi değişiklik var hamile misin diye sordu. Şu son 1 haftada bilmem kaçıncı duyuşum:işsiz:

Gördüm görmesine de .Bugün sağlık ocağında bidaha yaptırdım çıkmadı. Ama beklemedik testi ben dün bi 5 dk falan beklemiştim. Ebe belki erkendir dedi. Bi arkadaşım gördü eve giderken sende bi değişiklik var hamile misin diye sordu. Şu son 1 haftada bilmem kaçıncı duyuşum:işsiz:
Erken olabilir tabiki, senin beklenen adet ne zaman

Back