- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
Benimde adet 6 şubatta bitti canmBenim son adet 6 Şubat o yüzden olursa Kasım annesi olmaya çalışıcam canım. Hakkımızda hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde adet 6 şubatta bitti canmBenim son adet 6 Şubat o yüzden olursa Kasım annesi olmaya çalışıcam canım. Hakkımızda hayırlısı olsun
Benim henüz bitmedi canım. Önce senden iyi haber alırız sonra da biz geliriz arkandan inşallah canım :)Benimde adet 6 şubatta bitti canm
Senin 6 da başladı öyleyse :) ayy hadi inşallah canimmmBenim henüz bitmedi canım. Önce senden iyi haber alırız sonra da biz geliriz arkandan inşallah canım :)
Evet canımcım 6da başladı :) güzel haberlerini beklerim :)Senin 6 da başladı öyleyse :) ayy hadi inşallah canimmm
Gözün aydın canım sağlıcakla gelsin bebegin darisi bizlere inşallah:)bugün beta HCG'DE 6392,80 çıktı. 48 saat sonra tekrar beta istedi doktor ve hamilesiiin dediiiii :) bir problem olmazsa inşallah kasım da geliyor
Gözün aydın canım sağlıcakla gelsin bebegin darisi bizlere inşallah:)
Baya uzunmus kuzum ama Olsun geldi ya şükür :)amiiiiin inşallah beklemek bi sıkıntı bu süreç bi sıkıntı hala inanmıyorum regl olacakmışım gibi hissediyorum. ya olmazsa ya olumsuz olursa diye. düşünmemek de zor. ALLAH isteyen herkese nasip etsin inş 2,5 yıl sonra aldım bu haberi
Baya uzunmus kuzum ama Olsun geldi ya şükür :)
Anlat bakalım nasıl degerlendirdin ayı neler yaptin
Hayırlı olsun femara nedirilk defa femara kullandım,femara ile hamile kaldım. SAT 29 kasım, doktor kontrolüyle gördüğümüz sonuç sanırım iki kere çatladı yumurtam. doktor kontrolünden sonra yumurtan çatlamış regl olabilirsin dedi doktor. bende PKO olduğu için regl de olmadım doktora da gitmedim. 2-3 gündür göğüs hassasiyetim olunca ; galiba regl olamıyorum ondan böyle dedim, adet söktürücü versin diye gittim doktora ve hamileymişim.
Basiniz sagolsun Rabbim isteyen herkesede siizede hayirli evlatlarf nasip etsin benim hikayemde cok uzun satirlara yazsam sigmaz 5 dusukten sonra iki kizim var simdi mucizem onlar benim 10 ay once yine bi dusuk yaptim Rabbim kizcelerime bir erkek kardes nasip eder insallah cok istiyolar kasim annesi olmak nasip olsun insallah31 ocakta oldum. Aslında daha doğum yapalı 45 gün oldu. Korkuyorumda ama acımı sadece yeni bir bebek hafifletebilir. Dr 6 ay korun dedi. Bende hemen istiyorum ama bende pko var hemen hamile kalırmıyım bilmem.
Sağolun Allah razı olsun. İnşaallah nasip olur hepimize.Basiniz sagolsun Rabbim isteyen herkesede siizede hayirli evlatlarf nasip etsin benim hikayemde cok uzun satirlara yazsam sigmaz 5 dusukten sonra iki kizim var simdi mucizem onlar benim 10 ay once yine bi dusuk yaptim Rabbim kizcelerime bir erkek kardes nasip eder insallah cok istiyolar kasim annesi olmak nasip olsun insallah
Gozunaydin canim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsinbugün beta HCG'DE 6392,80 çıktı. 48 saat sonra tekrar beta istedi doktor ve hamilesiiin dediiiii :) bir problem olmazsa inşallah kasım da geliyor
Benimki 5 mart canım.Kizlar bidahaki adet tarihiniz kac benimki 20 subat insallah
Gözün aydın canım :))ilk defa femara kullandım,femara ile hamile kaldım. SAT 29 kasım, doktor kontrolüyle gördüğümüz sonuç sanırım iki kere çatladı yumurtam. doktor kontrolünden sonra yumurtan çatlamış regl olabilirsin dedi doktor. bende PKO olduğu için regl de olmadım doktora da gitmedim. 2-3 gündür göğüs hassasiyetim olunca ; galiba regl olamıyorum ondan böyle dedim, adet söktürücü versin diye gittim doktora ve hamileymişim.
gözün aydın canım darısı başımıza inşallahbugün beta HCG'DE 6392,80 çıktı. 48 saat sonra tekrar beta istedi doktor ve hamilesiiin dediiiii :) bir problem olmazsa inşallah kasım da geliyor
gözün aydın canım darısı başımıza inşallah