2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözün aydın canım sağlıcakla gelsin bebegin darisi bizlere inşallah:)

amiiiiin inşallah beklemek bi sıkıntı bu süreç bi sıkıntı hala inanmıyorum regl olacakmışım gibi hissediyorum. ya olmazsa ya olumsuz olursa diye. düşünmemek de zor. ALLAH isteyen herkese nasip etsin inş 2,5 yıl sonra aldım bu haberi

amiiiiin inşallah beklemek bi sıkıntı bu süreç bi sıkıntı hala inanmıyorum regl olacakmışım gibi hissediyorum. ya olmazsa ya olumsuz olursa diye. düşünmemek de zor. ALLAH isteyen herkese nasip etsin inş 2,5 yıl sonra aldım bu haberi
Baya uzunmus kuzum ama Olsun geldi ya şükür :)
Anlat bakalım nasıl degerlendirdin ayı neler yaptin

Baya uzunmus kuzum ama Olsun geldi ya şükür :)
Anlat bakalım nasıl degerlendirdin ayı neler yaptin

ilk defa femara kullandım,femara ile hamile kaldım. SAT 29 kasım, doktor kontrolüyle gördüğümüz sonuç sanırım iki kere çatladı yumurtam. doktor kontrolünden sonra yumurtan çatlamış regl olabilirsin dedi doktor. bende PKO olduğu için regl de olmadım doktora da gitmedim. 2-3 gündür göğüs hassasiyetim olunca ; galiba regl olamıyorum ondan böyle dedim, adet söktürücü versin diye gittim doktora ve hamileymişim.

ilk defa femara kullandım,femara ile hamile kaldım. SAT 29 kasım, doktor kontrolüyle gördüğümüz sonuç sanırım iki kere çatladı yumurtam. doktor kontrolünden sonra yumurtan çatlamış regl olabilirsin dedi doktor. bende PKO olduğu için regl de olmadım doktora da gitmedim. 2-3 gündür göğüs hassasiyetim olunca ; galiba regl olamıyorum ondan böyle dedim, adet söktürücü versin diye gittim doktora ve hamileymişim.
Hayırlı olsun femara nedir

31 ocakta oldum. Aslında daha doğum yapalı 45 gün oldu. Korkuyorumda ama acımı sadece yeni bir bebek hafifletebilir. Dr 6 ay korun dedi. Bende hemen istiyorum ama bende pko var hemen hamile kalırmıyım bilmem.:KK43:
Basiniz sagolsun Rabbim isteyen herkesede siizede hayirli evlatlarf nasip etsin benim hikayemde cok uzun satirlara yazsam sigmaz 5 dusukten sonra iki kizim var simdi mucizem onlar benim 10 ay once yine bi dusuk yaptim Rabbim kizcelerime bir erkek kardes nasip eder insallah cok istiyolar kasim annesi olmak nasip olsun insallah

Basiniz sagolsun Rabbim isteyen herkesede siizede hayirli evlatlarf nasip etsin benim hikayemde cok uzun satirlara yazsam sigmaz 5 dusukten sonra iki kizim var simdi mucizem onlar benim 10 ay once yine bi dusuk yaptim Rabbim kizcelerime bir erkek kardes nasip eder insallah cok istiyolar kasim annesi olmak nasip olsun insallah
Sağolun Allah razı olsun. İnşaallah nasip olur hepimize.

Gözün aydın canım :))

Merhaba kızlar inşallah hepimize kasım annesi olmak nasip olur
Bende neredeyse 1 yildır deniyorum olmuyo hormon testleri falan hepsi temiz çıkıyo 2.5 yaşnda bi kizım var o da 1.kürtaj ve 1 kimyasal gebelikten sonra oldu nerdeyse doguma kadar kan sulandirici igne kullandim saglikla dunyaya geldi cok sukur Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın insallah. Bu ay da tutmazsa klomen tedavisine başlıcaz ama Allahin izniyle tutar insallah baslamama gerek kalmaz hakkimizda hayirlisi neyse o olsun .

X