- 11 Mart 2019
- 64
- 76
- 88
- 34
2 kez betaya baktirdim ama muayene icin hic gitmedim gorunmeyecegini dusundum cunku senin kese gorundu mu canim
Gördüm canım.Sen 9 martta keseyi gördün mü peki cnm?
maşallah baya yükselmişGöründü tatlım.
28 Şubatta beta 162 idi.
7 Mart'ta 5377
9 Mart'ta da keseye baktık.
Kalp için 23 Mart'ta gel dedi
Gıda mühendisiyim. Boğaz pastilleri, bitkisel ektrakt içieren ürünler, multivitaminler,.. vb takviye edici gıda ürünleri üreten bir firmadayım. Piyasada cok fazla taklit tahşiş var. Endişeleniyorum o yuzden.mesleğini merak ettim sakıncası yoksa
balık yağı kapsülünü doktor mu verdi
olması gereken budur heralde canım kese boyutuyla ilgili bilgim yok malesefBenim 9 martta bu kadar göründü çok mu küçük ? Eki Görüntüle 2244431
yaa süper o halde doktorunuzun önerdiği folik asiti bizimlede paylaşabilir misinizGıda mühendisiyim. Boğaz pastilleri, bitkisel ektrakt içieren ürünler, multivitaminler,.. vb takviye edici gıda ürünleri üreten bir firmadayım. Piyasada cok fazla taklit tahşiş var. Endişeleniyorum o yuzden.
Kese en erken bhcg 1500-2000 ulaşınca görülüyor. 133de görünmemesi gayet normal. Anormal bir durum değil yani korkmamerhaba son adet tarihim 28 ocak 2019 ben herhangi bir belirti yasamadım 02.03.2019 da test yaptım belli belirsiz bi çizgi gördüm daha sonra tekrar yaptım onda negatıf cıktı neyse dedım hamıle degılım herhalde sonra 08.03.2019 da tekrar test yaptım direk çift çizgi çıktı doktora gittim kese göremedi kan değerim 133 çıktı sizce nedir durum hamilemiyim çok kafam karıstı
İnş görücez bi de kalp atışı da görülse sürpriz olurdu ne güzelBende 22 marta aldım,beklenen tarihim aynı
Sat ımız aynı. Bhcg değerine göre değişir gözüküp gözükmeyeceği tabi ama sabredemem diyosan görücem diye şartlams kendini bi de doktor göremedim falan derse de hemen korkma. Bazı doktorlar açıklama yapmadan görmedim sonra tekrar bakalım deyince insan pimpirikleniyor.Merhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 7 şubat ama ilişki olan tarihim 20 şubat normalde sat tarihine göre baz alıyolar ben 15 marta randevu aldım erkenmi oluyor? Kese görünürmü? Geri göndersin istemiyorum keseyi görmeden oyüzden geç gitmek istiyorum ama sizce aldığım tarih erkenmi?
Ben neler yapmamamız gerektiğini yazayım. Yumurta iyi pişmiş olmalı çiğ olmayacak hiç ıslak olmamalı.evet onunla ilgili oldugunu tahmin ediyordum aslinda beslenmeme hic olmadigi kadar dikkat ediyorum ama olacagi varmis demekkisahi kizlar siz nelere dikkat ediyorsunuz beslenme acisindan biraz bilgi alisverisi yapalim
Piyasada solgar folik asit dışında hepsi yapay folik asit. Benim doktorum solgar önermişti biraz pahalı ama bi araştır istersen.Bende 22 .marta alıştım ama folik asitlere güvenemedim Eczanedekilerde hep takviye edici gıda yazıyo. İçindeki etken madde oranları hakkında klinik çalışma yok. o yuzden doktora gideyimde onu yazdırtayım bari. Birde ben bu ay 5 kilo almıştım.Cok kilolu hamile kaldım. Diyetisyenede gideceğim. Yarın doktordayım yani... Açlık şekerim 105 cıktı. Bi korktum.
yumurta ve etteki bakterilerden dolayı mı?Kese en erken bhcg 1500-2000 ulaşınca görülüyor. 133de görünmemesi gayet normal. Anormal bir durum değil yani korkma
İnş görücez bi de kalp atışı da görülse sürpriz olurdu ne güzel
Sat ımız aynı. Bhcg değerine göre değişir gözüküp gözükmeyeceği tabi ama sabredemem diyosan görücem diye şartlams kendini bi de doktor göremedim falan derse de hemen korkma. Bazı doktorlar açıklama yapmadan görmedim sonra tekrar bakalım deyince insan pimpirikleniyor.
Ben neler yapmamamız gerektiğini yazayım. Yumurta iyi pişmiş olmalı çiğ olmayacak hiç ıslak olmamalı.
Yumurta ve ete dokunulursa eller hemen yıkanmalı.
Balık yenilebilir ama diğer deniz mahsüllerine dikkat etmeli.
Sakatatlardan uzak durmak gerek.
Tuzu azaltmalı hemde çok azaltmalı acayip ödem oluyor sonra.
Aklıma gelirse yine paylaşayım
Piyasada solgar folik asit dışında hepsi yapay folik asit. Benim doktorum solgar önermişti biraz pahalı ama bi araştır istersen.
Evet aynenyumurta ve etteki bakterilerden dolayı mı?
aaa bilmiyodum vallahiyumurta ve etteki bakterilerden dolayı mı?
keşke bizim bebişlerimizde görünse böyleGöründü tatlım.
28 Şubatta beta 162 idi.
7 Mart'ta 5377
9 Mart'ta da keseye baktık.
Kalp için 23 Mart'ta gel dedi
Sağlık ocağı kalp atışlarından sonra kayıt açmak için sen gitmesen de arıyor takip ediyorlar. K.doğum doktoru da eğer özel bir durum yoksa bu tahlilleri kalp atışı duyduktan sonra yaptırmanı istiyor. Bunu şundan dolayı yazdım hani ben öğrendim bu testleri yaptırmadım falan diye endişelenmeyin yani kalp atışlarından sonra bi tık daha önem kazanıyor bunlar.Arkadaşlar ben özelde beta baktırdıktan 2 gün sonra sağlık ocağına gittim. (Sağlık ocağına gidilmesi gerekiyor diye forumda okumuştum.)
Doktor bana aşağıdaki testleri yaptı. D vitamini damlası verdi.
Bu testlerin sonucunu da kendi kadın doğum doktoruma götürdüm. Bence sizde mutlaka gidin. Tetanoz aşısı olmamız gerekiyormuş, randevu veriyor sağlık ocağı. Kan uyuşmazlığı fln var mı diye kontrol ediyor. Baya kapsamlı tahliller yapıp bilgilendiriyorlar.
- Biyokimya&hormon
- Elisa
- Hemogram
- İdrar
Maşallah miniğin ucundan görünmüş sanırım :) kalp atışı görüldü mü canım nasılsın şimdi?Eki Görüntüle 2244442
Benim de dün kanamamdan sonraki ultrason
Evet solgar iyi olaibilir. Onuda sorayımPiyasada solgar folik asit dışında hepsi yapay folik asit. Benim doktorum solgar önermişti biraz pahalı ama bi araştır istersen.
Nasılsın canım iyimisin ? Bende bugün ayakta durum mecburen ağrım var şuanEki Görüntüle 2244442
Benim de dün kanamamdan sonraki ultrason
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?