Sat 28 ocakDeğerin bugün mü 2258 çıktı canım ? Sat neydi senin ? Benim bugün 3942 çıktı çok minik bir kese gördü emin olmak üçün çarşamba tekrar çağırdı. Ultrason görüntüsünüde paylaştım.
Çok fark yok aramızda benide çarşamba çağırdı. Demekki normal görmemeleri zaten benim ki gördüm ama emin olmak istiyorum dediSat 28 ocak
Ben istemiyordum :) beklemiyorduk yani. Doğudayız şuan şark görevini yapıyoruz buradan dönünce olur diye düşünmüştük. İlk çocuğumuz olucak olursa. Kendi yöntemlerimizle korunuyorduk ama bana doktor polikistik dediği için ben rahat davrandım
Sat 28 ocak
AMin hepimizinkini inşallahYaaa Çok şükür Rabbime aratmamış
Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip eylesin inşallah
Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Sağlıkla ilerler inşallah ♥Kızlar herkese iyi gecelersat 4 Şubat ve hamileyim çok şükür dün değerim 1180 çıktı ama bugün keseyi göremedik Pazartesi çağırdı bakalım inşallah görürüz:) heyecanla bekliyoruz ilk çocuğumuz olacak inşallah hayırlısıyla 8 aydır deniyorduk sonunda oldu Allah isteyen herkese nasip etsin. Aranıza katılmak istiyorum çünkü muhtemel doğum tarihi 11 kasım olarak görünüyor:)
Sağlıkla ilerlesin inşallahÇok teşekkür ederim feğrtim 148.50 çıktı
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerler inşallahAldım pzt daha betam 8.5 tu herhalde hamilelik yok ben yanıldım diye dusundum bir kaç gün daha bekleyeyim regli olmazsam dr a giderim dedim eltim kadın dogum hast çalışıyor bu gün konuştuk bir gideyim dedim beta 192 olmuş ben sokdr salı tekrar çağırdı betamin nasıl yukselecegine bakacak benn o kadar erken öğrenmemek için uğraştım simdinde geç ovulasyon olabilir dedi aman allah saglikli versinde
Amin. Cümlemize nasip olur inşallah. Hayırlı olsunGünaydınnn Allah nasip ederse Ben de Kasım Annesi olucam. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eylesin olanları da bağışlasın bize de hayırlısından sağlıklısından nasip eylesin kucağımıza alıp büyütürüz inşallah
Kese göründüyse dış gebelik değildir canımBuda görünen kesem. Eki Görüntüle 2243654
Çok çok aminHoş buldum
Benim 8 sene sonra ilk gebeliğim kendiliğinden oldu şükürler olsun. Allahım hepimize sağlıklıca hayırlıaıyla kucağımıza almayı nasip eylesin
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilrlesin inşallah .şu an karnın şekil alması falan mümkün değil. Pirinç tanesi kadar bile değil şu an. Şişkinliktir o ve normaldir ☺Benimde sat 26 şubat kasımda inşallah bebişimi kucağıma alıcam suan daha yeni hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum karnım yukarda ve yanlardan kilo aldım bol bol domates ve limon yiyorum tatlı fazla yemiyom hep ekşi tuzlu seyler istiyo canım bakalım hayırlısı Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Hayırlı olsun. Hoş geldin. Değerin gayet güzel artmış ♥ sağlıkla ilerler inşallahselamlar kızlar bende katıldım aranıza sat 11 şubat tahmini doğum 18 kasım6 martta bchg değerim 42.9 du bugun ise 315.5 çıktı Rabbim hepimize hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin
Sağlıkla inşallahHesaplamaya göre bende 20 kasımda yavrumu kucağıma alacağım ☺
Artış gayet güzel .gözünaydınKan sonucum çıkmış.
4 mart 554
7 mart 1189
9 mart 3942
Vardır illaki. Testten teste değişiyor. Kan en doğru suçpnuçDün test yaptım silikti varla yok arası belli bile olmuyordu bugün sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı yanılma payı var mıdır sizce?
Normaldir canınMerhaba benim 2258 çıktı yine de görünmedi Çarşamba tekrar gidecem
İnşallah görürüz canım Allah sağlıkla geliştiği ve doğduğu günleri de göstersinMerhaba benim 2258 çıktı yine de görünmedi Çarşamba tekrar gidecem
AMin hepimizinkini inşallahZaten başta bana teselli veren tek şey buydu. Ben pkodan dolayı kesin tedavi görmem gerekiyor diye düşünmüştüm ama çok şükür. Sen aramışsın sanırım. Rabbim isteyen herkese versin. Çevremde isteyen bir kaç kişi var çaresizlikte çok zor. Kimse zor durumda kalmasın herkes mutlu olsun.
Sancı değil de,bi sağ kasık bi sol kasık ara ara geriliyor benim.Sancılarınız Var Mı ?
Sancı değilde ara ara sanki adet olcakmışım gibi geriliyo karnım. Ben kızımda ilk 5 ay kusmuştum 6.haftadan sonra başlamıştı. Sabahları kusacakmıyım acaba diye uyanıyorumSancılarınız Var Mı ?
oSancılarınız Var Mı ?
Bende sürekli rüya görüyorum,özellikle araba kullanıyorum rüyalarımda..Neyse anlamı çok ilginç
adet sancisi gibi 1 haftadir devam ediyor benim hafifte bel agrisi var normalde bugun adet gunumdu belki yarindan sonra hafifler agrilarimSancılarınız Var Mı ?
ilac falan verdi mi canim dur uzulme hemen sen kendine dikkat et surekli uzan yorulmasancımın sebebi belli oldu yüksek riskli düşük tehlikem varmış
Canım çok geçmiş olsun hemen üzülme bence başka doktorlarada git. Nasıl anlaşıldı kisancımın sebebi belli oldu yüksek riskli düşük tehlikem varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?