2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Yaaa Çok şükür Rabbime aratmamış
Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip eylesin inşallah

Benim de 26 hocam hiç endişelenmeyin değeriniz çok iyi. Benim 1 günüm gecikmişti 368 çıkmıştı kese görünmüyor sana hamilesin diyemem dedi ve gönderdi doktor. Gün boyunca ağladım. 8 yıldır bekliyorum bana birazcık anlayışlı davranabilirdi "kanda gebelik car fakat keseyi görmek şuan mümkün değil 1000 ve üzeri anca gözükür" diyebilirdi. 2 gün sonea yaptırdım 919 çıktı kese varla yok arası göründü. 4 gün sonra Troid tahlilim için gittim kese maşallah çok belirgindi Sizinde öyledir içinizi ferah tutun

Yaaa Çok şükür Rabbime aratmamış
Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip eylesin inşallah
AMin hepimizinkini inşallah Zaten başta bana teselli veren tek şey buydu. Ben pkodan dolayı kesin tedavi görmem gerekiyor diye düşünmüştüm ama çok şükür. Sen aramışsın sanırım. Rabbim isteyen herkese versin. Çevremde isteyen bir kaç kişi var çaresizlikte çok zor. Kimse zor durumda kalmasın herkes mutlu olsun.

Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Sağlıkla ilerler inşallah ♥
Çok teşekkür ederim feğrtim 148.50 çıktı
Sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerler inşallah
Amin. Cümlemize nasip olur inşallah. Hayırlı olsun
Kese göründüyse dış gebelik değildir canım
Hoş buldum
Benim 8 sene sonra ilk gebeliğim kendiliğinden oldu şükürler olsun. Allahım hepimize sağlıklıca hayırlıaıyla kucağımıza almayı nasip eylesin
Çok çok amin sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilrlesin inşallah .şu an karnın şekil alması falan mümkün değil. Pirinç tanesi kadar bile değil şu an. Şişkinliktir o ve normaldir ☺
selamlar kızlar bende katıldım aranıza sat 11 şubat tahmini doğum 18 kasım 6 martta bchg değerim 42.9 du bugun ise 315.5 çıktı Rabbim hepimize hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin
Hayırlı olsun. Hoş geldin. Değerin gayet güzel artmış ♥ sağlıkla ilerler inşallah
Hesaplamaya göre bende 20 kasımda yavrumu kucağıma alacağım ☺
Sağlıkla inşallah
Kan sonucum çıkmış.
4 mart 554
7 mart 1189
9 mart 3942
Artış gayet güzel .gözünaydın
Dün test yaptım silikti varla yok arası belli bile olmuyordu bugün sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı yanılma payı var mıdır sizce?
Vardır illaki. Testten teste değişiyor. Kan en doğru suçpnuç
Merhaba benim 2258 çıktı yine de görünmedi Çarşamba tekrar gidecem
Normaldir canın

Amiin canım amiiin Allah kimseyi aratmasın. İnşallah bizimkileri de sağlıklıca hayırlısıyla kavuştursun

Bende sürekli rüya görüyorum,özellikle araba kullanıyorum rüyalarımda..Neyse anlamı çok ilginç

Bende rüyamda memlekete gitmişim kadın doğum doktoruna. Rica minnet kendimi içeri aldırıyorum. Ultrasonları lazer epilasyon cihazı gibi hava üflüyor havayı yüzüme tuttu bayıldım. Allah allah normalde böyle şeyler olmaz diyorlar. Ben duyuyorum falan her şeyi ama hareket edemiyorum. Çok garip bir rüyaydı.
Bende sürekli rüya görüyorum,özellikle araba kullanıyorum rüyalarımda..Neyse anlamı çok ilginç

2016 nisan annelerinde ilk sayfalarda bile kalabalıktık, burda ne kadar az kişiyiz hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…