2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dün test yaptım silikti varla yok arası belli bile olmuyordu bugün sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı yanılma payı var mıdır sizce?

Eklentiler

• IMG_20190309_150840.jpg
    929 KB · Görüntüleme: 54
Dün test yaptım silikti varla yok arası belli bile olmuyordu bugün sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı yanılma payı var mıdır sizce?
Silikte olsa varmış dün, bugünki de gayet net hamilesiniz yani. Kan testiyle netleştirebilirsiniz

9

Sadece 1 günüm geçmişti nasıl damlattıysam mosmor oldu acaba başkası mı damlattı dedim o kirli ellerimle şaşkınlıktan yüzümü tuttum inanamıyorummmm diye çığlık atmıştım
Benim günüm bile geçmemişti o gün olmam lazımdı. Ben yaptım testi kenara koydum hiç sallamadım nasılsa yok diye. Baktım çift çizgi başımdan aşağıya kaynar sular döküldü vücudumdan ateş çıktı. Eşimi sürekleyip acile koştum :)

Ayyy o anı yaşadım bi an
Ne zamandır bekliyorsunuz ilk mi ?

Ayyy o anı yaşadım bi an
Ne zamandır bekliyorsunuz ilk mi ?
Ben istemiyordum :) beklemiyorduk yani. Doğudayız şuan şark görevini yapıyoruz buradan dönünce olur diye düşünmüştük. İlk çocuğumuz olucak olursa. Kendi yöntemlerimizle korunuyorduk ama bana doktor polikistik dediği için ben rahat davrandım

Merhaba benim 2258 çıktı yine de görünmedi Çarşamba tekrar gidecem

Merhaba benim 2258 çıktı yine de görünmedi Çarşamba tekrar gidecem
Değerin bugün mü 2258 çıktı canım ? Sat neydi senin ? Benim bugün 3942 çıktı çok minik bir kese gördü emin olmak üçün çarşamba tekrar çağırdı. Ultrason görüntüsünüde paylaştım.

Benim cuma sabahı 2258 çıktı aynı gün akşam üzeri biraz sıkışık halde doktorun tekrar bakmasını istedim , bişey var ama emin değilim dedi, Çarşamba tekrar gel dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…