2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
7 mart 140
9 mart 280
11 mart 560
13 mart 1120
15 mart 2240
15 mart ve sonrası gidersen kese görünür canım .Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerler inşallah :)
ya benim de salı 760 çıkmıştı hcg, bugün kese görelim dedi ama görünmedi tekrar hcg istedi, keşke sıkışık gitseydim belki görürdü
Bugün görünürdü aslında. Cihazla da alakalı olabilir. Benim doktor iyice baktı karından . Zorladı biraz ve gördü. Benim de 1500 civarıydı. Pazartesi hayırlısıyla görünür canım.
4 mart 554
7 mart 1189 çıktı beta hcg.
Şimdi sonuçları aldım. Yarında doktor keseyi görürüz demişti bakalım
Değerin çok güzel artmış maşallah. Yarın kesin görür. Yarına 2400 falan olur.
benim de 5 mart 760, bugün keseyi görelim diye doktor çağırdı gittim sabah göremedi. tekrar kan istedi 8 mart 2258 çıktı.
değere göre mi görülüyor bu kese???
Evet canım. 3000 civarında görünüyor .
Pazartesi çıkar diye biliyorum canım

ben de de aynı şey var iştahın nasıl benim iştahım çok açık, şişkinliğe bi çözüm bulamadım

ben de de aynı şey var iştahın nasıl benim iştahım çok açık, şişkinliğe bi çözüm bulamadım
Ben zaten hamile olduğumu iştahımdan dolayı hissettim. Zayıf ve iştahsız biriyim normalde. Günü tek öğünle bile geçirirdim. Özellikle öğrenmeden önce ki hafta sürekli açım. Mantıyı ekmekle yedim. Adet öncesi sendromu diye düşünmüştüm ama değilmiş :)

ay aynı ben ben de öğrenmeden önce doymak bilmiyordum

Benim de iştah çok açık. Durdurmaya çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum :))
Şişkinlik bazen var bazen yok. Oldu mu da 3 -4 aylık gibi şiş bi karın bi çözüm yok sanırım

diğer değerlerimde güzel çıktı. Bir tek trombositte sıkıntı varmış. Onuda yarın söyleyeceğim doktora.
Maşallah canım. Ben tahlil yapmadım henüz. Doktor kalp atışından sonra isterim dedi.

şişkinlikten pantalonlarım olmamaya başladı. Oturunca hemen düğmemi açıyorum. Maviden hamile pantalonu siparişi bile verdim. Acele ediyorum sanırım.

şişkinlikten pantalonlarım olmamaya başladı. Oturunca hemen düğmemi açıyorum. Maviden hamile pantalonu siparişi bile verdim. Acele ediyorum sanırım.
Bence de acele ediyorsun. O şişlik iner bi kaç güne. :) benim 2 gün önce davul gibiydi bugün normale döndü.

Bana doktor progestan ve folik asit verdi. Progestan çok fena uyku yapıyor. İşte uyuya kalıyorum :)

Selam herkese, kan değerlerim çıkmış. Sağlık ocağına göre fark ediyor heralde sa ah kan verdim16.30 gibi baktım çıkmıştı. Bhcg değerim 42 çıktı. 3 hamileliğimde de ilk bchg lerim 40larda oldu aile geleneği :)

Hoşgeldin. Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerler inşallah. Kaç çıktı değerin?

Kızlar herkese iyi geceler sat 4 Şubat ve hamileyim çok şükür dün değerim 1180 çıktı ama bugün keseyi göremedik Pazartesi çağırdı bakalım inşallah görürüz:) heyecanla bekliyoruz ilk çocuğumuz olacak inşallah hayırlısıyla 8 aydır deniyorduk sonunda oldu Allah isteyen herkese nasip etsin. Aranıza katılmak istiyorum çünkü muhtemel doğum tarihi 11 kasım olarak görünüyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…