- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
7 mart 140Merhaba arkadaşlar,
Benimde SAT 5 subattı. Dün akşam hamilelik testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Hemn acile koştum tabiki... BHCG değeri 140 çıktı. 2. hamileliğim. 5 yasında kızım var. Hemen gitmeyeceğim doktora. 6 haftalık olsun bi o zaman giderim. Şimdi gitsemde hiçbir şey göremezler
Bugün görünürdü aslında. Cihazla da alakalı olabilir. Benim doktor iyice baktı karından . Zorladı biraz ve gördü. Benim de 1500 civarıydı. Pazartesi hayırlısıyla görünür canım.ya benim de salı 760 çıkmıştı hcg, bugün kese görelim dedi ama görünmedi tekrar hcg istedi, keşke sıkışık gitseydim belki görürdü
Değerin çok güzel artmış maşallah. Yarın kesin görür. Yarına 2400 falan olur.4 mart 554
7 mart 1189 çıktı beta hcg.
Şimdi sonuçları aldım. Yarında doktor keseyi görürüz demişti bakalım
benim de 5 mart 760, bugün keseyi görelim diye doktor çağırdı gittim sabah göremedi. tekrar kan istedi 8 mart 2258 çıktı.
Evet canım. 3000 civarında görünüyor .değere göre mi görülüyor bu kese???
Pazartesi çıkar diye biliyorum canımBende sabah tekrar bi gebelik testiyle çift çizgiyi görüp sağlık ocağına kan vermeye gittim. Tahliller pazartesi çıkar dimi, aynı gün çıkma ihtimali yok heralde. Sağlık ocağında yaptıran var mı?
Eğer sende görülmüyorsa bende hiç görülmez o zaman. Yarın gideceğiz ama bakalım görecekmi
ben de de aynı şey var iştahın nasıl benim iştahım çok açık, şişkinliğe bi çözüm bulamadımBir de bende adet öncesi olan şişkinlik fazlasıyla var. Kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum. Kilom boyuma göre normal ama normalde göneğim yokken şuan 3-4 aylık gibiyim. Şişkinliğe çözüm bulan var mı ?
Ben zaten hamile olduğumu iştahımdan dolayı hissettim. Zayıf ve iştahsız biriyim normalde. Günü tek öğünle bile geçirirdim. Özellikle öğrenmeden önce ki hafta sürekli açım. Mantıyı ekmekle yedim. Adet öncesi sendromu diye düşünmüştüm ama değilmiş :)ben de de aynı şey var iştahın nasıl benim iştahım çok açık, şişkinliğe bi çözüm bulamadım
diğer değerlerimde güzel çıktı. Bir tek trombositte sıkıntı varmış. Onuda yarın söyleyeceğim doktora.Değerin çok güzel artmış maşallah. Yarın kesin görür. Yarına 2400 falan olur.
Ben zaten hamile olduğumu iştahımdan dolayı hissettim. Zayıf ve iştahsız biriyim normalde. Günü tek öğünle bile geçirirdim. Özellikle öğrenmeden önce ki hafta sürekli açım. Mantıyı ekmekle yedim. Adet öncesi sendromu diye düşünmüştüm ama değilmiş :)
Benim de iştah çok açık. Durdurmaya çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum :))ben de de aynı şey var iştahın nasıl benim iştahım çok açık, şişkinliğe bi çözüm bulamadım
Ben zaten hamile olduğumu iştahımdan dolayı hissettim. Zayıf ve iştahsız biriyim normalde. Günü tek öğünle bile geçirirdim. Özellikle öğrenmeden önce ki hafta sürekli açım. Mantıyı ekmekle yedim. Adet öncesi sendromu diye düşünmüştüm ama değilmiş :)
Maşallah canım. Ben tahlil yapmadım henüz. Doktor kalp atışından sonra isterim dedi.diğer değerlerimde güzel çıktı. Bir tek trombositte sıkıntı varmış. Onuda yarın söyleyeceğim doktora.
şişkinlikten pantalonlarım olmamaya başladı. Oturunca hemen düğmemi açıyorum. Maviden hamile pantalonu siparişi bile verdim. Acele ediyorum sanırım.Benim de iştah çok açık. Durdurmaya çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum :))
Şişkinlik bazen var bazen yok. Oldu mu da 3 -4 aylık gibi şiş bi karınbi çözüm yok sanırım
Maşallah canım. Ben tahlil yapmadım henüz. Doktor kalp atışından sonra isterim dedi.
Dikkat ediyorum ama artık. Kilo yapmayacak şeyler yemeye çalışıyorum. Hedefim 10 kg fazlasını almak istemiyorum :)ay aynı ben ben de öğrenmeden önce doymak bilmiyordum
Bence de acele ediyorsun. O şişlik iner bi kaç güne. :) benim 2 gün önce davul gibiydi bugün normale döndü.şişkinlikten pantalonlarım olmamaya başladı. Oturunca hemen düğmemi açıyorum. Maviden hamile pantalonu siparişi bile verdim. Acele ediyorum sanırım.
Sabırsızlıkla kalp atışını duyacağım günü bekliyorumya ben cok heyecanlıyım. Elimi ayağımı nereye koyacagımı bilemiyorum. Komik oldum:) Bİrde çok yorgunum
Ne güzel hem sat tarihlerimiz aynı hemde 3. gebeliğimiz
Malum gebelikle salgılanan progestanın marifeti o uyku halleri :) bi de takviye alınca daha beterBana doktor progestan ve folik asit verdi. Progestan çok fena uyku yapıyor. İşte uyuya kalıyorum :)
Hoşgeldin. Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerler inşallah. Kaç çıktı değerin?Arkadaşlar Merhaba bende geçtiğimiz salı kan değerlerimde hamile olduğumu öğrendim sat 7 şubattı 3.gebeliğim bu hemen doktora gitmek istemiyorum kese görünmez diye geri göndermesinide istemiyorum ne zaman gitmem gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?