2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
38.4 te gecirdi havaleyi canım daha önce 39lara çıktığı da olmuştu ama o zaman boyle bisey yaşamadık zaten ogrendigim kadariyla havalede atesin kac derece oldugu onemli degilmis yani ates cok yukseldi havale gecirir diye bisey yokmus eger gecirecekse 37 de de gecirirmis cocuk 😔
öncelıkle cok gecmıs olsun bızımde 2 gundur hafıf atesı vardı halsızlık vs dun aksam artık cok yukseldı 38.5 ları da gectı. doktora gıttık kan ıdrar kulak enfeksyonları korona herseye bakıldı bır sey bulamadı 2 3 gun sonra cılt dokuntusu olursa 6.hastalıktır dedı. biz de cok korktuk ateş dusurucu verıyoruz 6 saatte bır. sizin neden neymıs atesın acaba

öncelıkle cok gecmıs olsun bızımde 2 gundur hafıf atesı vardı halsızlık vs dun aksam artık cok yukseldı 38.5 ları da gectı. doktora gıttık kan ıdrar kulak enfeksyonları korona herseye bakıldı bır sey bulamadı 2 3 gun sonra cılt dokuntusu olursa 6.hastalıktır dedı. biz de cok korktuk ateş dusurucu verıyoruz 6 saatte bır. sizin neden neymıs atesın acaba
Tesekkur ederim sizede cok gecmis olsun insallah bir an once iyilesir kuzucuk. Bizim kanda enfeksiyon çıktı hastanede ishalde başladı ona bagladilar atesin sebebini

Canım geçmiş olsun, tez zamanda şifa versin allah 🙏🏻
6. hastalık ne ki?

S Selimm Canım şimdi gördüm,çok büyük geçmiş olsun.Ne kadar çaresiz kalmissin ben buradan hissettim.Çocuklarımıza bişey olmasın ya.Bir daha böyle bir şey yasamayin inşallah

Kızlar merhaba..dündrn beri umay da bende hastayız benim boğazım ağrıyor burun akıntısı halsizlik fela.umayın burun akıntısı var aferin ve dolven veriyorum sabah akşam.şimdi gözleri de sulanmaya başladı nezle galiba napsam acaba.. Gözleri sulanıyor akıyor. Doktora gitsem mi evde geçer mi bilemedim.. Buarada nane limom içmiyor midesini bulandırıyor hatta su dışında birşey içirmek imkamsız umaya öyle diyeyim.bende pekmez tereyağ felan veriyorum boğazı tahriş felan olmasın ağrımasın diye. Ama burun akıntısı ve göz yaşarmasına napsam bilemedim

Merhaba kızlar nasılsınız bebişleeiniz nasıl? Benimki 2 aydır beni gece perişannetti anlamıyorum ya çok yoruldum. 2 aylık bebek sanki kalkıp ağlıyor sürekli ve beni istiyor kucağımı istiyor koyunca yine krize giriyor napcam bilmiyorum. Doktora götüreyim diyorum ama bilmiyorum doktor napccak ki. Ama felaket bir ağlama uyanıyor zorls omzumda sakinleştiriyprum yerine koyuyorum 1 saat uyuyor uyumuyor bidaha kalkıp ağlıyor. Ve babası alınca ağlama krizine giriyor gözü kapalı beni istiyor ben anlamadım bunun nedenini ya 😪😪bu gece dedşm almıycam alıştı iyşce çünkü. Babası aldı içerş gittş ama ne yaptı etti sakinleşmedi iç geçire geçire ağladı daha aldım yine kucağıma gelir gelmsz susuyor. Ki umayın 2 ay önceye kadar gece asla uyanmazdı çocuğum öyle güzeldi ki gece uykusu ben arada kalkar bş mama yapardım okadar
Merhaba ben aralik annesiyim ama burayi da okuyorum arafa tesadufen gordum bilgim oldugi icin yazmak istedim bu tipik ayrılık anksiyetesi arastirin isterseniz

Kızlar sizinkiler de günde 500 kere anne diyor mu sürekli anne anneeee yanından ayrılayim başlıyor anne diye gülüyor bı de

Kızlar sizinkiler de günde 500 kere anne diyor mu sürekli anne anneeee yanından ayrılayim başlıyor anne diye gülüyor bı de
Yanindayken yaninda degilken meme emerken su icerken yemek yerken surekli anne anne anne 😅 hatta gün icinde o kadar cok anne diyorki babasi işten gelince onada anne diyor ağız alışkanlığı 🤣 bi süre sonra alışıyor babaya geçiş yapiyor 😅

Yanindayken yaninda degilken meme emerken su icerken yemek yerken surekli anne anne anne 😅 hatta gün icinde o kadar cok anne diyorki babasi işten gelince onada anne diyor ağız alışkanlığı 🤣 bi süre sonra alışıyor babaya geçiş yapiyor 😅
Aynen cnm babaya da anne diyor gülüyor bı de farkında babası olduğunun çok tatlılar yaaa oglum babam babam diye geziyordu 15 aylıkken anne demişti bide maşallah elleri kuvvetli şişe suluk her kapağı açıp kapatıyor abiden daha iyi 😊😊

Kızlar kuzumun ateşi var, be yapmak lazım. 38-37,9 gibi geziyor. Neden olabilşr bilmiyorum.

Aynen cnm babaya da anne diyor gülüyor bı de farkında babası olduğunun çok tatlılar yaaa oglum babam babam diye geziyordu 15 aylıkken anne demişti bide maşallah elleri kuvvetli şişe suluk her kapağı açıp kapatıyor abiden daha iyi 😊😊
Evet selim de bayiliyor kapak acip kapatmaya 😍

Kızlar kuzumun ateşi var, be yapmak lazım. 38-37,9 gibi geziyor. Neden olabilşr bilmiyorum.
Canim yeni gördüm nasil oldu düştü mü atesi ? Ates düşürücü verdin mi vermediysen bence ver. Hapşırık öksürük veya ishal var mi ?

Ustundeki herseyi cikar sadece beziyle kalsin canim hic bisey giydirme saçını islatmadan ilik duş aldir yine düşmezse eklem yerlerine soguk kompres uygula bundan hoslanmayacak hatta aglayacak usudugu icin ama sen devam et eger 38bucugu görürseniz acile gidin lutfen 🙏🏻

Canim yeni gördüm nasil oldu düştü mü atesi ? Ates düşürücü verdin mi vermediysen bence ver. Hapşırık öksürük veya ishal var mi ?
Ateş düşürücü verdik canım. Ateşi düştü ama 17:30 dan bu yana uyuyamıyor. İnan ki 17:30 dan beri ayakta sallıyorum. Sallanmadan uyuduğu 1,5 saat falandır. Şimdi de elleri buz gibi yavrumun.

Ustundeki herseyi cikar sadece beziyle kalsin canim hic bisey giydirme saçını islatmadan ilik duş aldir yine düşmezse eklem yerlerine soguk kompres uygula bundan hoslanmayacak hatta aglayacak usudugu icin ama sen devam et eger 38bucugu görürseniz acile gidin lutfen 🙏🏻
Çok sağol canım. İlk ölçtüğümüzde 38 küsürdü. Sonra düştü yavaş yavaş ama uyuyamıyor yavrum. İlk defa ateşleniyor. O yüzden tecrübesizdik.

Ateş düşürücü verdik canım. Ateşi düştü ama 17:30 dan bu yana uyuyamıyor. İnan ki 17:30 dan beri ayakta sallıyorum. Sallanmadan uyuduğu 1,5 saat falandır. Şimdi de elleri buz gibi yavrumun.
İnanırım canim yaa ates cok huzursuz ediyor minikleri 😔 düştüğüne cok sevindim insallah bi daha cikmaz 🙏🏻

Bir de gece uyanıp oturmuyor ağlama krizine giriyor
Kızımda ara sıra böyle gece uykusunda ağlama krizine giriyor sebepsiz yere neden bilmiyorum daha önce hep ağlayarak uyanyprdu zaten bazende böyle gözleri kapalı bir şekilde bağırarak ağlıyor hemen kucağıma alıp sakinleştiriyorum bir kere babası alıp sakinleştirmeye çalıştı ama yok daha çok ağlıyor illa beni istiyor sakinleşmek için genelde yüzüne su falan serpiyoruz öyle sakinleşiyo dönemsel sanırım canm bu aralar yapmıyor mesela

X