2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım valla arkalar şiş ama patlayan yok. Diş olsa çok çok 10 gün sürer 2 aydır böyle.. Ağrı kesici calpol ve dolvem dönüşümlü veriyorum da bir fayda yok valla anlaöadım ben sorunumuzu..
Belki idrar yolu enfeksiyonu vardır canm gittin mi doktora

Kizlar selim cumartesi günü havale geçirdi cok cok kötüydü cok ben öldüm bittim daha yeni kendime geliyorum ama o an o hali gözümün önünden gitmiyor 😭😭 nolur ateşe cokdikkat edin havale önceden onlenebilecek bisey degil ama çocuklar atesliyken bi saniye gözünüzü ayirmayin üstlerinden 😔😔😔
Ay canım benimm çok üzüldüm yaa çok zordur benim kardeşim de geçirmişti.. Nasıl oldu öyle birden bşre mi gece mi oldu of çok korkuyorum zaten ateşten.. Çok çok geçmiş olsun selimimize..

Amin canim aminnnn cok sagol evet ateşli havaleydi ama sadece atesi vardi gayet iyiydi oyunlar oynadik ettik emmek istedi emerken birden gözleri geriye dogru kaydı titremeye başladı biz hic bilmiyorduk nasil mudahale edecegimizi zaten şoka girdik elimiz ayagimiza dolandi onu oyle görünce ben sarstım kendine gelmeyince esime verdim hemen oda cok panik oldu kendimi apartmana attim yardim edin diye bagirdigimi hatirliyorum yan komsunun kapisini yumrukladim selime bisey oluyo nolur gel diye kadin kostu geldi aldi selimi ellerini ayaklarini yikadi ama selim hala kendinde degil vücudu salık bi sekilde dudaklari mosmor oldu ambulansi aradim yan yatırın bekleyin dediler oldugumuz yere oylece yatirdik yavrumu koridordaydik oylece yatiyodu arada bi inliyo gibi ses cikariyodu ama boş bakiyodu sonra ambulans geldi hastaneye giderken yolda kendine geldi aglamaya başladı cok şükür kan idrar covid testleri yapildi sadece kanda biraz enfeksiyon cikti ishal basladi sonrada. Doktor 1le 5 yas arasindaki cocuklarda gorulebiliyo dedi 11 saat hastanede gözlem altinda kaldik tekrar etme riskine karşı ama tekrar etmedi allahima şükür atlattı yavrum ama biz mahvolduk o caresizlik o kollarimin arasindan kayip gitmesin allahim hic bi yavruya yaşatmasın
Canım yenş göedüm açıklama yapmışsın zaten..okurmem tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu çok zor birşey ya.. Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah canım benim tekrar çok geçmiş olsun

Belki idrar yolu enfeksiyonu vardır canm gittin mi doktora
İlk başladığı günler gittim birşey çıkmamıştı 2 aydır durum bu anlamadım ben.. Buarada 3 4 gündür parmak5ucuna basarak yürüyor bir de ayapını sürüyerek yürüyor umarım geçicidir bu durum birkaç gün daha bakcam olmadı ortopediye götürcem

İlk başladığı günler gittim birşey çıkmamıştı 2 aydır durum bu anlamadım ben.. Buarada 3 4 gündür parmak5ucuna basarak yürüyor bir de ayapını sürüyerek yürüyor umarım geçicidir bu durum birkaç gün daha bakcam olmadı ortopediye götürcem
Anladım canım görüşürüz götür bence ihmal etme. Bizede haber ver. İnşallah hiçbirşeyi yoktur kuzumun

Oy oy çok zor bir durum ben video izlemiştim Ali Fuat serpen var Instagram'da cnm Tskip et orayı yapman gereken birşey yoktu zaten sadece yan yatırıp bitmesini beklemrk kafasina yumuşak birşey koymak kendine zarar vermesini engellemek lazim neysrki eşin yanındaymis. insan panik olunca herşeyi unutuyor evet tekrar edebilirmis pazar günü de komşunun bebeginin dili şişmiş kan gelmiş o da öyle bağırdı binada çok korktum kendi çocuğum olsa ne yapardım diye düşündüm hep. Rabbim yardimcimiz olsun neyseki atlatmış siniz kuxum ya
Evet canim oyleymis daha once denk gelmedi hic bi fikrim yoktu malesef 😔 dili neden şişmiş acaba o kuzunun ay cocuklar hasta olmasin ya 😔😔

Canım yenş göedüm açıklama yapmışsın zaten..okurmem tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu çok zor birşey ya.. Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah canım benim tekrar çok geçmiş olsun
Cok sağol canim benim gece degildi gündüz 12bucukta oldu allahtan eşim evdeydi gercekten yalniz olsam napardim hic bilmiyorum 😔 amin kimseye yaşatmasın allahim cocuklarimizi korusun tüm hastalıklardan 😔

Ya işte ben uyku eğitimi vermiştim çok güzeldi herşey birden bire bozuldu. Çok dikkat ediyordum yorulmadam uyumasına saatlerini geçirmemeye ama birden bozuldu ve düzeltemiyorum artık hep ya omzumda ya kolumda ya ayakta uyuyor. Gündüz bir tık daha iyi ama onda da çok ağlayarak uyanıyor..
Tek uykuya mı geçmek istiyor ki... sen eğitimi kendin mi vermiştin? Koçla birlikte mi?

Kizlar selim cumartesi günü havale geçirdi cok cok kötüydü cok ben öldüm bittim daha yeni kendime geliyorum ama o an o hali gözümün önünden gitmiyor 😭😭 nolur ateşe cokdikkat edin havale önceden onlenebilecek bisey degil ama çocuklar atesliyken bi saniye gözünüzü ayirmayin üstlerinden 😔😔😔
Ah be canım be çok geçmiş olsun çok üzüldüm :KK43: çok şükür atlatmışsınız. Neden oluyormuş öyle, hasta mıydı yavrum?

Gecmis olsun canim, Allah tekrarini yasatmasin 🤲😢.

Ah be canım be çok geçmiş olsun çok üzüldüm :KK43: çok şükür atlatmışsınız. Neden oluyormuş öyle, hasta mıydı yavrum?
Sagol canim 😔 atesi vardi sadece çok yüksekte degildi vücut bazen ateşle savaşırken bu sekilde tepki verebiliyormus 1 ve 5 yaş arasinda sık görülüyormus 😔

Amin canim aminnnn cok sagol evet ateşli havaleydi ama sadece atesi vardi gayet iyiydi oyunlar oynadik ettik emmek istedi emerken birden gözleri geriye dogru kaydı titremeye başladı biz hic bilmiyorduk nasil mudahale edecegimizi zaten şoka girdik elimiz ayagimiza dolandi onu oyle görünce ben sarstım kendine gelmeyince esime verdim hemen oda cok panik oldu kendimi apartmana attim yardim edin diye bagirdigimi hatirliyorum yan komsunun kapisini yumrukladim selime bisey oluyo nolur gel diye kadin kostu geldi aldi selimi ellerini ayaklarini yikadi ama selim hala kendinde degil vücudu salık bi sekilde dudaklari mosmor oldu ambulansi aradim yan yatırın bekleyin dediler oldugumuz yere oylece yatirdik yavrumu koridordaydik oylece yatiyodu arada bi inliyo gibi ses cikariyodu ama boş bakiyodu sonra ambulans geldi hastaneye giderken yolda kendine geldi aglamaya başladı cok şükür kan idrar covid testleri yapildi sadece kanda biraz enfeksiyon cikti ishal basladi sonrada. Doktor 1le 5 yas arasindaki cocuklarda gorulebiliyo dedi 11 saat hastanede gözlem altinda kaldik tekrar etme riskine karşı ama tekrar etmedi allahima şükür atlattı yavrum ama biz mahvolduk o caresizlik o kollarimin arasindan kayip gitmesin allahim hic bi yavruya yaşatmasın

Çok geçmiş olsun canım, benim elim ayağım titredi okurken, seni düşünemedim o an halini. Gerçekten çok korkutucu bir durum. Umarım hiç olmaz bir daha, geçmiş olsun Selimime

Çok geçmiş olsun canım, benim elim ayağım titredi okurken, seni düşünemedim o an halini. Gerçekten çok korkutucu bir durum. Umarım hiç olmaz bir daha, geçmiş olsun Selimime
Canim cok tesekkur ederim insallah olmaz tekrarı hala atlatamadım özellikle uyurken sürekli kontrol ediyorum Rabbim korusun evlatlarımızı 😔

Canim cok tesekkur ederim insallah olmaz tekrarı hala atlatamadım özellikle uyurken sürekli kontrol ediyorum Rabbim korusun evlatlarımızı 😔
Çok haklısın, kolay değil evladın kucağında bayılıp morarmış.
Yazdin mi bilmiyorum canim baktim göremedim de ateşi kaça çıkmıştı Selimin? Uzayda en çok 39.7 gördüm ben, çok korkmuştum o zaman bi şey olacak diye.

Çok haklısın, kolay değil evladın kucağında bayılıp morarmış.
Yazdin mi bilmiyorum canim baktim göremedim de ateşi kaça çıkmıştı Selimin? Uzayda en çok 39.7 gördüm ben, çok korkmuştum o zaman bi şey olacak diye.
38.4 te gecirdi havaleyi canım daha önce 39lara çıktığı da olmuştu ama o zaman boyle bisey yaşamadık zaten ogrendigim kadariyla havalede atesin kac derece oldugu onemli degilmis yani ates cok yukseldi havale gecirir diye bisey yokmus eger gecirecekse 37 de de gecirirmis cocuk 😔

X