- 10 Mayıs 2019
- 4.064
- 11.106
Canım ayla da iki üç gündür gündüzde gram uyumuyor gecede sürekli uyanıyor yarım saat emiyim diyo bende cok zorlanıyorum gündüzde uyumayınca çok zor insan kendine 1 saat vakit ayırsa o bile yetiyor. Yada gece uykusuzsam gündüz onla bende uyuyordum. Kaç gündür çok yıprandım gece uyanıp ağlamıyor ama emmek istiyo 3 4 kere kalkıp emiyor. Yine dişi çıkacak galiba ama ben emmeye ihtiyaçlarının oldugunu düşünüyorım bilmiyorum şurda emecegi 1 sene daha ne yapayım biraz daha idare ederim. Gece beslenmesi bence önemli emmesi gerekiyor. Hem anne sütü gibisi var mı tabi sen bilirsin ama emince sakinleşiyor uyuyorsa bırak emsin ya ilerde zaten emmeyecek. Hele ki şimdi diş dönemi onlar için zor zaten anne sütünün ağrı kesici Özellikliği var emip rahatlıyor kuzucuklarKızlar bu gece biraz biraz başlayım dedim meme den kesmeye bir kaç kez uyandı emzik verip avutmaya çalıştım çok ağladı sinirlendi kendi annem bakıyor bu hafta annem aldı avutmaya çalıştı bir ara sustu sonra aklına geldi yine başladı ağlamaya.Annemde sağolasn hiç yardımcı olmuyor kızıyor bana niye çocuğu ağlatıyorsun günaha girme emzir çocuğu ayrılmaz bu memeden hasta edersin bak psikolojisi etkilenir hırcın bir çocuk olur falan filan sürekli söylendi bana napıcam ya off çok zorlanıyorum kabus gibi bir gece daha geçirdik.Ağlamaları çok acı dayanılacak gibi değil.Gece inek sütü vermeye başlasam nasıl olur acaba