- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Marhaba bende chicco var 3 kademe oturma pozisyonu mevcut eger 6. Aydan önce oturtacaksaniz bu fonksiyon işe yarıyor egimli oturtuyorsunuz tam dik degil ama bebek büyüdükçe hantal bi sandalye oldugunu düşünmeye basladim ben birde fazla yer kaplıyorHanımlar merhaba,
Ben 2020 ağustos annesiyim. Mama sandalyesi alacağım. Siz tecrübeli annelerden öneri istiyorum şimdiden tşk ederim.
Chicco ya da joie kullanan var mı? Mama sandalyesinin fonksiyonel olması gerekli mi?
Katlanınca da mı fazla yer kaplıyor? Polly 2 modeli mi sizdeki?Marhaba bende chicco var 3 kademe oturma pozisyonu mevcut eger 6. Aydan önce oturtacaksaniz bu fonksiyon işe yarıyor egimli oturtuyorsunuz tam dik degil ama bebek büyüdükçe hantal bi sandalye oldugunu düşünmeye basladim ben birde fazla yer kaplıyor
Vermedim canım ilacı kesicem gece beslenmesini öyle yada böyle alıştırcaz zor bir süreç bekliyor hayırlısı inşallah çabuk alışırızKesinlikle uyku ilaci taraftari degilim.bende sen gibiydim dr a sordum çözüm yok direk uyku ilaci yazdi arastirdim bagimlilik bile yapiyormus almadimda vermedimde.sende vermemissindir insaallah.gece beslenmesini kesince duzeldi cok şükür.birde gunduz uykularini vaktinde uyutup kalkinca rayina oturuyor
Acikcasi kapatip acmakla ugrasmamak icin açık kullaniyorum ben surekli yemek masamizin yaninda duruyor. Chicco Polly safari mama sandalyesi diye aratinca çıkan bizimkiKatlanınca da mı fazla yer kaplıyor? Polly 2 modeli mi sizdeki?
Çok tşk ederimAcikcasi kapatip acmakla ugrasmamak icin açık kullaniyorum ben surekli yemek masamizin yaninda duruyor. Chicco Polly safari mama sandalyesi diye aratinca çıkan bizimki
Çok zor ya .Biraz kararlı olmak lazım sanırım ama ağlayınca insan dayanamıyor .İpek kendiliğinden bıraktı 9.ayda o yüzden memeden kesme.hakkinda bir sey diyemeyeceğim canım ..Allah kolaylık versin..İnşallah bebek de sen de yıpranmadan atlatirsiniz bu süreci ..Kızlar bu gece biraz biraz başlayım dedim meme den kesmeye bir kaç kez uyandı emzik verip avutmaya çalıştım çok ağladı sinirlendi kendi annem bakıyor bu hafta annem aldı avutmaya çalıştı bir ara sustu sonra aklına geldi yine başladı ağlamaya.Annemde sağolasn hiç yardımcı olmuyor kızıyor bana niye çocuğu ağlatıyorsun günaha girme emzir çocuğu ayrılmaz bu memeden hasta edersin bak psikolojisi etkilenir hırcın bir çocuk olur falan filan sürekli söylendi bana napıcam ya off çok zorlanıyorum kabus gibi bir gece daha geçirdik.Ağlamaları çok acı dayanılacak gibi değil.Gece inek sütü vermeye başlasam nasıl olur acaba
Ya canım ben de gece beslenmesini kesmek istiyorum. 2 hafta sonra işe başlayacağım. Annem geldi alıştırma aşamasındayız ama nasil olur bilmiyorum. Bir kere ben de denedim ağlamasına dayanılacak gibi değil. Nasil yapicaz bilmiyorum. Bir yolunu bulursan bana da söyler misin? Bir de bizimkinin azı dişleri geliyor gibi diş etleri bembeyaz. Nasil kıyıp da vermemezlik ederim bilemiyorum. Annem yardımcı olabilirse bakalim ben de deneyeceğim. Allah yardımcımız olsun.Kızlar bu gece biraz biraz başlayım dedim meme den kesmeye bir kaç kez uyandı emzik verip avutmaya çalıştım çok ağladı sinirlendi kendi annem bakıyor bu hafta annem aldı avutmaya çalıştı bir ara sustu sonra aklına geldi yine başladı ağlamaya.Annemde sağolasn hiç yardımcı olmuyor kızıyor bana niye çocuğu ağlatıyorsun günaha girme emzir çocuğu ayrılmaz bu memeden hasta edersin bak psikolojisi etkilenir hırcın bir çocuk olur falan filan sürekli söylendi bana napıcam ya off çok zorlanıyorum kabus gibi bir gece daha geçirdik.Ağlamaları çok acı dayanılacak gibi değil.Gece inek sütü vermeye başlasam nasıl olur acaba
Amin canım bizim de öyle diş çıkarıyoruz alttan bir türlü patlamadı dişi oda canını yakıyor tabi bende bi yolunu bulursam söylerim.Benim Annem daha çok bana kızıyor pek destekcim değil bu konuda eşime güveniyorum bakalm birlikte başarabiliriz umarım.Ya canım ben de gece beslenmesini kesmek istiyorum. 2 hafta sonra işe başlayacağım. Annem geldi alıştırma aşamasındayız ama nasil olur bilmiyorum. Bir kere ben de denedim ağlamasına dayanılacak gibi değil. Nasil yapicaz bilmiyorum. Bir yolunu bulursan bana da söyler misin? Bir de bizimkinin azı dişleri geliyor gibi diş etleri bembeyaz. Nasil kıyıp da vermemezlik ederim bilemiyorum. Annem yardımcı olabilirse bakalim ben de deneyeceğim. Allah yardımcımız olsun.
Aynı ben beşinci ayda adet sekizde bebişEstafurullah.yok hayir hic tedavi gormedim.simdikide supriz oldu dogumdan sonra 5.ayda adet görmeye basladim megerse bu dogurganliga isaretmis.8.aydada hamile kaldim
Senin gibi bı arkadaşım var ilki tedaviyle oldu bir yıl olmadan ikinci geldi kafa rahat olunca olmuş demişti Dr u .adetin ikinci haftası yumurta catladigi için o haftayı boş geçmedim demişti rabbim size de nasip etsinYaaa ne güzel ben ilkini tedavi ile oldu
Kürler takviler felan belki kendiliğinden olur diyorum bende dualarınız eksik etmeyin lütfen çok şanslısınız ya
Bebeğin için iyi birşey yaptığını düşün cnm o zaman rahat biraktirirsin aslında her uyandığında emzirmek emin ol bebekler için hiç sağlıklı birşey değil onların tek bildiği ağlamak annesi alıştığı şey için ağlıyor alışınca aglamayacaklar merak etmeYa canım ben de gece beslenmesini kesmek istiyorum. 2 hafta sonra işe başlayacağım. Annem geldi alıştırma aşamasındayız ama nasil olur bilmiyorum. Bir kere ben de denedim ağlamasına dayanılacak gibi değil. Nasil yapicaz bilmiyorum. Bir yolunu bulursan bana da söyler misin? Bir de bizimkinin azı dişleri geliyor gibi diş etleri bembeyaz. Nasil kıyıp da vermemezlik ederim bilemiyorum. Annem yardımcı olabilirse bakalim ben de deneyeceğim. Allah yardımcımız olsun.
Dr una sevgiler cnmNe kadar iyi Dr Muş öyle anne sütünü destekleyen şükür elbet yiyecek benim kız hâlâ cooook az yiyor anne sütüne devamGunaydin herkese,ben bugun kendi doktorunuza kontrole ve kan tahliline götürdüm. Kan değerleri normal kan ilaci verme dedi.Gelişimi gayet iyi dedi .Ben esas ek gida hakkndaki fikirlerini sordum. Gunde 4 5 kere emiyorsa yetiyordur,dedi."Zorlama ,tiksindirirsin zamanla sizi gordukce yiyecek" ,daha küçük ."dedi.Emme konusunda "Yedirmek ugruna enmeyi azaltma ."dedi ama"Siz yerken eline meyve ekmek verin tattirin ,onauygun yenekler yapip arada teklif edin. " dedi.Cok rahatladim gerçekten .Bir de erkek bebegi olanlara tavsiyem testislerini kontrol ettirin her doktor bakmiyor.Yumurtalari kanaldan yukarda oluyormuş bazen takip gerektiriyormus.Sizlerle paylaşıyorum cunku ilk oglumda gittiğim doktor hic bakmazdi.
Ikea bak antilop çok övüyor larHanımlar merhaba,
Ben 2020 ağustos annesiyim. Mama sandalyesi alacağım. Siz tecrübeli annelerden öneri istiyorum şimdiden tşk ederim.
Chicco ya da joie kullanan var mı? Mama sandalyesinin fonksiyonel olması gerekli mi?
İnek sütü reflü ye neden olur bu sefer inek sütü ne alışır onun için uyanır değişen birşey olmaz cnm biraz sabır hemen alışmasını beklemeKızlar bu gece biraz biraz başlayım dedim meme den kesmeye bir kaç kez uyandı emzik verip avutmaya çalıştım çok ağladı sinirlendi kendi annem bakıyor bu hafta annem aldı avutmaya çalıştı bir ara sustu sonra aklına geldi yine başladı ağlamaya.Annemde sağolasn hiç yardımcı olmuyor kızıyor bana niye çocuğu ağlatıyorsun günaha girme emzir çocuğu ayrılmaz bu memeden hasta edersin bak psikolojisi etkilenir hırcın bir çocuk olur falan filan sürekli söylendi bana napıcam ya off çok zorlanıyorum kabus gibi bir gece daha geçirdik.Ağlamaları çok acı dayanılacak gibi değil.Gece inek sütü vermeye başlasam nasıl olur acaba
Yaa ne güzel sağlıkla alsın kucagına inşallah teşekkür ederim umut oldunuzSenin gibi bı arkadaşım var ilki tedaviyle oldu bir yıl olmadan ikinci geldi kafa rahat olunca olmuş demişti Dr u .adetin ikinci haftası yumurta catladigi için o haftayı boş geçmedim demişti rabbim size de nasip etsin