2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yerim ben onuuuu.İpek de bana na na diyordu ..Şimdi tam anne demeye başladı .Bizimki de inatla baba demiyor
Bizimki de baba diye ölüyor yahu. Varsa ba ba yoksa ba ba. Erkek çocuklar anneye düşkün olmuyor muydu ya Daha küçük aylarında bir iki kez net bir şekilde anne demişti ama yok şu aralar asla anne demiyor. Ki sürekli annem anneciğim diye seviyorum ama nafile Abla çıktı şimdi. Bir de a harflerini inceltip l sesini de çıkararak söylüyor, eriyorum Anne dediğinde nasıl hissederim kimbilir

Babanin oyun hoplama ziplama oldugunu anliyorlar artik oyun beklentisi var ondanbenimki de öyle
Kizlar ben hamile kaldim
Hayırlısı olsun gözünüz aydın

Kuzum cok erken daha oglum 11 aylik nasil yapicam esimlede anlasamiyorum
Anladım canım o zaman keske korunsaydın ama artık olmuş yapacak birsey yok. Saglıklı doğsun inşallah. Eşinle neden anlaşamıyorsun yanlış hatırlamıyorsam maddi sorunlar var demiştin eşim battı falan demiştin bi ara inşallah hersey düzelir canım iki tane bebek var çünkü

Sorumsuz kuzum bayagi battiktan sonra 1 sene kadar calismadi evimde kira cok rezillik cektim cocuguma hic birsey yapamadim hep milletin eskilerini giydirdim daha yeni yeni ufak tefek birseyler yapmaya basladi ama yine evine karsi sorumsuz ve dusuncesiz hap ile korunmaya calistim ama cok agir geldi ilac birakmak zorunda kaldim sprial taktirim dedim izin vermedi bir turlu olmadi oda korunmadi onemsemedi de aslinda belliydi ama olmaz sandim yine de bilemedim surekli bosanma durumuna geliyoruz ve belki hatirlarsin oglumdayken cok isim kavgasi yapmistik annesinin ismini ve kizlik soyadini koymak istiyordu bir tane annenin ismi olsun bir tane de benim istedigim olsun diyordum benimle kavga ediyirdu dusun ayni seyleri yasamakta bir yandan korkutuyor yani anlicagin cok sikintili durumlar icerisindeyim kotu gunler beni bekliyir eminim

Çok teşekkür ederim canım ..İnşallah deneyecegim bakalım.Yarin sabah erken uyandirmakla başlayayım ..

Evet canım hatırlıyorum kız olursa annemin adını koycaz falan diyordu erkek oldu diye çok sevinmiştin. Anladım kuzum üzüldüm adına ne diyeyim bilemedim inşallah düzelir herşey. Şimdi hamilesin üzmemen lazım kendini çok fazla takmamaya çalış bebeklerini düşün

Dogru soyluyorsun kuzum

Kizlar ben hamile kaldim
Cnm hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Eşimle sorunlarım var anlaşamıyoruz demişsin umarım problemleriniz çözülürAffına sığınıyorum çok çook özür diliyorum belki de haddimi aşıyorum ama samimiyetine güveniyorumEşinle boşanma aşamasına kadar geldiğinizi söylüyorsun maddi olarak desteği az diyorsun böyle problemler varken korunmak şöyle dursun nasıl cinsel ilişkiye giriyorsunuz ya gerçekten çok özür diliyorum ben kendime göre yorumluyor olabilirim biz eşimle tartıştığımızda birlikte uyumak bile istemem yeri gelir. Umarım aranız düzelir yeni gelen bebişte annesiyle babasıyla beraber büyür öğretmen olduğum için biliyorum anne babası ayrı olan çocuklarda duygusal çok problem oluyor bu da hem akademik Hayatına hemde sosyal hayatına çok olumsuz etkide bulunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…