2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim oglum hic dislerini gicirdatmadi. Bir defa yaptiginda Belki Sen tepki vermissindir onun icin devamli yapiyor olabilir.
Masallah prensese, Umay da erken yuruyenlerin arasinda oldu. Darisi bizimkilerin basina..
Amin canım inşallah. Her çocuğun farklı oluyor zamanı gelince hepsi pıtır pıtır yürüycek bal böcekleri

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum evi taşıdık iş güç derken son bir iki ay çok yoğunduk.Kızım üstten 4 dişi çıkardı
Alttan 3. Dişi çıkarıyor uykularımız havalar serinleyince biraz düzeldi artık 2 -3 saatte bir kalkıyor.Henüz yürümüyor elinden tutunca adım atıyor ayakta baya dengede duruyor yakındır yürümesi inşallah.Sürekli benle oynuyor illa bana temas edecek tuvalete gidemiyorum hemen ağlamaya başlıyor.Uykudan ağlayarak uyanma huyu hala geçmedi.Bazen hiçbişey yok durup durup mızmızlanıyor ağlıyor zor bir bebek çok beni baya yordu.
Bir de kızımın kakaları çok keskin kokuyor burun yakıcı böyle asitli gibi bir koku var beslenmesinde salça bal tuz vs yasaklar dışında hemen hemen herşeyi yiyor.O yüzden mi bilmiyorum doktora gidemedik aynı sorunu yaşan var mı aramız da

Cnm çok zor iki küçük cocuga bakmak ins ailen destek olur sana keşke ihmal etmeseydin kendin gidip taktirsaydin ne bileyim benimde 17 ay fark var aralarında eşim yüzde yüz destek şükür ona rağmen çok zorlanıyorum yaşamayan bilemez zorluğunu rabbim yardımcın olsun

Hangi hapı kullandınız acaba emziriyormuydunuz

Ya bende bunu doktora soracam çok keskin kokuyor kakası bı kitapta okudum kakada agir koku olması bebeklerin sindiremedigi bı besini yemesiyle alakaliymis o yüzden hep kafama takıldı ama herşeyi yemez bizimki zaten nerdeyse sadece yoğurt gidiyoruz

Bebisi yurumeye baslayan var mi arkadaslar? Benim ki ellerini tutmadan ayakta kalabildigini farketti ve cok hosuna gidiyor. Arada bir ellerini birakip kendini yokluyor 2-3 adim atip dusuyor. Siz de durumlar nasil?
Benimki de ayakta duruyor hatta bir iki adim atıp dusuyor inanır mısın hala dogru dürüst emeklemiyor iki emekliyor kendini bırakıyor

Benimki de ayakta duruyor hatta bir iki adim atıp dusuyor inanır mısın hala dogru dürüst emeklemiyor iki emekliyor kendini bırakıyor
Seninkinde emeklemeden yurur annesi. Baya agirlastilar artik, yuruseler biraz daha rahat ederiz.

Bu düzend göre akşam kaçta yatırmak lazım? 7-8 gibi mi?

Bebisi yurumeye baslayan var mi arkadaslar? Benim ki ellerini tutmadan ayakta kalabildigini farketti ve cok hosuna gidiyor. Arada bir ellerini birakip kendini yokluyor 2-3 adim atip dusuyor. Siz de durumlar nasil?
Ay maşallah ponçiğime benimki daha sıralama modunda tek el bırakabiliyor. Koltuk altından tutunca 3-4 adım atıyor. Ne heyecanlı tatlı bir süreç dimi

Yaaa bak sen minnişe :)

Yaaa üstünü değiştirirken benimki de aşırı huysuz oluyor, ağlıyor.
seninki atak döneminde olabilir mi acaba canım? Huyları değişiyor o dönemlerde?

Belki dişi ağrıyordur canım. Kafasına da o yüzden vuruyordur ağrısı kafasına vuruyordur. Telefonla danışabileceğin bi doktor bişey olsa keşke. İçin rahat ederdi.
Benimki de 2 gün falan gıcırdattı dişini geçti sonra. İlk önce değişik geliyor heralde ağızlarında yeni bişey var. Sonra alışıyorlae.

Hayirlisi canim sagolasin
Canım hayırlı olsun. Üzülme, bebeğinin eskilerini saklayıverirsin. Daha kolay olur belki, bebek bakımına elin de alışık, hemen hallediverirsin. Gücü gelir sana. İnsanın hormonları değişiyor. Yoksa nasıl bunca şeye dayanıcaz? Annelik çok güzel bir duygu, ikinci kere tadacaksın, iki kat daha güçlü olacaksın canım. İkiz bebeklerimiz de olabilirdi. Öyle düşün. Ondan daha zor olmayacak, daha kolay olabilir. Minik bebeğiniz şans getirsin.

Ay maşallah ponçiğime benimki daha sıralama modunda tek el bırakabiliyor. Koltuk altından tutunca 3-4 adım atıyor. Ne heyecanlı tatlı bir süreç dimi
Aynen canim annelik cok guzel bir duygu. Onlarin her hali bambaska cok sukur bu gunlerimize. 8 gun sonra kasim bebislerinin dogum gunleri basliyacak. Zaman cok hizli gecti.

Yaaa üstünü değiştirirken benimki de aşırı huysuz oluyor, ağlıyor.
seninki atak döneminde olabilir mi acaba canım? Huyları değişiyor o dönemlerde?
Kızımda aynı üstünü altını değiştirtmez sanki bişey yapıyormuşum gibi ağlıyor kakalı kakalı oturuyor yere artık çarşaf attım odasına yıkayıp duruyorum

Olabilir ben de dikkat ediyorum beslenmesine bebek salçası yaptım sadece biberden ondan mı oluyor bilmiyorum zeytin vermiyordum hala asitli diye ona rağmen böyle kötü keskin bir koku var doktora yakınlarda götürürsem söylerim sana da sende görürsen burda paylaşırmısın canm

Birde ben keçi peynirinden sonra inek peynirine geçtim ondan mı oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…