2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnşallah canım inşallah geçmez kızıma. Maskeli duramıyorum nefes alamıyorum çünkü. Ama elimden geleni yapcam çok temas etmemeye çalışcam

Ah çok iyi çok sevindim. Bizimki de aynj saatlerdd yatıyor biliyor musun? Tamamen aynısı.
Nasıl uyutuyosun peki?
Yok canım yatağına koyuyorum kendisi uyuyor. Başk yerde de yine emziğini verip müzik açıyorum uyku müziği var umayın hep dinlettiğiö onu açıyorum uyuyor

Ay canım benim.. çok geçmiş olsun. Hafif atlatıyorsun belli ki.. emziriyor musun?
Bebeklerin vücuduna tutunamıyormuş bu virüs. İnsan yine de korkar tabii haklısın ama iyi düşün canım.
Yok emzirmiyorum canım. Çok sağol inşallah hafif geçer

Canim cok tesekkur ederim cevabın icin. Evet doktorlada görüştükten sonra net karari vereceğiz dedigim yontemi de arastiracagim

Yok emzirmiyorum canım. Çok sağol inşallah hafif geçer
Gecmiş olsun canım inşallah Umaya bulaşmadan atlatırsın hemencik. Biliyorum zor ama fazla temas etmemeye çalış okadar fazla ki bir evde sadece bi kişide çıkıyor diğerlerine bulaşmadan atlatıyor. Zaten cocuklar pozitif bile olsa cok hafif atlatıyorlar hiç bi belirti göstermeden. O yüzden moralini yüksek tut beslenmene dikkat et, bol bol c vitamini al

Aynen canım öyle yapıyorum bol limonlu su c vitamini alıyorum bakalım inşallah bulaşmadan atlatırız çocuklar da belirti olmuyormuş zaten de yine elimden geleni yapıyorum

Ahh cnm çok geçmiş olsun tez zamanda atlatırsın inşallah gerçekten çok üzüldüm yaaa bitsin artık şu illetumay için endişelenme cnm bulaşsa bile bebeklerde kolay atlatılıyor diye biliyorum M Minnosumm

Çok geçmiş olsun canım bizde atlattık çok şükür benim kızım 2 gün ateşlendi sadece
maskeyle evde çok zor oluyor bende sürekli takamadım koku alma biraz zor geliyo inşaAllah kolaylıkla atlatırsın acil şifalar diliyorum

Kızlar dün doktora genel kontrol için gittik doktor alerji değeri çok yüksek dedi doğdu doğalı sürekli öksürme ve hapşırma var hala arada da kusuyo idrar tahlili Bi türlü veremedik torba çıkıp durdu mutlaka verin diyo Bi kolayı yok mu bunun

Sorma canım valla gerçektem bitsin artık hepimizin psikolojisi bozuldu aynen kuzuö çocuklar ya belirtsiz yada hiç almadan geçiriyormuş. Umay da iyi çok şükür şimdilik birşeyi yok. Odasını ayırdım. Eşimin de pozitif çıktı. Umayın odasını ayırdım ama gece kalkıp bakıyor farklı oda ağlıyor zor yatırıyorum. Sabah da çok erken kalkıyor yatağında dönerken felan bakıyor farklı oda ya gözünü aççıyor daha yatmıyor. Neyse alışır o da inşallah mecburum böyle olması lazım

Umay da geçen gün 1 2 gün ateşlendi belkide bundan dolayıydı çünkü ben 1 haftadır grp gibiyim. Umay da ben grip olunca 2 gün çok huysuzdu ateşi vardı ve halsizdi bilmiyorum belki dişten veya bu hastalıktan dolayıdır. Şimdi iyi çok şükür ya inşallah biz de atlatırız. Tat koku alamamak okadar iğrenç birşey ki hiç birşey yiyesim de yapasım da gelmiyor. Nasıl düzelcek bilmiyorum ya 2 ay sürüyormuş düzelmesiççokkk uzun süre ya of böyle çok kötü hiçbirşeyden keyif almıyorum. Ne kadar önemliymiş tat koku olayı

Ay maalesef idrar vermek aşırı zor ya. Sık sık tak inşallah birinde denk gelir ya. Çok geçmiş olsun canım ya doğduğundan beri alerji değeri hiç mi farkedilmddi yüksek olduğu

Çok üzüldüm canım ikinizi de geçmiş olsun. Allah Umay i korusun inşallah olmaz .Canım bağışıklığın güçlü olması ve iyileşmek için sitrese girmemek de önemli.Sen de biliyorsundur .Bebekler hafif atlatıyor ..İpeğin iki gün ateşi çıktı .Biraz oksurdu geçti .Bana doktorum emzirmeye devam et.Zaten o bebek geçirecek mutlaka ya da geçirmiştir .Kendinden ayırmaya çalışma dedi.Ben o zaman emziriyordum daha .Hatta ilaç kullanırken bile emzir dedi doktor..Hep maskeliydim ama .Sadece opmedim ,sadece emzirdim .Yedirirken,altını degistirirken yaklaştım ..Çok çok geçmiş olsun tekrar .Benim de şu an yine hastalığın başlangıcındaki gibi yutkununca boğazım ağrıyor .Ödüm kopuyor ..İpeğin ağzında da resmen iltihap kokusu geliyor birkaç gündür .İnşallah ikinci kez gecirmiyoruzdur .Haftasonu kayinvalideme köye gitmiştik ..İnşallah hava degisimindendir.Valla psikolojimizi bozdu bu hastalık artık .

Cok gecmis olsun canim umaya gecmez insallah cok hafif atlatanlar var seninde oyle olur umarim

Biz sünnet öncesi 1 yaş çekimi yaptik annemle teyzelerim e tabii pasta da patlattım nasıl olmuşumm
Yakışıklılığın,tatlışlığın doruk noktası olmuş maşallah maşallah Kendin mi hazırladın canım bunu çok güzel olmuş

Biz sünnet öncesi 1 yaş çekimi yaptik annemle teyzelerim e tabii pasta da patlattım nasıl olmuşumm
Ya ben seni yerim yerim mm..Maşallah sana...Nice güzel ,sağlıklı,mutlu,başarılı ,uzun yaşları olsun insallah annesi.Bayıldım cekiminize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…