Maasallah ona sanirim biizmki atak dönemi bir de bugun elini birakti 2 3 adim attiBenim ki de gunduz beni cok yoruyor devamli hareket halindeyiz. Cok sukur gece sorunum yok. Beraber yattigimiz icin 3-4 defa meme ariyor ama uyanmiyor. Bazen gecegittigimde uyanip agliyor ben gelince tekrar uykuya devam.
Merhaba ,evey gercekten yorulduk saniirm yurume oncesi atagi bu.Beninki elini birakip bir iki adim atiyor bakalim ne olacak?Evet evse surekli yapışik bana da bagimli kimseye gitmiyor tanimiyor çocuk en yakınlarını bileMerhaba canım biz 2 haftadır aynı durumdayız uykuya direnme gece ağlayarak uyanma inan bende çok yorgun hissediyorum kendimi aşırı zorlanıyorum büyüklerden yardım alıyim dedim ama Malesef kimse zabtedemiyor bu pandemi çok kötü etkiledi çocukları sadece anneye bağımlı yetişiyorlar
gecmis olsun canim, Ben de biraz rahatsizim. Ogluma az da olsa ihlamur, nane limon iciriyorum.Kızlar bebişleriniz ıhlamur veya nane limon içiyor mu ya benimki içmiyor nasıl içirebilirim acaba? Mevsim geçişi hasta olmasım hergün biraz vereyim diyorum. Bende hastayım grip gibiyim inşallah korona değildir de her sene olduğum grip gibi hissediyorum ama korkuyor insan ya of. Halsizlik var biraz bide boğazım ağrıyor kulaklarım dolu gibi olur ya hani yutkunurken ses çıkıyor öyle. Birkaç gün bakayım durumuma olmadı giderin doktora. Evde vitamin ve ilaç felan içiyorum bal zencefil yiyorum nane ıhlamur içiyorum da bakalım
Ooo Masallah, erkenden yuruyecek galiba.Maasallah ona sanirim biizmki atak dönemi bir de bugun elini birakti 2 3 adim attiondan olabilir heyecanli
Belki de tesadüf oldu bilemeyecegim ,öyle hevesli falsn değil sanirim denk geldigecmis olsun canim, Ben de biraz rahatsizim. Ogluma az da olsa ihlamur, nane limon iciriyorum.
Ooo Masallah, erkenden yuruyecek galiba.
Gunaydin ,ben hep hazir verdim ama iyi bir peynir seçip suya koydun,suyunu bir kaç kez değistirdim ve uzun beklettim o şekilde tuzu çıkıyor,ben oyle tuzsuz verdim.Günaydın kasımın güzel annelerinasılsınız bebisler nasil ? Umarım herkes cok iyidir Biriciklerimizin dogum gunu yaklaşıyor malum, artık onlarin da 1 yaşları olacak cok heyecanlıyım birde birsey soracağım size, bebeğine hazır peynir vermeye baslayan var mı? Varsa hangi peyniri veriyorsunuz ? L
Günaydın kasımın güzel annelerinasılsınız bebisler nasil ? Umarım herkes cok iyidir Biriciklerimizin dogum gunu yaklaşıyor malum, artık onlarin da 1 yaşları olacak cok heyecanlıyım birde birsey soracağım size, bebeğine hazır peynir vermeye baslayan var mı? Varsa hangi peyniri veriyorsunuz ? L
Peki ne zanan suya koymadan vermeyi düşünüyorsun? Ben yaklaşık 2 haftadir falan kendi yedigimiz peynirden veriyorum ama suya koymadanGunaydin ,ben hep hazir verdim ama iyi bir peynir seçip suya koydun,suyunu bir kaç kez değistirdim ve uzun beklettim o şekilde tuzu çıkıyor,ben oyle tuzsuz verdim.
Ah ataklarr dişlerrrGünaydın canım. İyi olacagiz su atak bitince umarim :)
Ilk etapta kendi yaptığım peyniri veriyordum ama artık bizim yediğimiz peyniri veriyorum. Balikesirin ilcesindeyiz biz, burada her yer peynirci. Güvendiğim bir yerden hep aldığım peyniri veriyorum.
Yaşina girse bile uzmanlar cok az tuz oneriyor hele ki emiyorsa anne sütunden tuz ihtiyacini karşiliyor gerek bile yok diyorlar ama tabi bilemem yine dePeki ne zanan suya koymadan vermeyi düşünüyorsun? Ben yaklaşık 2 haftadir falan kendi yedigimiz peynirden veriyorum ama suya koymadanyanlış mi yapiyorum acaba, yaşına az kaldi nasilsa diye düşünerek verdim
Evet doğru söylüyorsunuz bende oyle yapayim bundan sonra tesekkur ederimYaşina girse bile uzmanlar cok az tuz oneriyor hele ki emiyorsa anne sütunden tuz ihtiyacini karşiliyor gerek bile yok diyorlar ama tabi bilemem yine deben bir sure daha boyle devam ederim diyorum şimdilik
Rica ederim 5abi tuzsuz da yemekler gwrcektwn cok tatsiz ustine yogurt döküyorum o zaman biraz da olsa yiyor zaten 1 yasindan sonra normal her sey verecegim tuz ve şeker disinda .Normal yemeklere cok az tuz atacagim o da yiyecek isteyen eklesin evde bebek varEvet doğru söylüyorsunuz bende oyle yapayim bundan sonra tesekkur ederim
Ah ataklarr dişlerrrbende oyle canim artik yapmıyorum peynir. Suya falan koymuyorsun dimi ? Direk veriyorum ama tereddüt icindeyim acaba tuzu fazla gelir mi diye. Bir iki kerede azıcık kaşar peynir verdim
Anladim canim tesekkur ederimVermeyin 1 yaşına kadar diyor doktorlar canım ama ben verdim. Zaten 1 çay kaşığı yiyor peyniri. Yumurta sarısını yumuşak pişiriyorum, içine biraz tereyağı ve 1 çay kaşığı kaşar ya da sepet peyniri rendeleyip veriyorum. Tadı da çok güzel oluyor. Sade peynir olarak vereceksem lor veriyorum sadece, onu da kendim yapmıştım zaten keçi sütünden.
Ben veriyorum artık bizim yediğimizden 1 aydır valla kaşarda yiyo. Beyaz peyniri pek sevmiyor zaten cok az yiyo ama kaşarı seviyo. Aksamları bizim yediğimiz yemekten de veriyorum artık öğlen onun için tuzsuz corba falan yapıyorum da aksam bizim yemekten yiyo vala artık o kadar dikkat etmiyorumGünaydın kasımın güzel annelerinasılsınız bebisler nasil ? Umarım herkes cok iyidir Biriciklerimizin dogum gunu yaklaşıyor malum, artık onlarin da 1 yaşları olacak cok heyecanlıyım birde birsey soracağım size, bebeğine hazır peynir vermeye baslayan var mı? Varsa hangi peyniri veriyorsunuz ? L
7-7.30 gibi yatırsan akşama?Canım bugün öyle denedim bakalım ama çok zor tuttum bu sabah 7de kalktı şimdi saat 10 uyuttum inşallah bari 11 buçupa kadar yatsa birde 3 te felan uyutsam 4 buçukta kalksa bilmiyorum ya işte 4 tw de kalksa 4 buçukta da kalksa akşam 8 i bekleyemiyor umarım alışır zamanla.
Evet benimkisi uyku zamanı azcık geçince, uyumayınca acayip hareketli, enerjik oluyor. Herkese de gülücükler dağıtıyor. Ben diyorum uyuması lazım, görenler uykusu yok ki bu çocuğun der. Hiç uyuyacak gibi değil derler.Canım gün içinde çok az uyuduğu içm yorgunluk geceye yansır hatta sabah erken uyanmalara yansır yani bence uyku ile ilgilş olabilir. Çünkü umay ne zaman uykuları düzene girdi gexe uyanmaları kesildi. Sabah erken uyanması da erken uyuduğu için akşam 7 buçuk 8 de uyur sabah 6 7 arası kalkar. Ama ben yememelerini bile uykusuzlupa yoruyorum. Gerçekfen uyuyan çocuk hem iştahlı hem gün içinde mutlu oluyor. Mutlaka gündüz enazından 3 saat ar uyuması lazım. Ve 3 saatte bir uyumalı. Akşam uykusuna da 4 saat sonra geçmiş olmalı dişer türlü aşırı yorgunluk uykusuzljk yapıyor. Ve yine bir uyku eğitimxçcisinde okumuştum diyo uyumadıkca çocjk enerjik olur daha fazla açılır çok hareketlenir oradan bile anlayabilirsiniz uykj saati geçiyor yani
Başınız sağolsunAnneler benim 30 yaşında 14 aylık bir bebeği olan arkadaşım bu sabah kanserden vefat etti.. Allak bullak durumdayım. Dualarınızı esirgemeyin olur mu?
Benimki de içmiyor. Su, çay gibi sıvı şeylerle arası pek yok.Kızlar bebişleriniz ıhlamur veya nane limon içiyor mu ya benimki içmiyor nasıl içirebilirim acaba? Mevsim geçişi hasta olmasım hergün biraz vereyim diyorum. Bende hastayım grip gibiyim inşallah korona değildir de her sene olduğum grip gibi hissediyorum ama korkuyor insan ya of. Halsizlik var biraz bide boğazım ağrıyor kulaklarım dolu gibi olur ya hani yutkunurken ses çıkıyor öyle. Birkaç gün bakayım durumuma olmadı giderin doktora. Evde vitamin ve ilaç felan içiyorum bal zencefil yiyorum nane ıhlamur içiyorum da bakalım