2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim ki de gunduz beni cok yoruyor devamli hareket halindeyiz. Cok sukur gece sorunum yok. Beraber yattigimiz icin 3-4 defa meme ariyor ama uyanmiyor. Bazen gece gittigimde uyanip agliyor ben gelince tekrar uykuya devam.
Maasallah ona sanirim biizmki atak dönemi bir de bugun elini birakti 2 3 adim atti ondan olabilir heyecanli

Merhaba ,evey gercekten yorulduk saniirm yurume oncesi atagi bu.Beninki elini birakip bir iki adim atiyor bakalim ne olacak?Evet evse surekli yapışik bana da bagimli kimseye gitmiyor tanimiyor çocuk en yakınlarını bile

gecmis olsun canim, Ben de biraz rahatsizim. Ogluma az da olsa ihlamur, nane limon iciriyorum.
Maasallah ona sanirim biizmki atak dönemi bir de bugun elini birakti 2 3 adim atti ondan olabilir heyecanli
Ooo Masallah, erkenden yuruyecek galiba.

gecmis olsun canim, Ben de biraz rahatsizim. Ogluma az da olsa ihlamur, nane limon iciriyorum.
Ooo Masallah, erkenden yuruyecek galiba.
Belki de tesadüf oldu bilemeyecegim ,öyle hevesli falsn değil sanirim denk geldiartik ama çok huysuz emerken bile ağlıyor,surekli kucagimi istiyor,dişlerine bakayim diyorum agziji açtirmiyor bizim zaten 8 diş ilk 6,5 ayda tamamlanmiştı.Sonrasinda tık yok arka dislerine baktirmiyor belki de diş,her neyse çabuk geçse bari

Günaydın kasımın güzel anneleri nasılsınız bebisler nasil ? Umarım herkes cok iyidir Biriciklerimizin dogum gunu yaklaşıyor malum, artık onlarin da 1 yaşları olacak cok heyecanlıyım birde birsey soracağım size, bebeğine hazır peynir vermeye baslayan var mı? Varsa hangi peyniri veriyorsunuz ? L

Gunaydin ,ben hep hazir verdim ama iyi bir peynir seçip suya koydun,suyunu bir kaç kez değistirdim ve uzun beklettim o şekilde tuzu çıkıyor,ben oyle tuzsuz verdim.

Günaydın canım. İyi olacagiz su atak bitince umarim :)
Ilk etapta kendi yaptığım peyniri veriyordum ama artık bizim yediğimiz peyniri veriyorum. Balikesirin ilcesindeyiz biz, burada her yer peynirci. Güvendiğim bir yerden hep aldığım peyniri veriyorum.

Gunaydin ,ben hep hazir verdim ama iyi bir peynir seçip suya koydun,suyunu bir kaç kez değistirdim ve uzun beklettim o şekilde tuzu çıkıyor,ben oyle tuzsuz verdim.
Peki ne zanan suya koymadan vermeyi düşünüyorsun? Ben yaklaşık 2 haftadir falan kendi yedigimiz peynirden veriyorum ama suya koymadan yanlış mi yapiyorum acaba, yaşına az kaldi nasilsa diye düşünerek verdim

Ah ataklarr dişlerrr bende oyle canim artik yapmıyorum peynir. Suya falan koymuyorsun dimi ? Direk veriyorum ama tereddüt icindeyim acaba tuzu fazla gelir mi diye. Bir iki kerede azıcık kaşar peynir verdim

Peki ne zanan suya koymadan vermeyi düşünüyorsun? Ben yaklaşık 2 haftadir falan kendi yedigimiz peynirden veriyorum ama suya koymadan yanlış mi yapiyorum acaba, yaşına az kaldi nasilsa diye düşünerek verdim
Yaşina girse bile uzmanlar cok az tuz oneriyor hele ki emiyorsa anne sütunden tuz ihtiyacini karşiliyor gerek bile yok diyorlar ama tabi bilemem yine deben bir sure daha boyle devam ederim diyorum şimdilik

Yaşina girse bile uzmanlar cok az tuz oneriyor hele ki emiyorsa anne sütunden tuz ihtiyacini karşiliyor gerek bile yok diyorlar ama tabi bilemem yine deben bir sure daha boyle devam ederim diyorum şimdilik
Evet doğru söylüyorsunuz bende oyle yapayim bundan sonra tesekkur ederim

Evet doğru söylüyorsunuz bende oyle yapayim bundan sonra tesekkur ederim
Rica ederim 5abi tuzsuz da yemekler gwrcektwn cok tatsiz ustine yogurt döküyorum o zaman biraz da olsa yiyor zaten 1 yasindan sonra normal her sey verecegim tuz ve şeker disinda .Normal yemeklere cok az tuz atacagim o da yiyecek isteyen eklesin evde bebek var

Ah ataklarr dişlerrr bende oyle canim artik yapmıyorum peynir. Suya falan koymuyorsun dimi ? Direk veriyorum ama tereddüt icindeyim acaba tuzu fazla gelir mi diye. Bir iki kerede azıcık kaşar peynir verdim

Vermeyin 1 yaşına kadar diyor doktorlar canım ama ben verdim. Zaten 1 çay kaşığı yiyor peyniri. Yumurta sarısını yumuşak pişiriyorum, içine biraz tereyağı ve 1 çay kaşığı kaşar ya da sepet peyniri rendeleyip veriyorum. Tadı da çok güzel oluyor. Sade peynir olarak vereceksem lor veriyorum sadece, onu da kendim yapmıştım zaten keçi sütünden.

Anladim canim tesekkur ederim

Ben veriyorum artık bizim yediğimizden 1 aydır valla kaşarda yiyo. Beyaz peyniri pek sevmiyor zaten cok az yiyo ama kaşarı seviyo. Aksamları bizim yediğimiz yemekten de veriyorum artık öğlen onun için tuzsuz corba falan yapıyorum da aksam bizim yemekten yiyo vala artık o kadar dikkat etmiyorum

Biz artık uzun süre tutunmadan ayakta duruyoruz teyzeler.Adım atmak istiyor ama parmak ucuna kalkıyor Sürekli ellerinden tutup yürütüyorum.1 ayı kaldı,yaş gününde yürür diye umuyorum.Ablası yaşına 1 hafta kala yürümüştü.

7-7.30 gibi yatırsan akşama?

Evet benimkisi uyku zamanı azcık geçince, uyumayınca acayip hareketli, enerjik oluyor. Herkese de gülücükler dağıtıyor. Ben diyorum uyuması lazım, görenler uykusu yok ki bu çocuğun der. Hiç uyuyacak gibi değil derler.

Benimki de içmiyor. Su, çay gibi sıvı şeylerle arası pek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…