2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
2.5 saat ne yaaa :confused:maşallah ona 🧿 insallah boyle devam eder darisi basima biz kestirip kestirip kalkıyoruz sonra annesi dinlenir iş yapar falan
İnşallah canım darısı sana olsun.. Umay 3 uyku yaparken de çok güzel uyuyordu 4.ayda eğitim vermiştim ondan beri gündüz uykuları çok uzadı ve gece kesintisiz uyuyor maşallah.. Darısı tüm kasım anneleri bebişlerimize

DilanBoran DilanBoran
M Minnosumm Kızlar maşallah çok tatlı ikiside 🥰🐥
Benim canavar Bu aralar canıma ot tıkadığı için girip iki kelam yazamadim yeğenlerime 😘

Kızlar imdat ben çok fenayım. Çocuk hiç uyumuyor. Ağlıyor uyuyacagini anlayınca. Chucky gibi oldu çocuk. Gece 20 kere uyandı sanırım. 3 tanesi tam uyanmaydi, uyutmak çok uzun sürdü. Böyle olup düzelen var mı yoksa kalıcı mi bu?? O kadar uykum var ki gözlerim kıpkırmızı oldu artık :uykucu:

DilanBoran DilanBoran
Benim canavar Bu aralar canıma ot tıkadığı için girip iki kelam yazamadim yeğenlerime 😘

Kızlar imdat ben çok fenayım. Çocuk hiç uyumuyor. Ağlıyor uyuyacagini anlayınca. Chucky gibi oldu çocuk. Gece 20 kere uyandı sanırım. 3 tanesi tam uyanmaydi, uyutmak çok uzun sürdü. Böyle olup düzelen var mı yoksa kalıcı mi bu?? O kadar uykum var ki gözlerim kıpkırmızı oldu artık :uykucu:
Canım diş mi çıkarıyor ki böyle oldu acaba yoksa atak veya uyku gerilemesi mi ki😏 Ayla da bazen 7 8 kere uyanıyor ama emip uyuyo öyle aglamıyo çok fazla. İnsallah geçici birşeydir hemen geçer gerçekten uykusuzluk çok zor insan cocuguyla bile güzel ilgilenmiyor gerçekten uykusuz olunca benhic dayanamıyorum. Umarım hemen düzelir ❤ Bu arada gündüzleri nasıl huzursuz mu normal mi

Canım diş mi çıkarıyor ki böyle oldu acaba yoksa atak veya uyku gerilemesi mi ki😏 Ayla da bazen 7 8 kere uyanıyor ama emip uyuyo öyle aglamıyo çok fazla. İnsallah geçici birşeydir hemen geçer gerçekten uykusuzluk çok zor insan cocuguyla bile güzel ilgilenmiyor gerçekten uykusuz olunca benhic dayanamıyorum. Umarım hemen düzelir ❤ Bu arada gündüzleri nasıl huzursuz mu normal mi

Canım gündüz de bazen 1 bazen 2 uyku yapıyor, dün mesela 1 defa uyudu. 1de uyandı ve 9aa kadar uyumadı. Gece de berbattı :KK43: diş olabilir, zaten atak dönemindeyiz bir de kabız oldu. Umarım geçer gider, dediğin gibi çok zor oluyor uykusuz.

DilanBoran DilanBoran

Canım biz diş çıkarırken öyle oluyoruz ya da atak dönemindeysek hiç şaşmıyor aynı dediğin gibi uyuyacağını anlayınca feryat figan. Atak bitince bitiyor ama o ara ben de bitiyorum:silah: Gece de aynı çok uyanıyor ama Allahtan emip uyuyor ama ben de emzirmekten bitap düşüyorum.

Canım biz diş çıkarırken öyle oluyoruz ya da atak dönemindeysek hiç şaşmıyor aynı dediğin gibi uyuyacağını anlayınca feryat figan. Atak bitince bitiyor ama o ara ben de bitiyorum:silah: Gece de aynı çok uyanıyor ama Allahtan emip uyuyor ama ben de emzirmekten bitap düşüyorum.

Evet kelimesi kelimesine anlattığın gibi canım ya, bu atak 45 gün sürüyormuş :KK43: en zor atak dönemi buymuş öyle yazıyor. Cidden çok zorladı bizi bu defa.

Canım gündüz de bazen 1 bazen 2 uyku yapıyor, dün mesela 1 defa uyudu. 1de uyandı ve 9aa kadar uyumadı. Gece de berbattı :KK43: diş olabilir, zaten atak dönemindeyiz bir de kabız oldu. Umarım geçer gider, dediğin gibi çok zor oluyor uykusuz.
Anladım canım. İnşallah hemncik çıkarır dişini de rahatlarsınız İkinizde. ❤

🍐

Eklentiler

• 9553468E-0194-421E-A493-31D8DEAA5069.jpeg
    9553468E-0194-421E-A493-31D8DEAA5069.jpeg
    82,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 1434D63C-3B0C-44FF-9529-A87E2968ED59.jpeg
    1434D63C-3B0C-44FF-9529-A87E2968ED59.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 57
DilanBoran DilanBoran

Canım odanın ısısı nasıl çok sıcaksa bunalıyor olabilir camı falqn açmayı denedin mi gazı vardır belkide sütüne geçmiş olabilir yediklerinden Alya bazı geceler çok kıvrqnıyo ya bunalmış oluyor yada bırtlatıyo rahatlıyor 😂bide cnm diş bence en büyük sebep olabilir dişlerinin sızısından uyuyamıyorlar ah uzaycımmm benim rahat uykular dilerim teyzecimm🥰

Canım odanın ısısı nasıl çok sıcaksa bunalıyor olabilir camı falqn açmayı denedin mi gazı vardır belkide sütüne geçmiş olabilir yediklerinden Alya bazı geceler çok kıvrqnıyo ya bunalmış oluyor yada bırtlatıyo rahatlıyor 😂bide cnm diş bence en büyük sebep olabilir dişlerinin sızısından uyuyamıyorlar ah uzaycımmm benim rahat uykular dilerim teyzecimm🥰

Teşekkür ederiz canım, galiba diş, altları da dörtlüyoruz sanırım. Bırt konusunda sıkıntısı yok maşallah bazen beni uyandırıyor 🤭🤭🤭

Canım gün içinde çok az uyuduğu içm yorgunluk geceye yansır hatta sabah erken uyanmalara yansır yani bence uyku ile ilgilş olabilir. Çünkü umay ne zaman uykuları düzene girdi gexe uyanmaları kesildi. Sabah erken uyanması da erken uyuduğu için akşam 7 buçuk 8 de uyur sabah 6 7 arası kalkar. Ama ben yememelerini bile uykusuzlupa yoruyorum. Gerçekfen uyuyan çocuk hem iştahlı hem gün içinde mutlu oluyor. Mutlaka gündüz enazından 3 saat ar uyuması lazım. Ve 3 saatte bir uyumalı. Akşam uykusuna da 4 saat sonra geçmiş olmalı dişer türlü aşırı yorgunluk uykusuzljk yapıyor. Ve yine bir uyku eğitimxçcisinde okumuştum diyo uyumadıkca çocjk enerjik olur daha fazla açılır çok hareketlenir oradan bile anlayabilirsiniz uykj saati geçiyor yani

Aceleden çok hatalı yazmışım canım kusura bakma U UzayDeniz .. Umay henüz bir üst bir alt diş çıkarttk ama asla uykusu bozulmadı maşallah bir kez gece uyanmadı bir tek mamaya kalkar içer uyurdu gece 2 defa mama içetdi onu da 1 e düşürdüm hatta uyuypr aslında kalkmıyor ama ben saat kurup mama veriyorum 1 kere. Yani diğer dişler nasıl olur bilmiyorum ama şimdilik ne gexe ne gündüz uykusu etkilenmedi. Demem o ki uyku düzeni önemli gündüz 3 4 saat uyumalı toplamda. Uyku sinyali aldığın an götür uyut kuzu bekleme hiç. Mutlaka yapıyorsundur da ne bileyim ben uyku düzelince herşey düzeliyor diye düşünüyorum

Doğduğundan beri tek başıma yıkadığım çocuğu,bugün yıkarken canım çıktı.Kesinlikle 1 saniye durmuyor 😁Küvetteki suya saplak atıyor,sırılsıklam etti beni.Ayağa kalkıyor ikide bir.Yapma dedikçe inadına yapıyor,kahkaha atıyor bir de..Çok yaramaz oldu çok :olamaz:

X