2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Anladım canım iyi yapmışsınız. Ocağa daha cok var ne güzel Uzay da baya büyümüş olur sen işe başlayana kadar. Bu pandemi bizim bebekleri çok etkiledi ya evin içinde büyüyolar ne baska cocuk görüyorlar ne akraba ne komşu çok şanssızlar gerçekten hiç bi yere gidemiyoz biraz yürüyüş yapıyoruz geliyoruz o kadar

Yurtdışı durumu var demiştin diye hatırlıyorum iptal mi oldu? Arkadaşım da Iğdır’da yaşıyordu, havasından ve istedikleri gibi hastane bulamamaktan şikayetçiydi o da. Allah kolaylık versin

Yurtdışı durumu var demiştin diye hatırlıyorum iptal mi oldu? Arkadaşım da Iğdır’da yaşıyordu, havasından ve istedikleri gibi hastane bulamamaktan şikayetçiydi o da. Allah kolaylık versin

Sağol canım teşekkür ederim, hayır iptal olmadı, taşınacağız ama 1 yılı var daha. Burada bitmesi gereken işlerimiz var ve 1 yılı bulur bitirmemiz. Bu arada ben de ingilizcemi ilerletmeye çalışıyorum hatta 5 dk önce bitirdim günlük çalışmamı :)

Uzay çok kötü şekilde düştü o kadar yoruldum ki gece hiç uyutmadı, bir saniye bile durmuyor çok hareketli. Sabahin köründe uyandık. Artık bıktım ellemiycem dedim, oturdum koltuğa. Kendisi tutunup ayağa kalkmış, ben koşup gidene kadar geriye doğru küt diye düştü kafasını çok sert çarptı yere. Çok ağladı. Bir şey olur mu ki? Refleksleri fln yerinde kontrol ettim ama korkuyorum.

Çok geçmiş olsun canım. Bence bişey olmaz zaten zaman da geçmiş üzerinden ama 2 saat uyutmasaydın ne olur ne olmaz diye. Ben de aynı durumdayım çok yorgunum. Gece kaç kere uyandı sayamadım. Atak dönemi felaket zorluyor. Dediğin gibi bir dakika durmuyor yerinde. Peşinde koşmak yoruyor zaten bir de uykusuzluk perişan ediyor. Sağlıkları yerinde olsun da diyoruz artık napalım. Bir şekilde geçecek bu günlerde. Tekrardan çok geçmiş olsun canım. Saniye yalnız bırakmaya gelmiyor bu bıdıkları

Birşey olmaz insallah canım korkma. Ne kadar dikkat etsekte oluyor işte dünde ayla kafasını duvara vurdu koltukta yatıyorum ben annemlerde Aylanın beşiğinide getirdim ama yanımdaydı emdi sonra kalktı oturuyordu yataga gelir diye kendini arkaya dogru hızlıca attı çok hızlı vurdu duvara kafasını ağladı biraz ama bişey yok çok şükür. İllaki düşüyorlar ben onları Allahın koruduğunu düşünüyorum gerçekten. İnşallah birseyi yoktur Uzayında ❤

Onlarin cani acidigindan kat kat Bizim ki aciyor. Korkma refleksleri yerindeyse bir sey olmamistir. Ne kadar dikkat etsekte malesef boyle kazalar oluyor.

Merhaba arkadaşlar. Buara uyuma, uyanma ve beslenme düzeniniz nasıl acaba örnekler verebilir misiniz? Gün içinde neler yediriyprsunuz. Devam sütü kullananlar ne kadar veriyor mama acaba?

Onlarin cani acidigindan kat kat Bizim ki aciyor. Korkma refleksleri yerindeyse bir sey olmamistir. Ne kadar dikkat etsekte malesef boyle kazalar oluyor.

Teyzeler teşekkür ederiz, bir şey olmadı neyse ki. 2 saat bekledim öyle uyuttum. Şişme vs olmadı ama öyle bir ses çıktı ki kafası patladı sandım o an. Şu atak dönemini sağ salim hep beraber bi atlatsak biraz daha rahatlayacağız umarım.

Geçmiş olsun canım şükür bişey yok bunlar olucak artik çok hareketlendiler allah beterinden korusun herkesin evladını

Canım yaaa çok geçmiş olsun hiç durmuyolar ki valla bende bitabım şuan

Kızlar bebişlerden yürüyen var mı acaba Alya bi haftayı geçkin ellerini bırakıyor o şekilde bi on saniye duruyo bazen de adım atıyo bi tane sonra pıt düşüyo

Kızlar bebişlerden yürüyen var mı acaba Alya bi haftayı geçkin ellerini bırakıyor o şekilde bi on saniye duruyo bazen de adım atıyo bi tane sonra pıt düşüyo
Ayla 1 aya anca yürür gibi sıralıyor bir aydır ama öyle elini bırakıp hiç durmadı daha. Alya zaten masallah hep hızlıydı ilk o yürür galiba gruptan

Geçmiş olsun canım valla bizimde aynı hergün kafasını Bi yerlere çarpıyor bu gün de peteğin ayar yapılan yerine yanağını çarptı morardı gördükçe içim yandı Allah bize kuvvet versin annelik çok zor

Maşallah kuzuya bizimki Daha yeni tutunup kalkmayı öğrendi 1 2 aya anca yürür herhalde

Kızlar coronası dişiydi atağıydı derken bitmiş durumdayım gece en az 10 kere kalkıyor meme vermezsem uyumuyo sürekli ağlıyo kv ve eltim memeden kes düzelir diyorlar asla öyle bir şey yapmamda çok yorgunum kullandığınız enerji verecek bitki çayı içecek tarzı birşeyler varmı tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

Ayla 1 aya anca yürür gibi sıralıyor bir aydır ama öyle elini bırakıp hiç durmadı daha. Alya zaten masallah hep hızlıydı ilk o yürür galiba gruptan
Canım bilmiyorum ki ablası 14 aylıkken yürümüştü alya da öyle olur diye düşünüyorum ellerini bırakıp duruyo ama şimdi sürekli düştükleri için kendine güvensizlik başlayacak abladan hatırlıyorum korkuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…