2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynen öyle canım parmaklarında oynatiyorlar simdiden. Uyusun , yemek yesinler , altını değiştirelim diye şekilden şekle giriyoruz

Nerde kaldınız kahkaha attım varya allah ta seni güldürsün

İpek de çok hareketlendi ya..Ben de o yüzden giremiyorum.Surekli pesindeyim..İyice tehlikeli oldu.Bir de iştahsız .Uykusu da azaldı iyice ..

Benim ki de 3 uyku yapardi 2 ye dustu. Evin icin de cok hareketli. Bu hafta cok guzeldi her gun disari cikardim. Benim oglan insanlari seviyor disari cikinca cok mutlu oluyor.

Canım Uzay uykuyu bire düşürdü sadece 1 saat uyuyor gündüz ve aşırı hareketli saniye durmuyor. O yüzden çok giremiyorum ben.
Ayla 1 aydır falan 1 uyku yapıyo dediğin gibi cok zor oluyo şimdi annemdeyim biraz rahatım iki gün sonra eşim geliyo evime geccem inşallah yine büyük koşturma başlıyor

Ayla 1 aydır falan 1 uyku yapıyo dediğin gibi cok zor oluyo şimdi annemdeyim biraz rahatım iki gün sonra eşim geliyo evime geccem inşallah yine büyük koşturma başlıyor

Ah ben de bi evime gidebilsem diyorum :) Orada yemek temizlik vs bana kalacak ama eşimle ben beraber yapıyoruz her şeyi. Daha rahat oluyor onunla. Annem uzayı hiç taşıyamıyor, babam da max 10 dakika. Eşim büyük yardımcı bu konuda bana. Çok özledim üstelik.

Benim ki de 3 uyku yapardi 2 ye dustu. Evin icin de cok hareketli. Bu hafta cok guzeldi her gun disari cikardim. Benim oglan insanlari seviyor disari cikinca cok mutlu oluyor.

Benimki de öyle, dışarı çıkmadığımız günler hırçın oluyor. Kış da geldi, bundan sonra ne yaparız bilmem.

Aynen ne olursa olsun insanın evi gibisi yok gerçekten. Benim eşim pek yardımcı olmaz ev işlerinde falan kv biraz şımartmış zaten bi pazar günü evde cumartesi yarım gün çalışıyor biraz aylayla ilgileniyor işte o kadar. Sen neden anennlerdeydin canım tatil icin mi yoksa bi sebebi var mı

benim kızda dışarı çıkınca huysuz oluyo hiç sevmiyo sadece bebek arabasiyla gezmek istiyor durunca ağlıyor

Bu iyi bir şey sanırım su an,kışın hiç çıkamayacaklar cunku, hem pandemi hem soguk. Nasıl oyalarım bilmiyorum.

Canım biz geçen yıl iş için Iğdıra taşındık. Hiç sevmedik orayı. Havası ülkenin en pis havası, doğru düzgün hastane yok, pandemiye hiç dikkat eden yok. Covid olsak çocuğa bakacak kimsemiz yok, uzak. O yüzden biz bu yaz gitmedik, eşim tek kaldı orda. Ama ocakta mecbur gidicez, işe başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…