Ayy yiycem ben bu bıdıkları yaadün uzayı uyutmaya çalışıyorum ayağımda sallayarak, kaçtı gitti dedesinin sesini duyunca. Ben de babamın yanında diye 5dk falan oyalandım salonda, biraz oynasın sonra yine denerim uyutmayi diye düşündüm. Koridora bi çıktım ki babam yerde boylu boyunca yatıyor, uzay da oturmuş saçlarıyla oynuyor babamın. Adam bayıldı diye aklım çıktı bi çığlık attım annem koştu geldi, meğer uzayi görünce olduğunuz yere yatıp uyuyun dedim diye koridora yatmış canım sıkıldı nerede kaldınız diyor bana. Ne hallere düşüyoruz yarim saat uyuyacaklar diye.
Nerde kaldınız kahkaha attım varya allah ta seni güldürsünAyy yiycem ben bu bıdıkları yaadün uzayı uyutmaya çalışıyorum ayağımda sallayarak, kaçtı gitti dedesinin sesini duyunca. Ben de babamın yanında diye 5dk falan oyalandım salonda, biraz oynasın sonra yine denerim uyutmayi diye düşündüm. Koridora bi çıktım ki babam yerde boylu boyunca yatıyor, uzay da oturmuş saçlarıyla oynuyor babamın. Adam bayıldı diye aklım çıktı bi çığlık attım annem koştu geldi, meğer uzayi görünce olduğunuz yere yatıp uyuyun dedim diye koridora yatmış canım sıkıldı nerede kaldınız diyor bana. Ne hallere düşüyoruz yarim saat uyuyacaklar diye.
Çok sağol cnmMaşallah
Maşallah fistiklara❤
Çok teşekkür ederiz canımMasallah prenseslere, ikisi de birbirinden guzel.
Canim cok gecmis olsun, sevindim Iyi olmaniza. Yine de vitaminleri, ilaclarinizi birakmayin.
Evet canım çoook güzel bir duygu Rabbime bin şükürMaşallah yaaa. Çok çok tatlılar prensesler.İki kız annesi olmak harika bir şey olsa gerek ..
Kızlar nerelerdesiniz?
Evden cıkamıyoz ki zatenben evdeyim valla kuzum
evet canikom konserve yaptim 4 gun bugünde kışlıklari cikardim derken firsatim olmuyo qEvden cıkamıyoz ki zaten
Kızlar nerelerdesiniz?
Ayla 1 aydır falan 1 uyku yapıyo dediğin gibi cok zor oluyo şimdi annemdeyim biraz rahatım iki gün sonra eşim geliyo evime geccem inşallah yine büyük koşturma başlıyorCanım Uzay uykuyu bire düşürdüsadece 1 saat uyuyor gündüz ve aşırı hareketli saniye durmuyor. O yüzden çok giremiyorum ben.
Ayla 1 aydır falan 1 uyku yapıyo dediğin gibi cok zor oluyo şimdi annemdeyim biraz rahatım iki gün sonra eşim geliyo evime geccem inşallah yine büyük koşturma başlıyor
Benim ki de 3 uyku yapardi 2 ye dustu. Evin icin de cok hareketli. Bu hafta cok guzeldi her gun disari cikardim. Benim oglan insanlari seviyor disari cikinca cok mutlu oluyor.
Aynen ne olursa olsun insanın evi gibisi yok gerçekten. Benim eşim pek yardımcı olmaz ev işlerinde falan kv biraz şımartmış zaten bi pazar günü evde cumartesi yarım gün çalışıyor biraz aylayla ilgileniyor işte o kadar. Sen neden anennlerdeydin canım tatil icin mi yoksa bi sebebi var mıAh ben de bi evime gidebilsem diyorum :) Orada yemek temizlik vs bana kalacak ama eşimle ben beraber yapıyoruz her şeyi. Daha rahat oluyor onunla. Annem uzayı hiç taşıyamıyor, babam da max 10 dakika. Eşim büyük yardımcı bu konuda bana. Çok özledim üstelik.
benim kızda dışarı çıkınca huysuz oluyo hiç sevmiyo sadece bebek arabasiyla gezmek istiyor durunca ağlıyorBenimki de öyle, dışarı çıkmadığımız günler hırçın oluyor. Kış da geldi, bundan sonra ne yaparız bilmem.
benim kızda dışarı çıkınca huysuz oluyo hiç sevmiyo sadece bebek arabasiyla gezmek istiyor durunca ağlıyor
Aynen ne olursa olsun insanın evi gibisi yok gerçekten. Benim eşim pek yardımcı olmaz ev işlerinde falan kv biraz şımartmış zaten bi pazar günü evde cumartesi yarım gün çalışıyor biraz aylayla ilgileniyor işte o kadar. Sen neden anennlerdeydin canım tatil icin mi yoksa bi sebebi var mı