- 10 Temmuz 2019
- 116
- 87
- 36
Amin canım inşallah.Çok sevindim canım iyi olmanızaİyi akşamlar arkadaşlar karantinamız bitti çok şükür eşim ve bebeğim iyi bende grip gibiyim hala tam iyileşmedim ama ağrılarım dindi enazından bu süreçte moral veren arkadaşlara çok teşekkür ederim ağır hasta olanların Allah yardımcısı olsun inşaAllah
Belki hic bi sıkıntısı yoktur canım kendine onu huy edinmiştir yapacak birşey yok sende bebegini öyle kabul edeceksin. Benim kızımda çok huysuzdu ama 6. Aydan sonra yavas yavas düzeldi şimdi iyi şükür düzenimizi oturttuk tabi arada oluyor ama çocuk illaki olcak önceden uykusu gelince çok ağlardı emmezdi flan çok sıkıntı çektim buna şükrediyorum. İnşallah en kısa zamanda Düzelir canım sizindeBenim kızım hiç geçmiyor geceleri ağlayarak uyanması her gece her saat başı akşamda 22.00 gibi yatırıyoruz bir de o zaman bir posta ağlıyor ama nasıl ağlamak ağlaya ağlaya Yorgun düşüp sakinleşiyor.Cok doktor gezdim hala çözüm bulamadık diştendir diştendir deyip duruyorlar.benim kızım çok zor bir bebek Ama ben dişten olduğunu düşünmüyorum artık başka bir durum var ruhsal bir durum ne bilmiyorum.10 ayı doldurduk 6 aydan beri fix değişmedi her gece aynı sorunu yaşıyoruz artık gece olsun iistemiyorum.O duruma geldik çok mutsuzum kızımın Geceleri böyle ağlaması beni çok üzüyor.
Canım gazdan değilde ilaç alerji yaptı ondan kullanmayı düşündüm bebeklikten beri malesef alerjiden dolayı gürültülü oluyor kaka gaz çıkarmış gibi laka yapıyor.ben kızıma bir çok damla kullandim oda kolikti nurse harveys colix le atlattik biz o günleri
Biz bir ara baba evdeyken kapıdan yolcu ediyor gibi yapıyorduk canım:) şimdide evde hayat duruyor ses yaparsak meva da aynı uzay gibi uyanik olursa uyumak istemiyor kesinlikleKızlar su an hepimiz atak dönemindeyiz. En uzun ve en zor atak buymuş. Bebişi uykudan ağlayarak uyanan var mı? Uyumak istemiyor resmen. Esniyor uykusu var ama uyutacagimi anlayınca basıyor çığlığı. Gece 3-4 defa kalkıp evi kontrol etti herkes uyuyor mu diyeeğer uyanık biri olursa asla uyumuyor. Herkes elinde yastigiyla geziyor, uzay kontrole çıkınca olduğumuz yere koyup uyuyor gibi yapıyoruz
Maşallah fistiga devamı da gelir inşallahKızlar maşallah diyim bugün kızım ablasıyla beraber kendi odalarında yattılargece ara ara kontrole gittim ayy inşallah böyle devam eder
Hayırlı olsun canım ağrısız gelsin inşallah :)Kızlar benim minnoşumun da dişleri gelmeye başladı, hiç acelesi yok yavrumun göbeği de geç düşmüştü
Kıyamam ya meva da böyleydi önce iki kasının ortası iyice kızardı ordan göz altlarına indi yanaklar boyun sırt baya kızardı canım. Şuan alerji şurubu kullandığımız için kızarıklık geçti ama hiç isteyerek vermiyorum ilaçla vücudu baskiliyor alerjiyi. Foto da-çin belli olmuyor ama baya kizarikti181119 Canım nasıl oldu Meva?
Uzayın da bugün kırmızı lekeler çıktı yüzünde bi sürü. Özellikle göz çevresinde. Foto çektim çok belli olmuyor fotoda. Sanırım antibiyotikten. Sizde de böyle mu?Eki Görüntüle 2694797
Masallah prenseslere, ikisi de birbirinden guzelBenim kızlar canlar
Canim cok gecmis olsun, sevindim Iyi olmaniza. Yine de vitaminleri, ilaclarinizi birakmayin.İyi akşamlar arkadaşlar karantinamız bitti çok şükür eşim ve bebeğim iyi bende grip gibiyim hala tam iyileşmedim ama ağrılarım dindi enazından bu süreçte moral veren arkadaşlara çok teşekkür ederim ağır hasta olanların Allah yardımcısı olsun inşaAllah
181119 Canım nasıl oldu Meva?
Uzayın da bugün kırmızı lekeler çıktı yüzünde bi sürü. Özellikle göz çevresinde. Foto çektim çok belli olmuyor fotoda. Sanırım antibiyotikten. Sizde de böyle mu?Eki Görüntüle 2694797
Masallah prens ve prenseseKıyamam ya meva da böyleydi önce iki kasının ortası iyice kızardı ordan göz altlarına indi yanaklar boyun sırt baya kızardı canım. Şuan alerji şurubu kullandığımız için kızarıklık geçti ama hiç isteyerek vermiyorum ilaçla vücudu baskiliyor alerjiyi. Foto da-çin belli olmuyor ama baya kizarikti
Sağol canımAmin canım inşallah.Çok sevindim canım iyi olmanıza
Sağol canım aynen dikkat etmeye çalışıyorumMasallah prenseslere, ikisi de birbirinden guzel.
Canim cok gecmis olsun, sevindim Iyi olmaniza. Yine de vitaminleri, ilaclarinizi birakmayin.
Maşallah yaaa. Çok çok tatlılar prensesler.İki kız annesi olmak harika bir şey olsa gerek ..Benim kızlar canlar
Çok geçmiş olsun canım.Allah bir daha göstermesin.Beterinden korusun..Sağol canım aynen dikkat etmeye çalışıyorum
Benim kızım hiç geçmiyor geceleri ağlayarak uyanması her gece her saat başı akşamda 22.00 gibi yatırıyoruz bir de o zaman bir posta ağlıyor ama nasıl ağlamak ağlaya ağlaya Yorgun düşüp sakinleşiyor.Cok doktor gezdim hala çözüm bulamadık diştendir diştendir deyip duruyorlar.benim kızım çok zor bir bebek Ama ben dişten olduğunu düşünmüyorum artık başka bir durum var ruhsal bir durum ne bilmiyorum.10 ayı doldurduk 6 aydan beri fix değişmedi her gece aynı sorunu yaşıyoruz artık gece olsun iistemiyorum.O duruma geldik çok mutsuzum kızımın Geceleri böyle ağlaması beni çok üzüyor.
Kıyamam ya meva da böyleydi önce iki kasının ortası iyice kızardı ordan göz altlarına indi yanaklar boyun sırt baya kızardı canım. Şuan alerji şurubu kullandığımız için kızarıklık geçti ama hiç isteyerek vermiyorum ilaçla vücudu baskiliyor alerjiyi. Foto da-çin belli olmuyor ama baya kizarikti
Biz bir ara baba evdeyken kapıdan yolcu ediyor gibi yapıyorduk canım:) şimdide evde hayat duruyor ses yaparsak meva da aynı uzay gibi uyanik olursa uyumak istemiyor kesinlikle
Çok teşekkür ederim amin inşaAllahÇok geçmiş olsun canım.Allah bir daha göstermesin.Beterinden korusun..
Hahaha cok güldüm bunaAyy yiycem ben bu bıdıkları yaadün uzayı uyutmaya çalışıyorum ayağımda sallayarak, kaçtı gitti dedesinin sesini duyunca. Ben de babamın yanında diye 5dk falan oyalandım salonda, biraz oynasın sonra yine denerim uyutmayi diye düşündüm. Koridora bi çıktım ki babam yerde boylu boyunca yatıyor, uzay da oturmuş saçlarıyla oynuyor babamın. Adam bayıldı diye aklım çıktı bi çığlık attım annem koştu geldi, meğer uzayi görünce olduğunuz yere yatıp uyuyun dedim diye koridora yatmış canım sıkıldı nerede kaldınız diyor bana. Ne hallere düşüyoruz yarim saat uyuyacaklar diye.
Dunde bize bir hafta oldu canım salı akşam ateşlemişti. Çarşamba kusma falan olunca perşembe gittik doktora 3 günü bekleyemedik. Biz tahlil vermiştik idrarda enfeksiyon çıktı. Gün içinde iyiydik hatta anne dedi o gün güldürüyordum arada 3 kez anne dedi sevindim sevincim kursağımda kaldı. Belki ikisi bir arada olmuştur 6. Hastalikla bizimde bilemiyorum ama yüzü ve vücudu çok fenaydı bir tane kızarıklığı gorunce ac durup birşey yemeye korkarken o şekilde ne yapacagimi bilemedim.Ah yavrum yaa, evet bizde de aynı böyle durum.
Bir arkadaş yazmıştı geçenlerde sağolsun, 6. hastalık bu diye. Dün internetten fotolarına baktım da Mevada da Uzayda da aynı döküntüler var canım. Bizim çocuklar 6. hastalık geçirdi bence. Antibiyotiği kestim ben, 6.hastalıkta gerek yok çünkü. Boşu boşuna verdim çok kızıyorum kendime. Herpes virüsünden oluyormuş, bildiğimiz uçuk. Geçen hafta gece dudağımın kenarı çok acıdı, uçuk çıkıyor galiba dedim ama sabaha geçmişti. O sırada bulaştırdım sanırımtoplamda 1 haftada geçiyormuş, cuma günü 1 hafta olacak bizim.