Ay kızlar benim kız sanırım kelebek yedi ay güler misin ağlar mısım yaa tövbe yarabbim. Koltuğun arkasında ölmüştğ kelebek gördüm ama alırım sonra dedim kızım girmiş oraya baktım sesi yok gittim ki ağzında birşey çeviriyor elimi soktum yetişemedim kelebek yok ortada yani sanırım yedibirşey olur mu acaba ya of
Umaaayyyya neler gelecek başımıza daha, bizim bi tanıdığın oğlu vardı, poposu havalansın diye açık bırakmış, halıya pit pit kaka yapa yapa emeklemis çocuk. Annesi temizlemek için banyodan bez alip gelince kakalari bulamamıştı.
Bir şey olmaz hiç merak etme ama seninki zaten cino, kaçar mı ondan hiç
Sabah kakasımı merak ediyorum bakalıö çıkcak mıYa bende onu yicembisey olmaz canim bence benimkinden de bekliyorum boyle bir performans cocuk benim gormedigim seyleri buluyo yerlerden hop direk agzina atiyo ustalaştı artik cok seri hareket edebiliyor yediği gibi cikarir seninkide korkma gecmis olsun
Canim bazı yerlerde asi yok bazı yerlerin aşıdan haberi yokKızlar bizde bugün 9. Ay aşısıma gittik. Geöen haftaydo da ben unutmuşum. Gittim ama aşı yapılmadı hemşire dedi elimizfe kızamık aşısı kalmadı devley durdurdu dağıtımını bilmem ne. Ama dedim öyle şey olur mu yani çocuğum şuan riskli zaten salgın dönemindeuiz ya kızamık olursa. Dedi haklısınız ama elimizde yok 11.ayınıza kadar devlet bize gönderirse sizi arıycaz dedi yoksa 1 yaş aşısımda 3 aşı yapcaz dedi. Üf valla tedirgin oldum yani böyle şey mi olur ya devlet nasıl temin etmiyor anlamadım
Canım benide ebe aradı tekli kızamık aşısı yok 1 yaşta vurulan o 3lü aşıyı istersen gel vuralım dedi bende yarın doktora gidicem ona sorucam vurulup vurulmama kararı bize kalmış gibi konuştu bende kararsız kaldımKızlar bizde bugün 9. Ay aşısıma gittik. Geöen haftaydo da ben unutmuşum. Gittim ama aşı yapılmadı hemşire dedi elimizfe kızamık aşısı kalmadı devley durdurdu dağıtımını bilmem ne. Ama dedim öyle şey olur mu yani çocuğum şuan riskli zaten salgın dönemindeuiz ya kızamık olursa. Dedi haklısınız ama elimizde yok 11.ayınıza kadar devlet bize gönderirse sizi arıycaz dedi yoksa 1 yaş aşısımda 3 aşı yapcaz dedi. Üf valla tedirgin oldum yani böyle şey mi olur ya devlet nasıl temin etmiyor anlamadım
Bana da dedi 1 yaşta 3lü aşı yapacaz kararı bana bırakmadk yani ama hepsi birşey söylüyor ya sinir bozucu gerçektenCanım benide ebe aradı tekli kızamık aşısı yok 1 yaşta vurulan o 3lü aşıyı istersen gel vuralım dedi bende yarın doktora gidicem ona sorucam vurulup vurulmama kararı bize kalmış gibi konuştu bende kararsız kaldım
Hiç sorma ya sinir bozucu ama yani haberleri yok yada ellerinde aşı yok ben anlamadım gitti valla
1 |
Allah kolaylık versin canm.ben uyku egitimini 5.ayda vermistim cok sukur kendi kendine uyur.bizde gece beslenmesini kesiyoruz bu daha zormus.benimkide 7-8 kez kalkiyordu 5.gecemiz ama baya zorladi bizi bıdıkcanGünaydin herkese.Benimki meme aşkına gece kalkmayi iyice abartti.Saat başi bazen daha erken uyan
iyor .Yani gece en az 7 8 kere kalkiyordu üstelik aksam uykuya geçmekte de şımariklik yapiyordu ,ben de ani kararla uyku eğitimine dun aksam basladim.Ilk gece icin iyiydi sadece 4 kere kalkti bu bile çok iui geldi bakalim başarili olacak miyim?
1
ınga diyor seninki ıngaAyy uzaaay yicem seni bigünnn❤ Alya da diyor cnm ınnee ınnee gibi bişey ama bana seslenerek diyo bence anne diyo bananee
Çok geçmiş olsun canım.Bu zamanlar düşme zamanları,durmuyorlar durdukları yerde.Kafasını çok sert carpmadiktan sonra endiselenme.Canı yanacak ama yapacak bişey yok,herşey saniyelik.En hareketli olduğu dönemler..Kilo konusu bizde de aynı,bu ara hepten zayıfladı sanki.Çok hareketli,biraz emekleyip,biraz yürüyünce ter içinde kalıyor.Cok ta yemeyince kilo veriyor sanki.Kızlar alya bugün sabah yine erkenden kalktı bende park yatağında oyalansın biraz daha kesitireyim dedim gözüm aralıklı yani sen eğil pat park beşikten düş ama nasıl bi düşme ödümüz koptu boynu altında kalabilirdi yaaa tesr düştü takla atarak yani sırtının üstüne düştü çok feciydi nolacak böyle yaaa. Birde kızlar ben alya ya günde en az dört kere 150cc mama veriyorum dr dedi diye ve halen kilosu sabit valla napıcam bilmiyorum 10aylık olacak halen sekiz kilo değil
Uzayyy çok tatlısın uzayAnne dedi
Aaaeenneeaaaa diye diye geziniyor cücük kafa oğlum ❤ ben güldükçe daha çok söylüyor❤
Hahahaa annecim ınga diyor ıngaaaınga diyor seninki ınga
Ayy aynen cnm yaa artık park yatakta da bırakamayacaksak işimiz zor bi dk boş bırakmaya gelmiyorlar banyonun kapısı hep kapalı yoksa klozete gidiyo yerde buldukları zaten direk ağzaÇok geçmiş olsun canım.Bu zamanlar düşme zamanları,durmuyorlar durdukları yerde.Kafasını çok sert carpmadiktan sonra endiselenme.Canı yanacak ama yapacak bişey yok,herşey saniyelik.En hareketli olduğu dönemler..Kilo konusu bizde de aynı,bu ara hepten zayıfladı sanki.Çok hareketli,biraz emekleyip,biraz yürüyünce ter içinde kalıyor.Cok ta yemeyince kilo veriyor sanki.
Evet yorucu bayağı ve zor da tabi ama kararliyim bakakim inş. becerebilirim,tesekkur edrimAllah kolaylık versin canm.ben uyku egitimini 5.ayda vermistim cok sukur kendi kendine uyur.bizde gece beslenmesini kesiyoruz bu daha zormus.benimkide 7-8 kez kalkiyordu 5.gecemiz ama baya zorladi bizi bıdıkcan
Çok gecmis olsun,alt kademeye aldık biz,yoksa oradan mi tırmandı bıdikKızlar alya bugün sabah yine erkenden kalktı bende park yatağında oyalansın biraz daha kesitireyim dedim gözüm aralıklı yani sen eğil pat park beşikten düş ama nasıl bi düşme ödümüz koptu boynu altında kalabilirdi yaaa tesr düştü takla atarak yani sırtının üstüne düştü çok feciydi nolacak böyle yaaa. Birde kızlar ben alya ya günde en az dört kere 150cc mama veriyorum dr dedi diye ve halen kilosu sabit valla napıcam bilmiyorum 10aylık olacak halen sekiz kilo değil
Bizimki tek kademeli cnm ama baya aşağıda sarkıyodu ama düşecek kadar yetişMiyodu demek boyu uzadıEvet yorucu bayağı ve zor da tabi ama kararliyim bakakim inş. becerebilirim,tesekkur edrim
Çok gecmis olsun,alt kademeye aldık biz,yoksa oradan mi tırmandı bıdik