2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
niye kimsenin sesi çıkmıyor hu huuu
Ben anneme geldim fırsat buldukça uyuyorum annemlerle vakit geçiriyorum valla iyi oldu rahatladım biraz ne yemek derdi var ne çamaşır ne ütü Aylaya da bakıyo annemle babam yardımcı oluyo yani şimdide uyuttum Aylayı balkonda annemle babamla kahve keyfi yapıyoruz

ohh ne güzel valla ben annemede gitsem işler peşimi bırakmıyor hiç oturmaya fırsat bulamam tadını çıkar canım

selam kızlar bizimki yine çook fena pişik olmuş galiba 6.diş geliyo bide Gece uyku saati çok düzenliydi yine zor uyudu. Dişler ne yordu bizi yaaa
benimkide bugün 3 gündür pişik 6.yi bekliyoruz bugün yarın çıkar inşallah ya alttaki yan kesicilerden sonra ara verirlermi sizce

benimkide bugün 3 gündür pişik 6.yi bekliyoruz bugün yarın çıkar inşallah ya alttaki yan kesicilerden sonra ara verirlermi sizce
Altlarda dörtlendikten sonra ara verirler diye düşünüyorum canım altta dört üstte dört bi süre öyle gider ama bilmiyorum yinede bizim altta iki üstte üç tane var

Altlarda dörtlendikten sonra ara verirler diye düşünüyorum canım altta dört üstte dört bi süre öyle gider ama bilmiyorum yinede bizim altta iki üstte üç tane var
bizimde öyle canım bi kaç ay ara verse uyku düzeni kalmadi beşiğine sigmiyo baska bi yere suan alistiramiyorum ek gıda hiç almiyo napcaz böyle

ohh ne güzel valla ben annemede gitsem işler peşimi bırakmıyor hiç oturmaya fırsat bulamam tadını çıkar canım
Yok benim annem anlayışlıdır kıyamaz bize. Ayla uyur uyumaz hadi sende yat diyo sürekli sen otur sen dinlen diyo sagolsun dinleniyorum baya kitap okuyorum yürüyüş yapıyorum kendime vakit ayırıyorum evdeyken iş bitmiyor ki

niye kimsenin sesi çıkmıyor hu huuu
Biz bugun 10 aylik olduk 3 disimiz var 2 gündür uyku düzenimiz yerine geldi zaten uyuyordu ama deliksiz değildi bugün 10.ay fotoğraf çekimi yaptık olduğu kadar tabi herşeye saldırdı bugunle beraber 3 gundur nesemiz yerindeyken aktivite ýapmaya calisiyoruz oyundu agiz burun goz bakalim ne zaman kavrayabilcez derken geciyor gunler yeni dişe kadar biraz tadını cikartalim ek gida yine tabak bitince ağlıyoruz ince motorlada başım derttebizde böyle canim

Ohh maşallah keyfini çıkart afiyet olsun

Benimki 2 yda 8 disi tamamladi ve durdu yani 6.5 ayliktan veri ses seda yok ama bubara çok huysuz dislerde 1 aydir hafif kabarma var.Yani alt 4 üst 4 olunca ara oluyir sanirim.Biz de mahbolmustik peş.pese ikişer tane çıkarmıştı. Kolaylik diliyorim size

Bendw annemlerdeyim valla ALLAH bin kez razi olsun onlar olmasalar napcakmisiz bilmem.hic gidesim yok benimde.tadini cikar bol bol

maşallah canım keyfi yerinde olsunda öyle böyle derken 2 ay sonra bir yaşına girecekler ya şaka gibi demi

sagol canım insallah bizde biraz ara veririz.

Off eğer öyleyse 5 tane var daha bizim gerçi çok aşırı zorlanıyoruz diyemem ama inan uykuya hasret kalmış yavrum 3 gecedir mışıl mışıl uyuyor belki 3 tede ara verir bellimi olur umut dünyası iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…