Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Bak simdi ultrasona baktim 10+1 ken 3.30 cm mis benimki de 🥰 yani o iki uc gunde bile nasil fark ediyor boylari dusun🥹
İnsallah durur canim 7.5 az degi haklisin benim de kistim 4cmdi ki sikintisi coktu allahim sizisi agrisi evlerden irak
Evet ağrı da yapıyor bakalım bebiş büyüdükçe nasıl olacak. Teşekkür ederim 😊

Aman kurusada cock benm cock ayol onlara ne oluyo shdjdjfn kan kusup kızılcıkserbeyi içtim derm ben 🤣 2. Yi hemen yaptn delirdin, tek cock hiç cock şimdi görcen sen falan neler dediler bana, evet biliykm kolay olmucak ama biri bana böle konusunca dövesm geliyo🤓
Aynen oyle sanki kendileri buyutecekler maddi manevi 🤣 ben hep derim sonsuz maddi imkanim ve ureme sorunlarimiz olmasa vallahi 3-4 yapardim yani cocjk bebek seviyorum cunku

kizlar izninizle ben aglamak istiyordum ama 🤣 yarin kontrol var en son 7+5 de doktorda olmustum yarin 11+6 olacak nerdeyse 4 hafta cok heyecanliyim panik stress yavastan yukleniyor bana birde stress mideme bagirsaklarima vurdu🤣😭
yaa ne güzel bak yarın göreceksin onu düşünn 🥰🥰🥰

Merhaba benim 0+ eşim A+ benim de bilgim yoktu ama 5 yaşında bir oğlum var o da A+ olduğunda AB0 uyuşmazlığı diye geçiyor sarılık oldu ama yenidoğan sarılığı gibi değil daha uzun sürüyor fototerapi almıştı. Sarılık açısından takip etmek lazım sanırım başka bir aksilik yaşamadık. Aklınızda olsun ama bunu takıp üzülmeyin bence ☺️
Çok sağ olun yaşamış birinden duymak daha da rahatlattı 😊

Maalesef kuşum. Bugün hiç suyuma da dikkat edemedim o yüzden iyice arttı sanırım. Yarın direkt idrar vereyim diyorum. Hem iş hem hamilelik bilmiyorum sadece bana mı zor geliyor ya
Dur bakalim insallah hemen gecer oyleyse de🙏🏼 suyu bosuna demiyorlar iste bolca icin diye
Ben isi gucu biraktim gibi transferden beri, he imkanim vardi esimle beraber calistigimiz icin ama inan cook zorlanirdim disarida mesaili bir isim olsaydi cok haklisin :(

Aman kurusada cock benm cock ayol onlara ne oluyo shdjdjfn kan kusup kızılcıkserbeyi içtim derm ben 🤣 2. Yi hemen yaptn delirdin, tek cock hiç cock şimdi görcen sen falan neler dediler bana, evet biliykm kolay olmucak ama biri bana böle konusunca dövesm geliyo🤓
bana kayinvalidem yavastan laflari altdan altdan soylemeye basladi 🤣 oglumda sutum az olmustu mamada veriyordum delirtmistj o zamanlar beni hatda sut anne bile bulmak istiyordu simdide diyor ki bazi kadinlar sutum yok diyor nasil olurda ineklerde oluyor sut onlarda canli ama kadinlarda olmuyormus emzirmezseler nerden olucak falan filan bende hic anlamamis gibi yaptim 😜 bebis dogunca cekeceklerimiz var

Maalesef kuşum. Bugün hiç suyuma da dikkat edemedim o yüzden iyice arttı sanırım. Yarın direkt idrar vereyim diyorum. Hem iş hem hamilelik bilmiyorum sadece bana mı zor geliyor ya
bende suyumu cok az icmistim bir kac gun cok az yanma gibi olmustu 1 2 kez suyumu cogaltdigim gibi gecti bol bol su ic duzelir insallah

Çok sağ olun yaşamış birinden duymak daha da rahatlattı 😊
Ama önceden bilmek iyi birşey yine de ben sudan çıkmış balığa döndüm bebiş sağlıkla doğsun kontrollerde falan ekstra dikkat ederiz biz atlasaydık o ikinci gün kontrolü Allah korusun cok yükselmişti anlamazdık. O an tabi emziremediğim için oldu falan diye ben ağla ağla. Aslında ilgisi de yokmuş olunca oluyor işte 🥲

ay başlarda ne kötüydü herkes yaaa hep bi korku hep bi endişe. hergün belirti kovalamaca :D birbirinin gazına gelip derbeder olmalar :D
Kizzzz sus sus ses etme geçti o günler çok şükür 😅
kizlar izninizle ben aglamak istiyordum ama 🤣 yarin kontrol var en son 7+5 de doktorda olmustum yarin 11+6 olacak nerdeyse 4 hafta cok heyecanliyim panik stress yavastan yukleniyor bana birde stress mideme bagirsaklarima vurdu🤣😭
Ayyyy nasıl bekledin 4 hafta masallah 😂
İnanir misiniz haftalar sonra esimle beraber mutfaga girdik iki tencere yemek ve sipsak petibor pasta yaptik 🤣 ben sok 😆😆 ay elim ayagim oldu vallahi cocuk su icmeye gelmisti mutfaha kiyamadi once patatesleri soyuveriyim dedi kolunu kaptirdi akdjdjdj tiksinmeden altlarini kapadim iki gunluk yemek hazir cok mesudum skfjfjfj
Hahahahaah bak şanslısın eşin yardım ediyor benim ki sadece sofra kurmak ve yemeği yemek dışında bisey yapmaz 🤣🤣

Selam kızlar ben bütün gün uyudum. Bu bulantı ilacı beni çok uyutuyor kafam sersem gibi oluyor hep ya. Geçse de içmesem artık şu ilaçları..
neyse ki öyle eskisi gibi kusmuyorum çok şükür. 🙏
Ama bütün gün yatış ve uyumak işim sıkıldım vallahii 🙈
bana kayinvalidem yavastan laflari altdan altdan soylemeye basladi 🤣 oglumda sutum az olmustu mamada veriyordum delirtmistj o zamanlar beni hatda sut anne bile bulmak istiyordu simdide diyor ki bazi kadinlar sutum yok diyor nasil olurda ineklerde oluyor sut onlarda canli ama kadinlarda olmuyormus emzirmezseler nerden olucak falan filan bende hic anlamamis gibi yaptim 😜 bebis dogunca cekeceklerimiz var
Of çok bilmesinler ya. Benim de kayınvalidem olacak yanımda doğumdan sonra mecbur vallahi bende düşünüyorum kara kara nasıl geçecek diye. Kızımda annem yanımdaydı şimdi yurtdışında olduğum için annem gelemiyor. Umarım kayınvalidem herşeye karışmaz. Öyle çok karışan bi tip değil ama benim lohusalıkla beraber herşeyi batabilir gibi geliyor 😂😂

Ama önceden bilmek iyi birşey yine de ben sudan çıkmış balığa döndüm bebiş sağlıkla doğsun kontrollerde falan ekstra dikkat ederiz biz atlasaydık o ikinci gün kontrolü Allah korusun cok yükselmişti anlamazdık. O an tabi emziremediğim için oldu falan diye ben ağla ağla. Aslında ilgisi de yokmuş olunca oluyor işte 🥲
Yaa kıyamam 🥲 önceden bilmek çok iyi olur tabii ki takibini ona göre yaparız belki sizin de bu seferkinde hiç öyle olmaz etkisi olmadığı bebekler de oluyormuş anladığım kadarıyla 😄

Hahahahaah bak şanslısın eşin yardım ediyor benim ki sadece sofra kurmak ve yemeği yemek dışında bisey yapmaz 🤣🤣
Benimki de mecbur kaldi direndi bugunlere dek shsjdjd sofra kaldiriyodu ev supuruyodu mak calistirmaca camasir asmaca o kadar🤣

Dur bakalim insallah hemen gecer oyleyse de🙏🏼 suyu bosuna demiyorlar iste bolca icin diye
Ben isi gucu biraktim gibi transferden beri, he imkanim vardi esimle beraber calistigimiz icin ama inan cook zorlanirdim disarida mesaili bir isim olsaydi cok haklisin :(
Kuşum ben kamuda öğretmenim keşke uzun izinlere ayrılabilsem ama transfer sonrası aldığım raporda bile sıkıntı yaşadım😞 çok zorlanıyorum artık affedersin tuvalete gitmeye vakit bulamamışım saat 5e kadar eve öyle bir geldim ki kasıklarım ağrımış😂

Selam kızlar ben bütün gün uyudum. Bu bulantı ilacı beni çok uyutuyor kafam sersem gibi oluyor hep ya. Geçse de içmesem artık şu ilaçları..
neyse ki öyle eskisi gibi kusmuyorum çok şükür. 🙏
Ama bütün gün yatış ve uyumak işim sıkıldım vallahii 🙈
Of çok bilmesinler ya. Benim de kayınvalidem olacak yanımda doğumdan sonra mecbur vallahi bende düşünüyorum kara kara nasıl geçecek diye. Kızımda annem yanımdaydı şimdi yurtdışında olduğum için annem gelemiyor. Umarım kayınvalidem herşeye karışmaz. Öyle çok karışan bi tip değil ama benim lohusalıkla beraber herşeyi batabilir gibi geliyor 😂😂
bizimki cocuk bakmayi pek sevmez ama gelip gider her halde dusunuyorum iyi ki sevmiyor zaten 😄 normalde iyi kadin da ama sut vermekdir ev isidir hep kendiyle kiyasliyor baska turlu dusunemiyor

Yarın bebeği görünce çok şaşıracaksın bu kadar nasıl büyümüş diyeceksin. Hareketlerini falan da görünce insan artık hamile moduna giriyor. 🤣

kendimi zor tutdum valla 4 haftayi simdide onun heyecanini yasiyorum sabahtan yerimde duramiyorum elim ayagima karisti ya bir sorun varsa diye

Back
X