2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın
Kahverengi lekelenmelerim devam ettiği için Progestanı günde 3 defa kullanıyorum.İçinizde benim gibi kullanan var mı merak ettim.
Cnm bnmde devam ediyr ama bn transferdn beri sabah iki aksm iki fitil olarak aliyrm bugun ne der nasi bi yol izleroz devam etrigi icin bilemiyrm

Cnm bnmde devam ediyr ama bn transferdn beri sabah iki aksm iki fitil olarak aliyrm bugun ne der nasi bi yol izleroz devam etrigi icin bilemiyrm
29 martta ilk lekelenme ve kanama olduğunda başladık Progestana birde iğnesi vuruldu.13-14 gündür lekelenme yoktu cumartesi yeniden oldu aradım doktorumu 3 e çıkardı yine yoktu dün ikindi yine oldu bu sabah için gel dedi.Biraz endişeliyim.

Ne guzwl gel demis endisen olmasin kotu bisi yokktur insallah..cunku bnm hic kesilmedi eger varsa bnde vardir kotu bisi cnm..icini ferah tut..guzel haberler aliriz bugun insallah

Ne guzwl gel demis endisen olmasin kotu bisi yokktur insallah..cunku bnm hic kesilmedi eger varsa bnde vardir kotu bisi cnm..icini ferah tut..guzel haberler aliriz bugun insallah
İnşallah iyi haberler alacağım.Miyomlarım olduğu için riskli gebelik grubundaymışım.Hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi

Günaydın
Kahverengi lekelenmelerim devam ettiği için Progestanı günde 3 defa kullanıyorum.İçinizde benim gibi kullanan var mı merak ettim.
Ben hamileligimi ögrendigimden 1 hafta sonra falan kahve lekem oldu ertesi gün pembe leke gelince doktora gittim. O bebege bakti bebek iyi dedi o gün birsey vermedi pazartesiydi. Sonra tabi hergün bi iki kez pembe daha sonra sildikce de kahve lekem devam etti cuma yine gittim. Bu kez progestan verdi sadece yatarken 1 tane vajinal. Ben bunu 3 yada 4 gün kullandim kullandigim son iki günde gün icinde hic lekelenmem olmadi ama gece progestani koydugum icin sadece sabahlari uyandigimda lekem gelmis oluyordu pembe onun disinda tüm gün gelmeyimce ben biraktim 4 gün sonra. Ondan sonra hic lekelenmem gelmedi. Ardindan beni mahveden bulanti ve kusmalarim basladi

Ben vajinal kullanmıyorum.Lekenizin gelmemesi çok güzel.Şükür ki bende hiç mide bulantısı ve kusma olmadı.

kıyamam ya birşey yoktur bencede.
bende gecede 2.3 kalkıyorum hiç kalkmadım ötekinde bukadr.
bunda çok fena 2. diye heralde

Günaydın
İlk hamileliğimde kullanıyordum ben.sabah akşam 200 lük vajinal

Anam benimki benden pasta istiyor şimdiden anne bana pasta yap tamam mı diye daha 2 ay var 3 yaşa

Kızlar bu sabah 6 gibi şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Ama kasık ağrısı değil belliydi bağırsaklarım karnım ağrıyodu. Kaç gündür kabızdım ishal gibi olmuşum ama tamda ishal değil sonra 1 saat sonra falan yine oldu aynı ağrı ve yine lavaboya koştum. Başına gelen var mı ? Kan vs yok zaten bebekle alakalı olduğunu sanmıyorum

Benimde haftada 1bazen 2 defa oluyor hem hormonlar yapıyor hemde yediklerinin yapabiliyor benimki genelde laktozdan oluyor o yüzden peynir falan yiyemiyorum sutude yoğurdu da laktozsuz yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…