• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Breathe riht burun bandı kullanıyorum çok rahatlarsın gratiste bile var 😊

Yarın alacağım kesintisiz uykyu özledim gerçi burnu çözsem tuvalet sorununu çözemem😅 Hayatımda ilk kez tuvalete kalkıyorim gece hemde 2- 3 kez

Kesinlikle hicbir hicbir belirti yaşamamak daha korkutucu,inan midem bulansa içim daha rahat edecekti :mad:
Alllah allah şimdiden çatlamaya başlaman gerçekten erken olmuş canım,ama beyaz olması çatlakların eski olduğunu gösterir yeni çatlak kırmızı oluyor ilk başka.
o zman sen 4 ayı falan bekleme hemen organik yağlarla başka nemlendirmeye 3.5 4 aydan sonrada caylaknkremi alirsin canım,ama sakın sakın kaşıma :KK20:
Benimde göğüslerim çok aşırı kasiniyordu soğuk sıkım organik hindistan cevizi yağı aldım,duştan sonra msj yaparak sürdüm geçti allaha şükür.ama en erken catliycak yerim galiba göğüslerim o_O

Ben birden kısa sürede 6 kilo aldım ondan olmuş olabilir mi ama çok tatli kaşınıyor..
Bildiğin beyaz çizgiler olmuş yada varmıydı da görmedim bilmiyorum belimin iki yanlarına doğru özellikle..
Bende alayım o yağdan çünkü istemdışı kaşımaya başlıyorumm bir de kalıcı sanırım bunlar önlemini alalım

kuzum kaşınma geçti bitti dimi

Arkadaşlarimın uyuzlu halde eve gelmesinden bahsediyorsun sanırım
Evi dio bucak temizlediler bende annemde kaldım cildiye doktoruna gittim psikolojik dedi
Sanırım kulucka dönemini atlatmislar

Ama belim çok kasiniyor benim ve beyaz çizgiler farkettim çatlıyor sanırım

Olsun sen zayıfsın yiyebilirsin 🙃

Ben varya zamanında 20 kilo vermiş bir insanım 😅 ergenliğim tam bir kabustu.. boyda uzun olunca travesti gibi olmuştum 😂
O zamanlar psikolojim bozulmuştu 15- 16-17 yaşlarım.. yaşıtlar çıtı pıtı ben ise adeta bir yarmagül 😅 Yapmadığım şey kalmadı zayıflamak için bi ara vücudumu streçleyip yürüyüş yaptığımi hatırlıyorum 🙈 bir kilo bile veremiyordum..
O zamanlar derdim ki Allahmm ben hep rejim mi yapacağık.. bi gün hamile kalırsam doya doya yiyeceğim biri birşey derse göbek değil bebek diyecektim😅 Şimdi sanki o hesap artıkk göbek değilll onlarr bebeekk 😋

Oooo ne kadar çok yazmışsınız okuldan geldim bir bakayım dedim oku oku bitmedi. Uzun süre kas ağrısı dolayısıyla gluten ve şeker kesip sonra obur gibi yemeye başlayınca hamile kaldım. Ve 72 kilo olmama rağmen hala yiyorum. Boyum 174 ama kilo hatta bugün sağlık ocağında 74 geldi. Oysaki ilk aylarımda hep kilo verirdim. Vay halime.

Yarın alacağım kesintisiz uykyu özledim gerçi burnu çözsem tuvalet sorununu çözemem😅 Hayatımda ilk kez tuvalete kalkıyorim gece hemde 2- 3 kez

Ben birden kısa sürede 6 kilo aldım ondan olmuş olabilir mi ama çok tatli kaşınıyor..
Bildiğin beyaz çizgiler olmuş yada varmıydı da görmedim bilmiyorum belimin iki yanlarına doğru özellikle..
Bende alayım o yağdan çünkü istemdışı kaşımaya başlıyorumm bir de kalıcı sanırım bunlar önlemini alalım

Arkadaşlarimın uyuzlu halde eve gelmesinden bahsediyorsun sanırım
Evi dio bucak temizlediler bende annemde kaldım cildiye doktoruna gittim psikolojik dedi
Sanırım kulucka dönemini atlatmislar

Ama belim çok kasiniyor benim ve beyaz çizgiler farkettim çatlıyor sanırım

Ben varya zamanında 20 kilo vermiş bir insanım 😅 ergenliğim tam bir kabustu.. boyda uzun olunca travesti gibi olmuştum 😂
O zamanlar psikolojim bozulmuştu 15- 16-17 yaşlarım.. yaşıtlar çıtı pıtı ben ise adeta bir yarmagül 😅 Yapmadığım şey kalmadı zayıflamak için bi ara vücudumu streçleyip yürüyüş yaptığımi hatırlıyorum 🙈 bir kilo bile veremiyordum..
O zamanlar derdim ki Allahmm ben hep rejim mi yapacağık.. bi gün hamile kalırsam doya doya yiyeceğim biri birşey derse göbek değil bebek diyecektim😅 Şimdi sanki o hesap artıkk göbek değilll onlarr bebeekk 😋
İnşallah memnun kalacaksın 😊

Benim doktorum progestan vermedi. Bir çok kişi kullanıyor sanırım önlem amaçlı. Benin doktorum neden vermedi acaba?

Kanaman ve düşük riskin olmadığı için vermemiştir.
Bana da vermedi
Bazımız öncesiden düşük yaşamışlar o yüzden bu hamileliklerinde kanama veya düşük riski olmamasına rağmen tedbir amaçlı doktorları vermiştir

Benim doktorum progestan vermedi. Bir çok kişi kullanıyor sanırım önlem amaçlı. Benin doktorum neden vermedi acaba?
İLK gittiğim doktor progestan ve iğne verdi. Sevmediğim için değiştirdim. Düşük riskim yok geçmişim yok ikinci doktorum kullanma dedi bıraktım. Sadece ağrım vardı oda yerleşme ağrısı herkeste oluyor zaten. Demek ki sende risk yok merak etme herkes kullanmıyor için rahat olsun

Kanaman ve düşük riskin olmadığı için vermemiştir.
Bana da vermedi
Bazımız öncesiden düşük yaşamışlar o yüzden bu hamileliklerinde kanama veya düşük riski olmamasına rağmen tedbir amaçlı doktorları vermiştir
Bana da vermedi
Hatta 2 gündür silince bazen pembe bazen kahverengi akıntı geliyo gelmeme gerek varmi dedim Yok dedi 2 hafta var daha randevuma

Benim bazen bulantım oluyor ama çok değil et yiyemiyorum ağzımda büyüyo kızımda da mide bulantısı çekmedim hiç hatta çok rahat bi hamilelikti bu biraz ağrılı geçiyor ne zaman gördün en son bebişi
Benim bazen bulantım oluyor ama çok değil et yiyemiyorum ağzımda büyüyo kızımda da mide bulantısı çekmedim hiç hatta çok rahat bi hamilelikti bu biraz ağrılı geçiyor ne zaman gördün en son bebişi
5+6 da gitmiştim keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.cuma günü gidicez inşallah😊 sen ne zaman gittin

Sanırım aranızda en cok kontrole giden benim 🙈 ilk ögrendigimde gittim, (4+2) 1 hafta sonra tekrar gittim. 5 gun sonra doktor degistirdim gittim. Bu degistirdigim doktor tam 5 kez cagırdı. Yani ben daha 2. Ayımı doldurdugumda 7 kere gitmiş oldum 😂 ama riskliydi benim, risk bitti diye 15 gun sonra cagırdı en son ve gunler gecmiyooor...

Sanırım aranızda en cok kontrole giden benim 🙈 ilk ögrendigimde gittim, (4+2) 1 hafta sonra tekrar gittim. 5 gun sonra doktor degistirdim gittim. Bu degistirdigim doktor tam 5 kez cagırdı. Yani ben daha 2. Ayımı doldurdugumda 7 kere gitmiş oldum 😂 ama riskliydi benim, risk bitti diye 15 gun sonra cagırdı en son ve gunler gecmiyooor...
7 keremi ben 1 kez kontrole gittim daha kalp atışını duymadım bile haksızlık ama yaa 🤣🤣🤣 ama benimde 3. Aydan sonra ayda 3 kez kontrollerim olcak arayı kapatırım 😀😀

Bende henüz 2 kere gittim birinde keseyi gördüm birinde kalp atışı. Ondan sonra 3 hafta sonra gel dedi ne üç haftaymış ama sanki üç ay geçmek bilmiyor daha bir haftam var🙄

Valla ben de 4 defa gittim. En son 25 martta gittim daha da 2 hafta var kontrolume daha zaman nasil geçecek bilmiyorum:halay:

Ben riskli gebelik grubundayım canım. Daha önceki gebeliğim ölü doğumla sonuçlandı. Burda ilk üç ay önemli değil, düşük olursa kötü tohummuş diyolar o yüzden 3. Aydan sonra.
Allah yardımcın olsun canım hatırladığım kadarıyla 7 aylık bebeğini kaybetmiştin değilmi,ne zordur ne büyük acıdır.
Allah düşmanıma yaşatmasin,rabbim evladını korusun kollasın inşalalh :dua:
Çok etkilenmiştim okuduğumda 😢

Back
X