Sağ olasınnnGozun aydin canimkanaman da umarim tez zamanda azalarak biter dinlen bol su ic stresini elden geldigince azalt insallah kaybolacaktir cok sukur bebisi etkilememis
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ olasınnnGozun aydin canimkanaman da umarim tez zamanda azalarak biter dinlen bol su ic stresini elden geldigince azalt insallah kaybolacaktir cok sukur bebisi etkilememis
![]()
mthfr c 677t heterozigotTam olarak hangi değerinin, kaç çıktığını biliyor musun canım, benim doktorum da kan pıhtılaşması var dedi, ama ısrarla sadece coraspirin kullandırıyor, güveniyorum da aslında kendisine her kontrolde de hatırlatıyorum ısrarla ama evet tamam buna devam diyor![]()
Kanaman yoğunda çok sürmez zaten canım tekrar çok geçmiş olsunİlaçları bırakıp kendiliğinden düşmesini bekle dedi 10 gün sonra kontrol dedi gidişata göre
Ohh mis sesini de duymuşsun ne güzelŞimdi kontrolden çıktım kızlar bebiş iyi kalp atışı da güzel ama kanama alanım küçülmemiş ikinci bir kese gibi duruyor dedi hatta doktor ama bebeğe uzakmış bu da onun nazı dedi dinlenmeye devam haftaya cuma tekrar gideceğim nasıl kurtulunur bu kanama alanından ya
Anlaştıkanladım canım işte bilemiyorum ki bu şekilde düşündüm bende ama kanama alanının birçok hamilelikte olabilir olması da biraz normalleştiriyor kafamda durumu . Bu şekilde devam edeceğim bakalım bayram sonrası durumlardan yine haberdar edelim birbirimizi günümüz aynı![]()
Tebrik ererimMerhaba anneler ve adayları bende kasım annesi olucam allah kısmet ederse5 haftanın içindeyiz şuanda allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
İnşallah ponçik kötü hissetmiyorum olumlu düşünüyorum zaten ama insan bir bu kanama alanı da olmasaydı keşke diyorOhh mis sesini de duymuşsun ne güzelbol su iç istirahat et pozitif şeyler izle sakin müzikler dinle dua et kanama alanı da dağılacak inan
![]()
Evlatlarinizi size bagislasin canim saglikla guzel gunlerini gorun hep insallahKızlar ben boş gebelik geciriyormusum ilaçları bıraktım zaten iki haftadır bitmeyen bir kanama vardı aynı reglin 2.günü gibi lekelenme değil. Size hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Rabbim evladı olmayanlara nasip etsin.olsaydı 5. Bebeğim olacaktı. Elhamdülillah sarıp sarmalayacagim iki kızim iki oğlum var çok şükür.
teşekkürler hoşbulduk dm den yazman gerekiyor sanırım dimiTebrik ererimaramıza hoşgeldiniz bu konu başlığının ilk sayfasında bit listemiz var oradaki bilgilerin karşılığını
Topuzlu arkadaşımıza yazarsanız sizi de eklesin listeye
![]()
Haklısın canım bu da geçecek ama bak bebeğine yakın da değilmiş doktorun seni rahatlatmış ne güzelİnşallah ponçik kötü hissetmiyorum olumlu düşünüyorum zaten ama insan bir bu kanama alanı da olmasaydı keşke diyor![]()
Hayır canım o postun altına ya da bırdan arkadaşı etiketleyerek yazabilirsinMerhaba anneler ve adayları bende kasım annesi olucam allah kısmet ederse5 haftanın içindeyiz şuanda allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
teşekkürler hoşbulduk dm den yazman gerekiyor sanırım dimi
İşte benim şüphem acaba sağlıklıydı da progesteron kullansam durur muydu noktasındaydı, kanamam başlamıştı o aşamada ultrason bakıldı kalbi atıyordu yavaş filan da demedi kalbi atıyor progesteron yaptır dedi ben yaptırmadım..Kullansaydın da düşerdi canım. Benim ilk bebeğimin de kalp atışı vardı ama zayıftı. Progesteron değerim 10 cıkmıştı. Doktor o zaman dedi ki eğer sağlıklı olsaydı tablo bu olmazdı istersen progestan başlayabiliriz ama sonucu değiştirmez sağlıksız gebeliği tutmaz dedi. Yine de kullandım. Ama doktorun söylediği oldu, progestan tamamen hükümsüz kaldı o sağlıksız gebelikte
Ben kullanmadım canım doktorunun yönlendirmesine uyman sağlıklı olur sankiBu arada kanama alanı enfeksiyon yapabilir diye antibiyotik yazdı çok tereddütteyim kullandınız mı hiç gebeliklerinizde
Tamam teşekkür ederimHayır canım o postun altına ya da bırdan arkadaşı etiketleyerek yazabilirsin![]()
Bunu düşünüp keşke deme kızum öyle olması gerekiyormuş demekki diye düşün bence ben her koşulda doktor yönlendirmesine uymak gerektiğini düşünüyorum tereddütte kalınırsa da bir başka doktora da danışılabilir çok hassas bir dönem çünküİşte benim şüphem acaba sağlıklıydı da progesteron kullansam durur muydu noktasındaydı, kanamam başlamıştı o aşamada ultrason bakıldı kalbi atıyordu yavaş filan da demedi kalbi atıyor progesteron yaptır dedi ben yaptırmadım..
Doğru diyorsun canım olan oldu artık çok gençtim zaten pek iyi düşünmedimBunu düşünüp keşke deme kızum öyle olması gerekiyormuş demekki diye düşün bence ben her koşulda doktor yönlendirmesine uymak gerektiğini düşünüyorum tereddütte kalınırsa da bir başka doktora da danışılabilir çok hassas bir dönem çünkü
Canımsın sagol. Kesinlikle aslında bebekliği önemli değil, merdiven tehlikesi olmasa, 3. katta çok büyük bir odam daha var, ama onu kendimden ayrı bir kata koyup uyutamam, büyüyünce çıksın oraya bunlar 10 yaşında girecek ergenliğe BETA BABY’lerSeve seve fikir isteyene veririm tabikiibebekken degil de esas ayaklaninca oynayacak metrekareye ihtiyaclari cok olacak, ben de o yuzden tasinmak istiyorum acikcasi
evlenirken o kadar dusunmemistik bu mevzuyu su an dank etmeye basladi bize de aa napicaz olduk ahahah. Odada su an utu masasi kirli sepeti ve evdeki elektroniklerin kutulari filan gibi sacma seyler duruyor
![]()
Çok geçmiş olsun. Rabbım evlatlarının ömürlerini uzun ve hayırlı eylesin inşallahKızlar ben boş gebelik geciriyormusum ilaçları bıraktım zaten iki haftadır bitmeyen bir kanama vardı aynı reglin 2.günü gibi lekelenme değil. Size hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Rabbim evladı olmayanlara nasip etsin.olsaydı 5. Bebeğim olacaktı. Elhamdülillah sarıp sarmalayacagim iki kızim iki oğlum var çok şükür.