Haa olabilir bilmiorum ikiz olsa doktorda farkederdi heralde 8 haftalik suanÇok anlamam tabi ama yumurtlama oluştuğundan sonra kabuk atarmış kist diyo hatta bazı doktorlar daha sonrasında kendiliğinden gidermiş.bana öyle gibi geldi.
Ya ne bileyim kist bende de vardi ama ici bombos birseydi bunda baya bebek ve plasenta gordum ben hatta gozlerim yaniltior sanirim beniben kist olduğunu görüyorum, folikül kisti olabilir
Bnede böyle kıyaslar yapıyorum bi belirti azalma yada bitse bebeğe bişey mi oldu diyorum Allah emeklerimizi boşa vermesinBen daha dün kasık ağrılarımda bitti artık dedim ve bugün şiddetli olmasada kasik batmanları yaşıyorum,ani ve hafif şekilde bıçak batması hemde sağlı sollu...
2 gün önce de göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum bile diye şikayet ediyor,hatta kaşınıyor galiba şimdiden çatlıyor diyordum bugün ağrının kesildiğini farkettim...
Şimdide acaba niye göğüs ağrım birden kesildi,kasığım neden aksamdan beri ağrıyor yoksa biseymi oldu diye evhamlar sardı...yani ağrısa bir dert ağrımasa bir dert gelde çok işin içinden
Ben daha dün kasık ağrılarımda bitti artık dedim ve bugün şiddetli olmasada kasik batmanları yaşıyorum,ani ve hafif şekilde bıçak batması hemde sağlı sollu...
2 gün önce de göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum bile diye şikayet ediyor,hatta kaşınıyor galiba şimdiden çatlıyor diyordum bugün ağrının kesildiğini farkettim...
Şimdide acaba niye göğüs ağrım birden kesildi,kasığım neden aksamdan beri ağrıyor yoksa biseymi oldu diye evhamlar sardı...yani ağrısa bir dert ağrımasa bir dert gelde çok işin içinden
Benim de ağrılarım var gece en az 3 kez bacaklarımı duvara doğru dikleştiriyorum ama fayda etmiyo burun tıkanıklığı için bant kullanıyorum iyi geliyo
Hanimlaaar. Bugün 8+1 olduk. Mide bulantim bir anda kesildi. Icimi bir korku kapladi. Bebegin kalbi durunca da bu sekilde olurmuscok endiseliyimmm
Insallah yaa. Cok tesekkur ederimHic kötüyü getirme aklına valla hamilelik öyle tuhaf bir sey ki günü gününe tutmuyor..
Belki de bebeğin biraz rahatlamanı istiyor
Zaten 9 ay mide bulantısı çekeceksin diye bir şey yok mesela benim hiç bulanmadı midem.
Ablamında 3.ayında birden kesildi..
Belki de bundan sonra rahat geçireceksin ya da şuanlık yediklerin bastırmıştır
Cok üzüldüm. Allah yardimciniz olsun. Rabbim size güc kuvvet versin insaallaharkadaslar herkese gunaydin ben bugun gruptan ayrilacam bugun kurtaj olacam ilk jez oldugu icin korkuyorum umarim biran once atlatirim ve bu sureci psikolojik olarakta en kisa surede atlatirim her ne kadar kslbi atmiyor deselerde insan kabullenmek istemiyorum kucucuk bisetde olsa benden ayrilacagina uzuluyorum annelik duygusu galiba herkesin hayirlisiyla saglikla dogum yapmasini diliyorum herkese cok tesekkur ederim sakin stres sikinti yapmayin ben cok stres sikinti yaptim esimde antideprasan kullandi ama hic aklima gelmemisti spermleri etkileyecegi esim dun bana soyledi bundanmidir acaba nette arastirinca bazi antideprasanlarin icinde bulunan bir madde etki ediyormus ve esimin kullandigi ilacta varmis ama nerden bilelimki dun arastirinca okudum bugun doktorada soyleyecem yine sonucu alunca sizede soyler cevrenizdekilerede cocuk dusunenlere soylrrsiniz erkeginde kullandigi ilaclar varsa doktora danisilsin diye kendinize iyi bakin dua edin hastanneden tek basima guclu bir sekilde cikayim diye
Breathe riht burun bandı kullanıyorum çok rahatlarsın gratiste bile varYa bende kullanayım o banttan adı ne ecz. den mi aldın valla ağzım açık uyuyorum geceri
İnşallah birsey yokturHanimlaaar. Bugün 8+1 olduk. Mide bulantim bir anda kesildi. Icimi bir korku kapladi. Bebegin kalbi durunca da bu sekilde olurmuscok endiseliyimmm
İnşallah en kısa sürede atlatıp sağlıklı bir gebe haberini verirsin bize. Canını sıkma rabbimin bü bildiği var. Allah yar ve yardımcın olsun dualarımız seninlearkadaslar herkese gunaydin ben bugun gruptan ayrilacam bugun kurtaj olacam ilk jez oldugu icin korkuyorum umarim biran once atlatirim ve bu sureci psikolojik olarakta en kisa surede atlatirim her ne kadar kslbi atmiyor deselerde insan kabullenmek istemiyorum kucucuk bisetde olsa benden ayrilacagina uzuluyorum annelik duygusu galiba herkesin hayirlisiyla saglikla dogum yapmasini diliyorum herkese cok tesekkur ederim sakin stres sikinti yapmayin ben cok stres sikinti yaptim esimde antideprasan kullandi ama hic aklima gelmemisti spermleri etkileyecegi esim dun bana soyledi bundanmidir acaba nette arastirinca bazi antideprasanlarin icinde bulunan bir madde etki ediyormus ve esimin kullandigi ilacta varmis ama nerden bilelimki dun arastirinca okudum bugun doktorada soyleyecem yine sonucu alunca sizede soyler cevrenizdekilerede cocuk dusunenlere soylrrsiniz erkeginde kullandigi ilaclar varsa doktora danisilsin diye kendinize iyi bakin dua edin hastanneden tek basima guclu bir sekilde cikayim diye
cnm inşallah rahat geçirirsin kürtajı herşey Allahdanarkadaslar herkese gunaydin ben bugun gruptan ayrilacam bugun kurtaj olacam ilk jez oldugu icin korkuyorum umarim biran once atlatirim ve bu sureci psikolojik olarakta en kisa surede atlatirim her ne kadar kslbi atmiyor deselerde insan kabullenmek istemiyorum kucucuk bisetde olsa benden ayrilacagina uzuluyorum annelik duygusu galiba herkesin hayirlisiyla saglikla dogum yapmasini diliyorum herkese cok tesekkur ederim sakin stres sikinti yapmayin ben cok stres sikinti yaptim esimde antideprasan kullandi ama hic aklima gelmemisti spermleri etkileyecegi esim dun bana soyledi bundanmidir acaba nette arastirinca bazi antideprasanlarin icinde bulunan bir madde etki ediyormus ve esimin kullandigi ilacta varmis ama nerden bilelimki dun arastirinca okudum bugun doktorada soyleyecem yine sonucu alunca sizede soyler cevrenizdekilerede cocuk dusunenlere soylrrsiniz erkeginde kullandigi ilaclar varsa doktora danisilsin diye kendinize iyi bakin dua edin hastanneden tek basima guclu bir sekilde cikayim diye
Allah yardımcın olsunarkadaslar herkese gunaydin ben bugun gruptan ayrilacam bugun kurtaj olacam ilk jez oldugu icin korkuyorum umarim biran once atlatirim ve bu sureci psikolojik olarakta en kisa surede atlatirim her ne kadar kslbi atmiyor deselerde insan kabullenmek istemiyorum kucucuk bisetde olsa benden ayrilacagina uzuluyorum annelik duygusu galiba herkesin hayirlisiyla saglikla dogum yapmasini diliyorum herkese cok tesekkur ederim sakin stres sikinti yapmayin ben cok stres sikinti yaptim esimde antideprasan kullandi ama hic aklima gelmemisti spermleri etkileyecegi esim dun bana soyledi bundanmidir acaba nette arastirinca bazi antideprasanlarin icinde bulunan bir madde etki ediyormus ve esimin kullandigi ilacta varmis ama nerden bilelimki dun arastirinca okudum bugun doktorada soyleyecem yine sonucu alunca sizede soyler cevrenizdekilerede cocuk dusunenlere soylrrsiniz erkeginde kullandigi ilaclar varsa doktora danisilsin diye kendinize iyi bakin dua edin hastanneden tek basima guclu bir sekilde cikayim diye
Allah hayirlisini versin canim..Insallah en hafif sekilde atlatirsin.Hayirli zamanda,saglikli bir bebegin olur insallah.Allah bir daha yasatmasin.arkadaslar herkese gunaydin ben bugun gruptan ayrilacam bugun kurtaj olacam ilk jez oldugu icin korkuyorum umarim biran once atlatirim ve bu sureci psikolojik olarakta en kisa surede atlatirim her ne kadar kslbi atmiyor deselerde insan kabullenmek istemiyorum kucucuk bisetde olsa benden ayrilacagina uzuluyorum annelik duygusu galiba herkesin hayirlisiyla saglikla dogum yapmasini diliyorum herkese cok tesekkur ederim sakin stres sikinti yapmayin ben cok stres sikinti yaptim esimde antideprasan kullandi ama hic aklima gelmemisti spermleri etkileyecegi esim dun bana soyledi bundanmidir acaba nette arastirinca bazi antideprasanlarin icinde bulunan bir madde etki ediyormus ve esimin kullandigi ilacta varmis ama nerden bilelimki dun arastirinca okudum bugun doktorada soyleyecem yine sonucu alunca sizede soyler cevrenizdekilerede cocuk dusunenlere soylrrsiniz erkeginde kullandigi ilaclar varsa doktora danisilsin diye kendinize iyi bakin dua edin hastanneden tek basima guclu bir sekilde cikayim diye
Bende olmadi daha hiç canim ama olmasi normalmis.Okumustum bu haftalarda.Kızlar diş eti kanaması yaşayan var mı aranızda bu süreçte
Kesinlikle hicbir hicbir belirti yaşamamak daha korkutucu,inan midem bulansa içim daha rahat edecektiAynilarini yasiyorumm .. bizim belki hamilelik görünürde rahat geciyor gibi ama ağrılar daha korkutucu oluyor.. demekki bizim de belirtilerimiz bunlar.
Doktor bana kanama olmadıgi surece korkma dedi ama yine insan tam olarak rahatlamıyor
Yaa bir sey diyeyim mi benim belim çatladı birden kilo aldım ondan mı bilmiyorum ama çok kaşınıyor yanlara doğru bende tatli tatli kasiyordum ne bileyim kasıdıkca catladigini resmen beyaz cizgiler olmus
canım benim okudum netde 8 hafta azalabilir diyor benimde bir anda kesilmişti merak etme 1 haftaya kabus gibi dönecektirHanimlaaar. Bugün 8+1 olduk. Mide bulantim bir anda kesildi. Icimi bir korku kapladi. Bebegin kalbi durunca da bu sekilde olurmuscok endiseliyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?