2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende de tutmuştu ilkinde kızdı.şimdi erkek gösteriyor

Bir süredir mide bulantısı yaşıyorum hat safhada, geçmiyor arkadaşlar. Bulantısız aekadaşlar çok şükredin
Canım bende öyleydim premesis plus diye bir gıda takviyesi alıyorum çok iyi geld bana.sürekli yazdım burdan ama fayda olacaklara fayda sağlasın diye yazıyorum çünkü ilk hamileliğim 4 ay yataktan çıkamadım.zorluğunu çok iyi biliyorum

Senin yeni mi oldu bende sımdiye kadar tık yok hamilelik belirtisi bile vermiyorum bu saatten snra olur mu acaba diye dusundum suanda
benim başından beri ara sıra hafif hafif olurdu bulantılarım, ama bugünkü daha yoğun hissettirdi açıkçası, neyse sonra kraker yedim de geçti
daha önce hemşirem 10. hafta da bile başlayan gebeler oluyor demişti.. umarım daha olmaz

Bende de tutmuştu ilkinde kızdı.şimdi erkek gösteriyor
Aynıymış seninle de, benim de ilk bebişim kızçeydi
Bende de erkek çıkıyor ama bakalım göreceğiz.
Kaç yaşında acaba kızçen?

Kizlar bu ultrason resmine biraz dikkatli bakmanizi isticem. Bir arkadaş cinsiyet merak edip atmista ben sag tarafta baska bir kese ve hatta icinde bebek goruyorum sizde bir bakarmisniz.

Kızlar benim hala bel bazende kasık ağrım devam ediyor.. bazen diyorum ki keşke midem bulansaydı da ağrı olmasaydi.. ağrının dayanılmazlığından falan değil çocuğa birşey olacak diye korkuyorum
Burnun da hala geceleri tıkanıyor sabahları çok hapşırıyorum
Onun harici vucüdumda değişiklikler oluyor goğüsler aldı başını gidiyor bayada sertleştiler bugünde damarları çıkmış.. hamile olduğumu hissettirdi birazda olsa
Şişkinliğim olduğu için karnım zaten 8 aylık modunda :))
Bir de akşamları bi ağrılık çöküyor koltukta uzanırken gözler gidiyor direk

Kizlar bu ultrason resmine biraz dikkatli bakmanizi isticem. Bir arkadaş cinsiyet merak edip atmista ben sag tarafta baska bir kese ve hatta icinde bebek goruyorum sizde bir bakarmisniz. Eki Görüntüle 2258635
Çok anlamam tabi ama yumurtlama oluştuğundan sonra kabuk atarmış kist diyo hatta bazı doktorlar daha sonrasında kendiliğinden gidermiş.bana öyle gibi geldi.

Ben daha dün kasık ağrılarımda bitti artık dedim ve bugün şiddetli olmasada kasik batmanları yaşıyorum,ani ve hafif şekilde bıçak batması hemde sağlı sollu...
2 gün önce de göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum bile diye şikayet ediyor,hatta kaşınıyor galiba şimdiden çatlıyor diyordum bugün ağrının kesildiğini farkettim...
Şimdide acaba niye göğüs ağrım birden kesildi,kasığım neden aksamdan beri ağrıyor yoksa biseymi oldu diye evhamlar sardı...yani ağrısa bir dert ağrımasa bir dert gelde çok işin içinden

Canıö ne ilacı bu yani direk bulantı için mi

Benim de ağrılarım var gece en az 3 kez bacaklarımı duvara doğru dikleştiriyorum ama fayda etmiyo burun tıkanıklığı için bant kullanıyorum iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…