2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
O diil de benim canım günlerdir limonlu kek çekiyor fakat dr her kontrolde üstüne basa basa şeker asla yok dedigi için yiyemiyorum 12. Hafta biterse ödül olarak 1 dilim yicem

Bende senin gibiyim baş agrılarım halsizligim hayattan alakayı kesmiş gibiyim

O diil de benim canım günlerdir limonlu kek çekiyor fakat dr her kontrolde üstüne basa basa şeker asla yok dedigi için yiyemiyorum 12. Hafta biterse ödül olarak 1 dilim yicem
Benim doktor bitki çayı dışında yasak koymadi ya neden 12. Haftaya kadar yok

canim bence az sekerli bi limonlu kek yapip yiyebilirsin hem sekeri az hemde bir dilimde ne kadar seker bulunabilir ki tabi herhangi bi seker hastaligin vs yoksa

MERhaba benim de idrar yollarımdan enfeksiyon çıkmıştı aynı ilaçtan bana da yazdı doktorum kullandım bir zararı olmuyor

Senin yeni mi oldu bende sımdiye kadar tık yok hamilelik belirtisi bile vermiyorum bu saatten snra olur mu acaba diye dusundum suanda

Canim senin doktorun neden bu kadar herşeyi özellikle kısıtladı özel bi durumun mu var?
Benimki abartmadan herşeyden yiyebilirsin dedi,yoksa senmi biraz pimpirikleniyorsun?
Ayda 1 yiyeceğin kekin ne kadar zararı olurki,ayrıca zararı olurmu oda ayrı mesele...
Hangimizin annesi bizi o kadar dikkat ederek dogurduki,hatta bundan 10 yıl önce hangi doktor bunları kısıtlıyorduki...

Sende mi başak burcusun yoksa bende oyleyim herseyin en iyisini yapayim istiyorum hamilelik mi en saglikli sekilde gecireyim

Benim canım pek birsey yemek istemiyor gün içinde akşam üstü bir dilim kek ve süt içiyorum kekide az esmer şeker ,tam buğday unu ve laktozsuz sütle yapıyorum şekeri çok az kullanıyorum onun yerine elma koyuyorum ve ceviz koyuyorum hafif bir kek oluyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…