• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim senin doktorun neden bu kadar herşeyi özellikle kısıtladı özel bi durumun mu var?
Benimki abartmadan herşeyden yiyebilirsin dedi,yoksa senmi biraz pimpirikleniyorsun?
Ayda 1 yiyeceğin kekin ne kadar zararı olurki,ayrıca zararı olurmu oda ayrı mesele...
Hangimizin annesi bizi o kadar dikkat ederek dogurduki,hatta bundan 10 yıl önce hangi doktor bunları kısıtlıyorduki...
Canım sanırım 2 düşük, 38 yaş, 1.64 boy 78 kg hipotiroidi, pcos oldugum için... risk faktörlerini azaltmaya calışıyor. :(

Sende mi başak burcusun yoksa bende oyleyim herseyin en iyisini yapayim istiyorum hamilelik mi en saglikli sekilde gecireyim 😂
Boğa burcuyum ben. Ama dediğin gibiyim. Bir de korkuyorum benim hatamdan ötürü bişi olmasın bebeğe diye ekstra özen gösteriyorum. Gereksiz belki ama elimde değil.

Canım sanırım 2 düşük, 38 yaş, 1.64 boy 78 kg hipotiroidi, pcos oldugum için... risk faktörlerini azaltmaya calışıyor. :KK43:
Boyumuz aynı canım ben 56 kiloyla hamile kaldım,şimdi 57 oldum.dogum kilosu olarakta 70 73 kilo olsam keşke,senin biraz çokmuş dikkat etmen gayet normal canım
Allah yardımcımiz olsun,sağ sağlim evlatlarımızı kucağımiza alalimda herşeye değer onlar

Boyumuz aynı canım ben 56 kiloyla hamile kaldım,şimdi 57 oldum.dogum kilosu olarakta 70 73 kilo olsam keşke,senin biraz çokmuş dikkat etmen gayet normal canım
Allah yardımcımiz olsun,sağ sağlim evlatlarımızı kucağımiza alalimda herşeye değer onlar
Evet canım ben 2017 de 60kgydım evlendim 6-7kg aldım sonra da tam 14 ay once sigarayı bıraktım ve 20kg aldım. Hatta 78kg ye 85 kg den düştüm. Sigara cok büyük etken oldu kilomda :(

Canım sanırım 2 düşük, 38 yaş, 1.64 boy 78 kg hipotiroidi, pcos oldugum için... risk faktörlerini azaltmaya calışıyor. :KK43:
Hımmm anlaşıldı kuzum, bende senin doktor biraz abartıyor mu diyecektim ama sebepler varmış. Sende neyseki dikkatli ve özenli birisin aynen devam canım hiç bozma maşallah

canım ya hadi sevindim bulaşmadığına üzülme sende iyi olmuş işte ne güzel akraba ziyareti güzel geçmiştir bende çok isterdim şimdi annemlere gitmeyi bide üstüne akrabalar gelse oohh bayılırım kalabalık aileye

canım ne yaptın çıktın mı güzel haberler verirsin inşallah

Aynen her serde bi hayr varmis kiz kardesimde diyor abla bu vesileyle evin tertemiz oldu :)) Şimdi eve geldim ev hakikaten mis gibi kokuyor
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri detaylı temizlemiyordum 😊

Meyveliturta19 Meyveliturta19 canım nasılsın?Pek ugramiyorsun..

Başıma gelenlerden sonra annemde kaldım az önce evime geldim.. annemde de tesadüfen amcamlar falan geldi kuzenlerim geldi derken ev curcuna oldu.. yoğunluktan pek telefonu elime alamadim
Nasilsin nasil gidiyor kuzucuğun keyfi nasıl 😊
Bayadır okuyamadım buraları inş. herkes çok iyidir

Başıma gelenlerden sonra annemde kaldım az önce evime geldim.. annemde de tesadüfen amcamlar falan geldi kuzenlerim geldi derken ev curcuna oldu.. yoğunluktan pek telefonu elime alamadim
Nasilsin nasil gidiyor kuzucuğun keyfi nasıl 😊
Bayadır okuyamadım buraları inş. herkes çok iyidir
İyiyiz biz canım çok şükür.Bi yaramazlık yok,inşallah da olmaz.İyi evin dip bucak temizlenmiş.Bana da lazım 🙈

m
O diil de benim canım günlerdir limonlu kek çekiyor fakat dr her kontrolde üstüne basa basa şeker asla yok dedigi için yiyemiyorum 🙈 12. Hafta biterse ödül olarak 1 dilim yicem 🎉🎉🎉

Ablama da şekeri yasaklamış pekmez bile yiyemiyor.. ama onda tansiyon sorunu var ondan birde çok yemek yememesi lazım
Sende de tansiyondan mı yasakladı yoksa genel gebelikte yeme mi dedi

İyiyiz biz canım çok şükür.Bi yaramazlık yok,inşallah da olmaz.İyi evin dip bucak temizlenmiş.Bana da lazım 🙈

Hemen uyuz ailesini yollayım sana 😅 Ay hala aklıma geldikçe güleyim mi kızayım mı şaşırıyorum 😂
Aynen şimdi eve geldim valla temizlik kokusu insanı ne kadar mutlu ediyor öyle içim ferahladı valla hamile olmanın ilk kez tadını aldım 😅

Hemen uyuz ailesini yollayım sana 😅 Ay hala aklıma geldikçe güleyim mi kızayım mı şaşırıyorum 😂
Aynen şimdi eve geldim valla temizlik kokusu insanı ne kadar mutlu ediyor öyle içim ferahladı valla hamile olmanın ilk kez tadını aldım 😅
Aman aman almayayim ben 😁 Kız kardeşim,ablam,eltim falan yok benim 😂 Bi yardımcı gelir,ben ondan çok ugrasirim kalsın

Aman aman almayayim ben 😁 Kız kardeşim,ablam,eltim falan yok benim 😂 Bi yardımcı gelir,ben ondan çok ugrasirim kalsın

Tipik türk kadınıyız işte bende aynı durumdayım günün sonunda yardımcıdan çok ben yorulmuş olurum 😅
Boşver o zaman senden bebeğinden önemli değil hiç sürme elini bir şeye üstten üstten yap gitsin

Back
X