2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende oyleyim yaa..normalde saga donuk bacagimi kivirir yatardim kiviramiym diye yatamiym baska turlu..smdi sag sol sirt ustu ama rahatsiz edici uykuya gecisim zor oluyo bu seferde
ben normalde de sol yada sırt üstü yatarım öyle severim yüz üstü uyuyamam ama dün gazım var diye bebekler gazı olunca yüz üstü yatırılır diye yüz üstü yattım ama fayda etmedi bide yüzüm şişmiş hep araba iyiymiş ama yaa baktım ağrım arabada yok oluyo inince yine oluyo 2 saat gezdim arabayla işe çıktım pek bi rahatladım şükür bebekler haklıymış gaz ağrınız olursa aklınızda olsun

Selam kızlar bugün doktora gittim kalp atışı için.hersey yolunda şükür. Ben 7+6 diyordum da 8+3 imiş ultrason görüntüsünü atayım kızlar size bi bakın. Cinsiyet tahmini edenler oluyordu burada bebeğin konumuna göre:) tabi hepsi ihtimal ama olsun merak ediyorum

Eklentiler

• IMG-20190413-WA0002.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 66
Ramzi teorosine sanki erkek gibi sağlıkla gelsin tabi öncelikle de

Buarada sütten tiksindim ben hiç içemiyorum hele sade olanı asla.doktora söyledim önemli degil içmek zorunda değilsin dedi.icemiyorum diye üzülüyorum ama.yapsk birseyim yok

K Kutsal Alerji alıntı çok kalabalıktı böyle yazayım dedim. Canım mavinin sitesinde arama kısmına hamile yazınca çıkıyor. Yanlız bedenler baya az kalmış ben 26 giyiyordum normalde şimdide 26 aldım ama yaza kadar anca olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…