yatarken yapip icecegim bende bugunden itibaren oglusuna da yarasinyaa ne güzel hep öyle olsun kaynanam isterdim benim kaynanam 65 70 var çok yaşlı zor konuşuyo yürüyo zaten samimi de değilim kötü de değilim tekne kazıntısı benim koca sıkıntım eltiler hele 45 yaşında var bitane çok fenaa kendi oğlu yok mehmet benim oğlum sayılır evlendiğimde bebekti diyo bana kaynanalık yapma ya çalıştı çok başlarda bende altta kalmadım çatıştık kavgalar dövüşler bitmiyodu yendim şükür sustu4 tane eltim var sadece biriyle iyiyim
canım bence en mantıklısı benim oğlanda hiç süt yoğurt tüketmiyo süte biraz kakao birazda şeker ekleyip ısıtıyorum bayıla bayıla içiyo hazırdan iyidir
Ben şubat grubunu görmedim. Kasım diye direk buraya geldim. Ama benim 1 kasım görünüyor. Büyük ihtimalle ekimde olur diyorlar. Yani benim gibi sınırda olanlar için şubat hamilesi diye grup mantıklı olmuş demek istemiştim kuzumAma sonuç olarak şubatta hamile olanlar grup adı ne zaman doğurduğun farketmez
Selam kuzum. Maşallah bebişine de. Fazla kilo almamaya dikkat edersin canım. Sağlıklı olun da gerisi önemli değilMerhaba hanimlar. Bugün 7+5 olduk. 2 ay olacak 2 güne. Kilo almamisim hic. Hatta 1 kilo düşmüşüm. Oysa pek hareket ettigim de yok. Sadece istahim yok hic. Hafif mide bulantilarim var. Hamilelige olmasi gerekenden biraz fazla kilolu girdim. Insallah cok almam bebişle gider :)
Allah korusun sizi kuzum. Neler yaşamışsınCanım çok geçmiş olsun belli olmaz dur bakalım bir hafta daha belki toparlanır durum. Eğer gelişme olmazsa kürtaj yaparlar ben hiç iğne ile düşüren görmedim iğne olayını diş gebelikte yapıyorlar galiba. Benim daha önce bir bebeğim tam on gün gelişmedi kese bile büyümedi kanamam başladı k kürtaj olacaktım birde hastalandım. Antibiyotik başlamak için bebek düşmüş mu diye acil e gittim bebek canlanmış ve kalp atışı başlamıştı. Beş aylık olana kadar kanama devam etsede sağlıkla doğdu. Temennim inşllah seninki de toparlar. Eğer olmazsa da üzülme belki bir sorun olduğu için böyle olmuştur diye düşün...dualarım seninle
Selam canım. İçini ferah tut. Bi şey olmaz inşallah. Ben hep şöyle düşünürüm, sağlıklı ise bizimle kalsın inşallah. Ama değilse yapacak bi şey yok.Kızlar herkese selamlar bende buralardayım inşallah biraz daha temkinli gidiyorum kendimi kaptırmamak için. Aslında yazmak için 13 14 hafta bitsin diye bekleyecektim daha önce bu haftalarda kaybı m olduğu için ama neyse kısmet bu güneymiş. Bende çocukta yaş ta tecrübe de çok bu sefer ilk defa sürpriz bir bebek bekliyorum o yüzden kendim de daha tam inanmış yada inanabilmiş değilim.tüm annelerimize sağlıklı gebelikler diliyorum....
Allah Allah yaa ben göremedim öyle bi şey valla. Bi fotosunu atar mısın sana zahmet canım?canım inanılmaz rahat baya bol duruyor hamiş pantolonu gibide değil
Boş ver canım. Tıka kulaklarını geç. Hiç bi şey senden ve bebeğinden daha kıymetli değil. Allah a havale et keyfine bak kuzum.akşam kv canımı sıktıkızım kolikti. ve beni evimde kimse bakmadı annemde kv dede evine görütdüler gelen giden çocuk reflü kolik susmaz emer kusar. lohusalık çok ağır geçti. bana diyorki bunda sakin ol bebeğini sakin büyüt birinci acemilikti geçti neyse diyor. bunda sakin oldunmu bebekte sakin olur diyor. bu doğru ama kadın bebeğin kolikliğini bana bağlıyor ya. ağlıcam sinirden hiç bişey demedim kaldım çünki. bak diyor kızın şuan nası sakin. ne demek istiyor delirtiyorlar beni bu bebekte kimse olmıcak yanımda evimde olacağım tek başıma. dilerim aksine herşey güzel geçer. cev veremeyince içimde büyüyor cev lar.sinir basıyor ya.
Allah sabır versin arkadaşına canım. Inşallah sağlıkla ilerler bizimkiler. İçini ferah tut ve stres yapma canım. Stres hormonların en büyük düşmanı.Bir arkadasimin kötü haberini aldim ya. Bebegi 8 haftalikti. Kalbi durmus kürtaj olmuskorkularim zipladi yine
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun inşallahselam kızlar ben diğer gruptan geldimtek grup altında toplanalım
Sen de hoşgeldin canımBen de geldim
Hoşgeldin , hayırlı olsun herkeseBen de geldimmm. Birleşsin gruplar gerçekten ıyi olur.
Birleşme partisi varmış dediler geldim
Sütte sandığımız kadar kalsiyum yok kuzum. Yoğurt ye .en önemle o.Ay konu kayinvalidelermis ama ben cok farkli bi yerden giris yapacagim kizlarsimdi ben süt icemiyorum kendimi de suclu hissediyorum icmek istiyorum hazir kakaolu sutlerden almaktansa cam sisedeki gunluk sutlerden alip kendim kakao koysam icine oyle icsem sizce zarari olur mu veya faydasi olur mu bebisime size de sorayim dedim
Ya çok beğendim kuzum. Hayırlı olsun güle giy inşallah. Ya ben bulamadın netten ama baktım da . Tam olarak nerden baktın ?Eki Görüntüle 2257881 Eki Görüntüle 2257882 Kızlar maviden aldığım pantolonum geldi.
Valla ben öğrencilere kızıyorum , bazen çok sinirlendiriyorlarKızlar olay Kasım annelerinden çıkmış
Hamileyken kime kızarsan kime öfkeyle bakarsan çocuk ona benzer derler bizim burda
Bence boşverin bunları konuşupta kendinizi germeyin
Çünkü hakikaten hamileyken nasıl bi ruh halindeyseniz çocuk doğunca onun karakterine yansıyor
Rahat olun sallayın
Bebeğimizi düşünelim sadece
Ay seninki iyiymiş gene. Benimkini görsen bi. İki katıBenim ki gaz göbeğide olsa çıkmaya başladı. Bu zamanlar başlayayım diyorum
Maşallah bebişinegüzeeell hamişler selamlar hepinize
benim de minnoşum bugün 8+6 oldu; bugünkü doktor kontrolümüz çok şükür iyi geçti, herşey yolunda gidiyor
3 hafta sonra bir sonra ki kontrolümüz, yani ikili test için gideceğim.
benim minnoşum için de cinsiyet yorumlarınızı merak ediyorum; bakın bakalım teyzeleri en güncel pozlarımız
Hoşgeldin canımSelam herkese, diger gruptan buraya tasınıyoruz sanırım yavas yavas.
Sağlıklı haberlerle gel inşallah kuzum. İçini ferah tut. Yarın göreceksin kuzunu inşallaharkadaslar sizden rica etsem ne olur bana dua edermisiniz hatirlsyan olursa hani 2.5 hafta geriden geliyordu ultrasona gore yarin sabah kontrolum var sata gore 10 haftalik son ultrasona gore 7+ 2 olacam gecen hafta 6+1di kalp atisi baslamisti ama zayıftı yani karindan bakildi doktor yarin icin belli olur artik dedi nr olursunuz dua edin bebegim gelismis olsun ve insallah gec dollenmedir
Hoşgeldin , hayırlı olsun bebişlerBende geldim kızlar.iyi oldu tek grupta toplanmak
Allah bağışlasın yavrunu. Gelecek olana da sağlıkla kavuşursun inşallahSlm hamisler bende Kasım annesi olucam ins. Şuan 7+0 Aralık 1 görünüyor doğum ama o zamana pek kalmaz diye düşünüyorum bu ikinci bebiş olucak ilki kocaman oldu herşey ilkmis gibi geliyor
Çilek napıyormuş ki canım yaaGeçmiş olsun canım
Önemli bişi değildir inş
Ya ne kadar zor
Allah yardımcımız olsun
Gül koklama
Çilek yeme yersen elini sürme
Ete dokunma
Bişi ısıracak mı dört bi yanını kontrol et
Diken üstünde gibiyim bende
Bu arada gül kokladım burnuma değdirmeden
Saolsun elim almaz almaz alacağı tutmuş
Çilek yedim ama elimi bi yerime sürdüm mü hatırlamıyorum
Bunlara taktım ya
Ayy aman dikkat et canım. Tuhaf bi okay olmuş. Girme tartışmalara . Uzak dur. Isırıklar nasıl şu an ? Her şey yolunda mı?Kızlar başıma gelen, bişi soktu diye doktorumu aramıştım o da acile gidin dedi. Neyse gittik acile. Tam biz kayıttayken doktor kayıttaki kızlara muayene var mı yukarı cıkacagım dedi. O sırada evet biz varız dedik daha kayıt acılmadan sagolsun adam aldı bizi. Bilegimi bacagımı gösterdim. Sadece baktı. Onemli bişi yok kadın dogumcunun önerdiği bir jeli sürebilirsin dedi. Tesekkur ettik cıktık kayda gectik dedik kayıt yaptıralım borcumuzu da ödeyelim hem de resmi işlem olmuş olsun. Neyse biz öyle diyince kızlar doktoru aradı, doktor da beklesinler beni dedi. Bir 5-10dk bekledik geldi. Gectik tekrar odaya, kayıt actırmanıza gerek yoktu dedi eşim de biz kendimizi korumaya alalım resmi olsun istedik dedi. Sonra doktor madem öyle ben de damar yolu açıcam ilaç vericem dedi. Ben dedim ki ben gebeyim ilaç vb istemem siz az önce gerek yok herhangi bir şeye demediniz mi dedim, o da siz kendinizi koruyacaksanız ben de kendimi koruyacagım dedi. Neyse işte sonuc olarak biraz tartışma oldu aramızda, bana kagıt imzalattı tedaviyi kabul etmiyorum diye... gerildik ve eve geldik.
Hoşgeldin.Selam kizlar bende geldimben hamileligimi ögrendigimden beri 7,5 kilo verdim. Sürekli mide bulantisi kusma halindeyim. 1 aydir hastane ve doktor disinda hicbiryere cikmadim. Hicbirseyden zevk almiyorum. Hastalikli gibi dolasiyorum etrafta 2 haftadir kokudan eve gitmek istemedim kaynanamlara cöreklendim
Çok geçmiş olsun canım. Ben napılır hiç bilmiyorumKızlar bir haftadır çok yorgun ve halsizim sürekli uyumak istiyorum çalıştığım için yeteri kadar dinlenemiyorum bugün boş günümDu boğazım şişti biraz ve çok halsizim doktora yazdım ne yapabilirim diye ateş var mı dedi yok dedim ama daha görmedi cevap gelmedi ıhlamur içeceğim başka ne yapabilirim bebise bir zararı olmaz inş ateşim çıkmaz ins
Ohh maşallah bebişeBugün benim dr doktor kontrolüm vardi. Normalde 7+5 olmam gerekiyordu. Ancak 8 olmuşuz. Nasil oldu anlamadim. Doktor ilerden gitmiş dedi. Cok şükür:) mide bulantilarim cok kötü. Kussam rahatlayacagim belki ama 2-3 kez ancak kustum. İştahim yok hic. Taze sebze meyveler yemeye calisiyorum. Yumurta ve süt icin zorluyorum kendimi. Baska yedigim birsey de yok. 1 kilo vermişim. Tüm gün yatip uyumama ragmen vermişim. Bebegim iyi olsun da hepsine katlanirim ya. Vesveseler peşimi birakmiyor. Pespese 2 arkadasim karninda bebegini kaybetti. Ikisi de 8. Haftada. Beni de sardi korkular. O kadar tedaviden sonra kendi geldi yavrum o kadar yildan sonra. Beni birakmaz insallah
Sağlıklı ve sıhhatli olsunlar da inşallah canım, gerisi bize tatlı heyecanÇin bende de erkek diyor . Hadi bakalım
Cnm burda okumustum yine bi ark dr.una sormustu yatilmamasi yonunde bilgi vsrmisti bizleredeBisey sorucam bu zamanlarda yüzüstü yatmanın bi zararı olurmu
Ben başka pozisyonda yatamiyorum valla.Doktor bişey olmaz dediBisey sorucam bu zamanlarda yüzüstü yatmanın bi zararı olurmu
Hadi yaBen başka pozisyonda yatamiyorum valla.Doktor bişey olmaz dedi
Evet, ben özellikle sordumHadi ya
Her konu gibi bundada ayriliyorlar iste cnm..net hatirliyrm arkadasinki dd yatma dsmis ismini hatirlamiyrm yazanin :) bn ytmiyrm rahatsiz etmedigi surece bncede bi sakinca yktur herhalde Allaha emannet yavrularEvet, ben özellikle sordum
Görüntü net değil canım,bebeği secemedim benMerhaba kızlar bende bu gruba geldim bizde 10+4 inşallah kasımda hepimiz yavrularimiza kavuşuruz. Cinsiyet tahminleri bende alayım tecŕübeli Eki Görüntüle 2258073 arkadaşlar
Ben kızıma hamileykende hep yattım,bi sakınca yoktu.Bu sefer riskli olduğum için tekrar sordum.Bi sakınca yok dedi yine doktor.Karnın büyüyünce yatma dedi.Zaten oo zaman istesende yatamiyorsunHer konu gibi bundada ayriliyorlar iste cnm..net hatirliyrm arkadasinki dd yatma dsmis ismini hatirlamiyrm yazanin :) bn ytmiyrm rahatsiz etmedigi surece bncede bi sakinca yktur herhalde Allaha emannet yavrular
Bende tahmin alayimmi
Aynn ole cnm istesenkte yatamicaz :) tecrubeli olmk ne guzl yaa biz kor cahil :)))Ben kızıma hamileykende hep yattım,bi sakınca yoktu.Bu sefer riskli olduğum için tekrar sordum.Bi sakınca yok dedi yine doktor.Karnın büyüyünce yatma dedi.Zaten oo zaman istesende yatamiyorsun
Bana da 1 ay sonra dedi ama o kdar dayanamam benEvet ya ondan sonra daha heyecanli oldu bekleyisayin 1 inde gitmistim cok var daha 1 ay sonra gel demisti bana
Ay çok güzel.morel verdinbenim büyük eltim ben nişanlıyken hamileydi 9 ay çektiallahın sopası yok diyodum şaka bi yana allah düşmanıma vermesin 9 ay bulantı
Sağlıklı ve sıhhatli olsunlar da inşallah canım, gerisi bize tatlı heyecan
sen ne hissediyorsun peki? erkek mi yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?