2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yatarken yapip icecegim bende bugunden itibaren oglusuna da yarasin

Ama sonuç olarak şubatta hamile olanlar grup adı ne zaman doğurduğun farketmez
Ben şubat grubunu görmedim. Kasım diye direk buraya geldim. Ama benim 1 kasım görünüyor. Büyük ihtimalle ekimde olur diyorlar. Yani benim gibi sınırda olanlar için şubat hamilesi diye grup mantıklı olmuş demek istemiştim kuzum
Selam kuzum. Maşallah bebişine de. Fazla kilo almamaya dikkat edersin canım. Sağlıklı olun da gerisi önemli değil

Allah korusun sizi kuzum. Neler yaşamışsın Allah bağışlasın sana kuzunu. Yaşatmasın bi daha öyle tehlikeler

Selam canım. İçini ferah tut. Bi şey olmaz inşallah. Ben hep şöyle düşünürüm, sağlıklı ise bizimle kalsın inşallah. Ama değilse yapacak bi şey yok.
canım inanılmaz rahat baya bol duruyor hamiş pantolonu gibide değil
Allah Allah yaa ben göremedim öyle bi şey valla. Bi fotosunu atar mısın sana zahmet canım?

Boş ver canım. Tıka kulaklarını geç. Hiç bi şey senden ve bebeğinden daha kıymetli değil. Allah a havale et keyfine bak kuzum.

Bir arkadasimin kötü haberini aldim ya. Bebegi 8 haftalikti. Kalbi durmus kürtaj olmus korkularim zipladi yine
Allah sabır versin arkadaşına canım. Inşallah sağlıkla ilerler bizimkiler. İçini ferah tut ve stres yapma canım. Stres hormonların en büyük düşmanı.

selam kızlar ben diğer gruptan geldim tek grup altında toplanalım
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun inşallah

Sen de hoşgeldin canım

Ben de geldimmm. Birleşsin gruplar gerçekten ıyi olur.
Hoşgeldin , hayırlı olsun herkese
Birleşme partisi varmış dediler geldim
hoşgeldin canım

Sütte sandığımız kadar kalsiyum yok kuzum. Yoğurt ye .en önemle o.

Ya çok beğendim kuzum. Hayırlı olsun güle giy inşallah. Ya ben bulamadın netten ama baktım da . Tam olarak nerden baktın ?

Valla ben öğrencilere kızıyorum , bazen çok sinirlendiriyorlar hormonlar da işin içine girince kötü oluyorum

Benim ki gaz göbeğide olsa çıkmaya başladı. Bu zamanlar başlayayım diyorum
Ay seninki iyiymiş gene. Benimkini görsen bi. İki katı

Maşallah bebişine sağlıkla büyüsün inşallah .
ben anlamıyorum şu cinsiyet olayından

Selam herkese, diger gruptan buraya tasınıyoruz sanırım yavas yavas.
Hoşgeldin canım

Sağlıklı haberlerle gel inşallah kuzum. İçini ferah tut. Yarın göreceksin kuzunu inşallah

Bende geldim kızlar.iyi oldu tek grupta toplanmak
Hoşgeldin , hayırlı olsun bebişler

Slm hamisler bende Kasım annesi olucam ins. Şuan 7+0 Aralık 1 görünüyor doğum ama o zamana pek kalmaz diye düşünüyorum bu ikinci bebiş olucak ilki kocaman oldu herşey ilkmis gibi geliyor
Allah bağışlasın yavrunu. Gelecek olana da sağlıkla kavuşursun inşallah

Çilek napıyormuş ki canım yaa ben çok yedim ve sürünmüş olabilirim bi yerlerime

Ayy aman dikkat et canım. Tuhaf bi okay olmuş. Girme tartışmalara . Uzak dur. Isırıklar nasıl şu an ? Her şey yolunda mı?

Hoşgeldin.
Ooo baya vermişsin kuzum. Tez zamanda rahata erersin inşallah . Zor bi süreç bu.

Çok geçmiş olsun canım. Ben napılır hiç bilmiyorum doktor cevap verdi mı? Naptın ?

Ohh maşallah bebişe sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah. Sen de bir an önce rahata erersin inşallah

Merhaba kızlar bende bu gruba geldim bizde 10+4 inşallah kasımda hepimiz yavrularimiza kavuşuruz. Cinsiyet tahminleri bende alayım tecŕübeli arkadaşlar

Her konu gibi bundada ayriliyorlar iste cnm..net hatirliyrm arkadasinki dd yatma dsmis ismini hatirlamiyrm yazanin :) bn ytmiyrm rahatsiz etmedigi surece bncede bi sakinca yktur herhalde Allaha emannet yavrular
Ben kızıma hamileykende hep yattım,bi sakınca yoktu.Bu sefer riskli olduğum için tekrar sordum.Bi sakınca yok dedi yine doktor.Karnın büyüyünce yatma dedi.Zaten oo zaman istesende yatamiyorsun

Ben kızıma hamileykende hep yattım,bi sakınca yoktu.Bu sefer riskli olduğum için tekrar sordum.Bi sakınca yok dedi yine doktor.Karnın büyüyünce yatma dedi.Zaten oo zaman istesende yatamiyorsun
Aynn ole cnm istesenkte yatamicaz :) tecrubeli olmk ne guzl yaa biz kor cahil :)))

Evet ya ondan sonra daha heyecanli oldu bekleyis ayin 1 inde gitmistim cok var daha 1 ay sonra gel demisti bana
Bana da 1 ay sonra dedi ama o kdar dayanamam ben
benim büyük eltim ben nişanlıyken hamileydi 9 ay çekti allahın sopası yok diyodum şaka bi yana allah düşmanıma vermesin 9 ay bulantı
Ay çok güzel.morel verdin şaka bir yana zor valla. Bugün 5 oldu galiba . Çok yorucu valla
Sağlıklı ve sıhhatli olsunlar da inşallah canım, gerisi bize tatlı heyecan
sen ne hissediyorsun peki? erkek mi yine?

Valla kararsizim hala. Bir kız diyorum bi erkek. Bakalım. Çok merak ediyorum. Sağ salim gelsinler inşallah da insan güzel hayaller kuruyor kendi kendine

Yüz üstü yatıyorum napayım... Çilek de yedim valla.. Oğlumda da yemiştim.... Bir şey olmaz bence yaa.. Çok düşünüyoruz... Hayırlısıyla alsak şu bebeleri kucağımıza... Bu hunili haller bitse de yenileri gelse Bebeğin gazı, bebeğin uykusu dimi amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…