Eşim ısrarla kız diyor, ben de nedense erkek hissediyorum, takvimde vs de çıkınca ne bileyim hissim arttı sankimValla kararsizim hala. Bir kız diyorum bi erkek. Bakalım. Çok merak ediyorum. Sağ salim gelsinler inşallah da insan güzel hayaller kuruyor kendi kendine
Gurbette olmak zor biz farklı şehirlerde olmayı kaldıramıyoruz seni anlıyorum inşallah birşey olmaz iyi şeyler düşün iyi olsun bol dua et inşallahhayır canım ilk gebeliğim daha. ama nebilim sanırım ben de korku fazla oluyor. bide tekim ya yurtdışında yaşıyorum bir eşim ile ben varım sadece burada. Kısmetse 3 seneye döneceğiz TR ye
benim de göğüslerim çok acıyor, zaten iç çamaşırını evde kesinlikle giymiyorum, ama normal kıyafetim bile değse uçları çok acıyor yine, duşta hiç dokunmuyorum bileGöğüslerim ağrıyor, sızlıyor eyvallah ama bu sırt ağrısı nedir yahu? Göğüslerim sızlarken sırtım da sızlıyor.? Normal mi? Var mı yaşayan🖐
Gurbette olmak zor biz farklı şehirlerde olmayı kaldıramıyoruz seni anlıyorum inşallah birşey olmaz iyi şeyler düşün iyi olsun bol dua et inşallah
benim de göğüslerim çok acıyor, zaten iç çamaşırını evde kesinlikle giymiyorum, ama normal kıyafetim bile değse uçları çok acıyor yine, duşta hiç dokunmuyorum bile
sırt ağrım yok ama senin göğüslerin büyük mü acaba?
evet canımMerhaba aktif grup burasi mi..
Ultrason resmine göre mi sağ sol diye bakıcazAy bakalım tutacak mı? Şimdi daha da merak ettim
Canım bende de idrarda enfeksiyon çıktı doktor tek kullanımlık suya karıştırılan antıbiyotık verdi. İlk 5 haftalık iken gittiğimde de vardı onda ilaç vermedi 2 hafta sonra tekrar idrara baktı. Yükselince ilaç yazdı bu sefet ama korkutucu bir şey söylemedi. Etki etse o3 hafta içinde ederdi diye düşünüyorum.kizlar idrar yolunda enfejsiyon cikan varmi. doktor bana bugun 2 kutu antibiyotik verdi. kullanacagim ama bu sancilar o yuzdenmiydiki... korkuyorum ya dusuk falan yaziyo nette
bebek 10 haftalik ama 6+3 te kalmisçok üzüldüm peki doktor ne dedi cnm
evet yalniz gittim cok uzgunum gelisimi olmuyor ve sadece simdi anneme söyledim pazartesi gunu kurtaj icin yslniz gidecem annemde cok üzülüyor yalvardim anneme ne olur kimseye soyleme sen sadece cocuklarima bak dedim 3.5 yasinda kizim oglumda 1 yaşında kurtaja yalniz gidecem doktordanda rica ettim durumu anlattimcok üzüldüm canım. Doktora yalnız gitmedin di mi?
Buna göre benim kız olması lazım bakalım 1 ay sonra öğreniriz.Bu teoriye göre doğru çıkan oldu mu acaba nette denk geldim
Bu teoriden hicbirsey anlamadim ben plasenta konumu dior plasenta nerde ki konumunu goreyimBuna göre benim kız olması lazım bakalım 1 ay sonra öğreniriz.
Kuzum.2 de cocugun varmis teselli olur onlar sana belki oylesi senin icin daha hayirlidir. Rabbim herseyin hayirlisini versineşimde yurt dışında cok kotuyum bana ordan moral vermeye calisiyor onumuzdeki 2020 yazinda gelecek cocuklar buyumus olur dedi bende insallah mart ayinda folik asite baslarim inanin cok istiyordum hatta ben oglumu doguma kadar emzirecektim dogduktan sonrada ama sastigim nokta eminim yumurtlama donemi disinda hamilelik oldu bundanmidir acaba
Benim kizi da ikili testte soylemislerdi beklemeye ne gerek varki gorunuor zaten ultrasondan az cok anliyorsan sende bak anlarsin zatenKızlar merhaba.. bu da bizim ultrason resmimiz yorumlarınızı bekliyorum. Doktor 1 ay sonra ikili teste çağırdı o zaman erkekse net bi şekilde söylerim ama kızsa bikaç hafta daha bekleriz emin olmak için dedi
Geçmiş olsun çok üzüldümbebek 10 haftalik ama 6+3 te kalmis
evet yalniz gittim cok uzgunum gelisimi olmuyor ve sadece simdi anneme söyledim pazartesi gunu kurtaj icin yslniz gidecem annemde cok üzülüyor yalvardim anneme ne olur kimseye soyleme sen sadece cocuklarima bak dedim 3.5 yasinda kizim oglumda 1 yaşında kurtaja yalniz gidecem doktordanda rica ettim durumu anlattim
Eyvahlar olsunn :)) takvimin altinda yazan kismi gayt net cizgiyle yasiyrz desene :) sana diymda bnmde kalir yanim yk sinirlilik var ve adama catip duruym :))şimdi de resim attım 8 haftalıkken karnımızdaki şekillerini çok çirkin ya bak bebeğimiz şuan sana benziyo dedimsabrını sınıyorum bu aralar
Gazdır canım. Endişe etme. Sürekli ve şiddetli bi ağrı ise doktoru bilgilerdir veya acile git . Takipte kal canım. Hormonlar da maşallah tavanbende biraz gaz vardı ama hiç sancısı olmadı onun için bilemedim gazdan mı değil mi
bilemedim ki nasıl sanki ağrı değilde acı gibiydi eşimde sabah soruyo normal karın ağrısımı diye bi çemkirdim adama ağrı değil acıyooo diyegitmişsin acı almışsın allahtan bişey istedim bidaha düşünme beni alma bişey istemiyorum sana bidaha şunu istiyorum demem vs vs
Kandan besleniyor senin bebiş canım. Merkalanma. Korkma. Her şey yolundadır :) Benim ablam iki çovuğunda da 43 kiloya akadar düştü ama bebişlerin maşallahı vardı.Kızlar günaydın. Tartıldım sabah sabah 1.5 kilodan fazla vermişim. Hep ye çıkar.bebişim besin alıyordur dimi ya. Çok korkuyorum onun için.
Selam. Hoşgeldin. Ne oldu acaba ?Yazamadim bir türlü size de çok sagolun valla
Hala annemdeyim, annemde de amcamlar gelmiş ev kalabalık teli elime pek alamıyorum alsamda bırakıyorum yarın sabah dönceğim eve
Dün evi temizlediler iyice..
Doktor da psikolijik dedi bana annemdeyken kaşınmam azaldı belki de kalabalıkta aklımdan bir an çıktı..
Bu öyle illet birşeymiş ki derinin altına giriyormuş hep yara yapıyormuş.
Hala arkadaşıma kızgınlığım geçmiyor.. onun düşüncesizliği yüzünden dertsiz başıma dert açıldı
Artı ben bir de sedef hastasıyım cildim çok hassas ben hamilelikte sedef kremlerimi bile kullanmıyorum.. Allah korusun bulaşsaydı ben ne yapardım..
Millete de zahmet verdirttim kuzenim kardeşim yazık dün sabahtan beri evimle uğraştılar
Haber verdiğin içinde çok sağoll inan bi kaç gündür takip edemiyorum düzenime geri döneyim bende buradan devam ederim
hoşgeldin :)) hayırlı olsun bebiş.slm kızlar bende geldim
Hoşgeldin. ♥Ben de geldim
Ne dedi doktor canım? Değişme durumu falan yok mudur acaba ? Geç döllenmedir belkimaalesef gelişmemiş
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım . Maşallah bebişe :)Selam kızlar bugün doktora gittim kalp atışı için.hersey yolunda şükür. Ben 7+6 diyordum da 8+3 imiş ultrason görüntüsünü atayım kızlar size bi bakın. Cinsiyet tahmini edenler oluyordu burada bebeğin konumuna göre:) tabi hepsi ihtimal ama olsun merak ediyorum
Hayırlı olsun. Hoşgeldin canım :)Bende geldim merhaba kızlar aslında iki gruba da bakıyodum tek çatı altında olmak daha güzel❤
Neler öğrenicem acaba daha :)) o ne oluyor kuzum.Ramzi teorosine sanki erkek gibi sağlıkla gelsin tabi öncelikle de
Hiç yoktan iyidir bence. Ne kadar yiyebilirsenKızlar şimdi bise sorcam size bn yumurtanın sadece beyazını yiyebiliyorum acaba ayni faydayı alabiliyo muyumdur yumurtadan
Süt önemli değil canım. Peynir , yoğurdu falan ihmal etmeBuarada sütten tiksindim ben hiç içemiyorum hele sade olanı asla.doktora söyledim önemli degil içmek zorunda değilsin dedi.icemiyorum diye üzülüyorum ama.yapsk birseyim yok
Tekrar bi bakayım canım. Tabii senin fizik de güzel maşallah :) pek bi yakışmıştı.K Kutsal Alerji alıntı çok kalabalıktı böyle yazayım dedim. Canım mavinin sitesinde arama kısmına hamile yazınca çıkıyor. Yanlız bedenler baya az kalmış ben 26 giyiyordum normalde şimdide 26 aldım ama yaza kadar anca olur sanki
normalde pek yiyemem ama ben de acı yer oldum bu dönemde. Bi şey olmadı şimdiye kadar.Ben aci cok severim. Doktoruma sordum birsey olmaz dedi o kadar aci yedim ki hem hamileyken hem emzirirken oglum suan ne yemek istese anne acili olsun der. Hic bir problem olmadi. Baska cocuga azicik aci versen nasil aglar yanar. Oglum agzini hoh yapa yapa yiyor vallasuan bende o kadar aciyi sevmeme ragmen daha yemedim cünkü cikarirken cok kötü olur ki zaten dogru dürüst birsey de yiyemiyorum
Sakin ol canım. Korkma. Bi kaç haftaya göbeğinin alt kısmı büyümeye başlayacak. O zaman rahatlayıp az da olsa onu hissedeceksin. Hormonların etkisinden bunlar.kızlar ben çok evham yapıyorum. Sürekli düşünmek istemediğim şeyleri düşünür oldum. Bebeğime bişi olacak mı olur mu ne yapmam lazım nasıl durayım çok temizlik yapınca bir telaş bel ağrım oluyor korku geliyor falan daha anlatamadığım bir sürü şeySonra kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum dua ediyorum falan ama nebilim ya olmuyor. Psikolojim bozuldu sanki benim. =(
Çok abartı değil aslında ama dikkat et yine de sen canım :)Deli gibi bulantısı olupta tek kilo alan benim herhalde. 2 kilo aldımnormal mi yoksa dikkat mi etmem gerekiyor
Çok üzülfüm inan. Kalp atışı var mı peki ?bebek 10 haftalik ama 6+3 te kalmis
evet yalniz gittim cok uzgunum gelisimi olmuyor ve sadece simdi anneme söyledim pazartesi gunu kurtaj icin yslniz gidecem annemde cok üzülüyor yalvardim anneme ne olur kimseye soyleme sen sadece cocuklarima bak dedim 3.5 yasinda kizim oglumda 1 yaşında kurtaja yalniz gidecem doktordanda rica ettim durumu anlattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?