2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla kararsizim hala. Bir kız diyorum bi erkek. Bakalım. Çok merak ediyorum. Sağ salim gelsinler inşallah da insan güzel hayaller kuruyor kendi kendine
Eşim ısrarla kız diyor, ben de nedense erkek hissediyorum, takvimde vs de çıkınca ne bileyim hissim arttı sankim
Bir tane prensesim var zaten bir de prens olsa hiç fena olmaz
Sağlığı ve sıhhati yerinde olsun da gerisi heyecan
Allah gönüllerimize göre versin

hayır canım ilk gebeliğim daha. ama nebilim sanırım ben de korku fazla oluyor. bide tekim ya yurtdışında yaşıyorum bir eşim ile ben varım sadece burada. Kısmetse 3 seneye döneceğiz TR ye
Gurbette olmak zor biz farklı şehirlerde olmayı kaldıramıyoruz seni anlıyorum inşallah birşey olmaz iyi şeyler düşün iyi olsun bol dua et inşallah

Göğüslerim ağrıyor, sızlıyor eyvallah ama bu sırt ağrısı nedir yahu? Göğüslerim sızlarken sırtım da sızlıyor.? Normal mi? Var mı yaşayan🖐
benim de göğüslerim çok acıyor, zaten iç çamaşırını evde kesinlikle giymiyorum, ama normal kıyafetim bile değse uçları çok acıyor yine, duşta hiç dokunmuyorum bile
sırt ağrım yok ama senin göğüslerin büyük mü acaba?

Gurbette olmak zor biz farklı şehirlerde olmayı kaldıramıyoruz seni anlıyorum inşallah birşey olmaz iyi şeyler düşün iyi olsun bol dua et inşallah

Teşekkür ederim canım valla dediğin gibi çok zor. iyi şeyler olacak inşallah

Evet göğüslerim devasa olmasa da malesef vücuduma göre iri.. Belki duruş bozukluğum vardır.. Biraz da pimpirikli bir yapıyım da ben.. Sorayım dedim var mı ben gibi diye.. Sütyeni icat edipp ilk giyen kadının ruhuna burdan selam yolluyorum.. Evde giymiyorum..Dışarda da kopçesini açıp anca öyle rahatlıyorum bu aralar... Yani göğüslerimde bir büyüme yok sadece sızlama var.. Çok gıcık bi duygu

kizlar idrar yolunda enfejsiyon cikan varmi. doktor bana bugun 2 kutu antibiyotik verdi. kullanacagim ama bu sancilar o yuzdenmiydiki... korkuyorum ya dusuk falan yaziyo nette
Canım bende de idrarda enfeksiyon çıktı doktor tek kullanımlık suya karıştırılan antıbiyotık verdi. İlk 5 haftalık iken gittiğimde de vardı onda ilaç vermedi 2 hafta sonra tekrar idrara baktı. Yükselince ilaç yazdı bu sefet ama korkutucu bir şey söylemedi. Etki etse o3 hafta içinde ederdi diye düşünüyorum.

çok üzüldüm peki doktor ne dedi cnm
bebek 10 haftalik ama 6+3 te kalmis
cok üzüldüm canım. Doktora yalnız gitmedin di mi?
evet yalniz gittim cok uzgunum gelisimi olmuyor ve sadece simdi anneme söyledim pazartesi gunu kurtaj icin yslniz gidecem annemde cok üzülüyor yalvardim anneme ne olur kimseye soyleme sen sadece cocuklarima bak dedim 3.5 yasinda kizim oglumda 1 yaşında kurtaja yalniz gidecem doktordanda rica ettim durumu anlattim

eşimde yurt dışında cok kotuyum bana ordan moral vermeye calisiyor onumuzdeki 2020 yazinda gelecek cocuklar buyumus olur dedi bende insallah mart ayinda folik asite baslarim inanin cok istiyordum hatta ben oglumu doguma kadar emzirecektim dogduktan sonrada ama sastigim nokta eminim yumurtlama donemi disinda hamilelik oldu bundanmidir acaba

Kızlar merhaba.. bu da bizim ultrason resmimiz yorumlarınızı bekliyorum. Doktor 1 ay sonra ikili teste çağırdı o zaman erkekse net bi şekilde söylerim ama kızsa bikaç hafta daha bekleriz emin olmak için dedi

Eklentiler

• D0D9C896-CE09-472F-A0B7-47C42E219EBF.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 56
Kuzum.2 de cocugun varmis teselli olur onlar sana belki oylesi senin icin daha hayirlidir. Rabbim herseyin hayirlisini versin

Kızlar merhaba.. bu da bizim ultrason resmimiz yorumlarınızı bekliyorum. Doktor 1 ay sonra ikili teste çağırdı o zaman erkekse net bi şekilde söylerim ama kızsa bikaç hafta daha bekleriz emin olmak için dedi
Benim kizi da ikili testte soylemislerdi beklemeye ne gerek varki gorunuor zaten ultrasondan az cok anliyorsan sende bak anlarsin zaten

Geçmiş olsun çok üzüldüm

şimdi de resim attım 8 haftalıkken karnımızdaki şekillerini çok çirkin ya bak bebeğimiz şuan sana benziyo dedim sabrını sınıyorum bu aralar
Eyvahlar olsunn :)) takvimin altinda yazan kismi gayt net cizgiyle yasiyrz desene :) sana diymda bnmde kalir yanim yk sinirlilik var ve adama catip duruym :))

Gazdır canım. Endişe etme. Sürekli ve şiddetli bi ağrı ise doktoru bilgilerdir veya acile git . Takipte kal canım. Hormonlar da maşallah tavan çok yüklenme bence babaya
Kızlar günaydın. Tartıldım sabah sabah 1.5 kilodan fazla vermişim. Hep ye çıkar. bebişim besin alıyordur dimi ya. Çok korkuyorum onun için.
Kandan besleniyor senin bebiş canım. Merkalanma. Korkma. Her şey yolundadır :) Benim ablam iki çovuğunda da 43 kiloya akadar düştü ama bebişlerin maşallahı vardı.
Selam. Hoşgeldin. Ne oldu acaba ?

slm kızlar bende geldim
hoşgeldin :)) hayırlı olsun bebiş.
Hoşgeldin. ♥
maalesef gelişmemiş
Ne dedi doktor canım? Değişme durumu falan yok mudur acaba ? Geç döllenmedir belki
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım . Maşallah bebişe :)
Bende geldim merhaba kızlar aslında iki gruba da bakıyodum tek çatı altında olmak daha güzel❤
Hayırlı olsun. Hoşgeldin canım :)
Ramzi teorosine sanki erkek gibi sağlıkla gelsin tabi öncelikle de
Neler öğrenicem acaba daha :)) o ne oluyor kuzum.
Kızlar şimdi bise sorcam size bn yumurtanın sadece beyazını yiyebiliyorum acaba ayni faydayı alabiliyo muyumdur yumurtadan
Hiç yoktan iyidir bence. Ne kadar yiyebilirsen
Buarada sütten tiksindim ben hiç içemiyorum hele sade olanı asla.doktora söyledim önemli degil içmek zorunda değilsin dedi.icemiyorum diye üzülüyorum ama.yapsk birseyim yok
Süt önemli değil canım. Peynir , yoğurdu falan ihmal etme
Tekrar bi bakayım canım. Tabii senin fizik de güzel maşallah :) pek bi yakışmıştı.

normalde pek yiyemem ama ben de acı yer oldum bu dönemde. Bi şey olmadı şimdiye kadar.
Sakin ol canım. Korkma. Bi kaç haftaya göbeğinin alt kısmı büyümeye başlayacak. O zaman rahatlayıp az da olsa onu hissedeceksin. Hormonların etkisinden bunlar.

Deli gibi bulantısı olupta tek kilo alan benim herhalde. 2 kilo aldım normal mi yoksa dikkat mi etmem gerekiyor
Çok abartı değil aslında ama dikkat et yine de sen canım :)
Çok üzülfüm inan. Kalp atışı var mı peki ?
Maşallah , Allah çocuklarını bağışlasın sana canım.

Merhaba kızlar bademciklerim iltihaplanmis sürekli uyumak istiyorum halsizlik var neyseki ateş yok KBB ye gittim antibiyotik kullanman lazım dedi augmantin doktoruma sordum ilaca başla deDi kullanmasan zarar verir bebeğe dedi 1000 mg günde iki defa var mı başına böyle bişey gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…