• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Berdinç canım hamilelikte acı ve baharatlardan uzak durun diyor doktorlar. Bebegin amniyon sıvısına etki ediyormuş yediklerimiz.. Cok acı yememek iyi olur diye düşünüyorum.

Ayyy 41 kere maslalh annesi kocaman olmuş minnoşun ❤❤
seninle aramızda 1 gün var sadece sanırım demekki benim minik fasulyemde bu kadar oldu,daha 2 hafta var görmeme zaman geçmiyor :sinirli:
Üstteki resmi pazartesinden bende tekrar ayin 30 unda gidecegim. O kadar cok ultrasona girdim ki iki haftadir haftada 2 kere hastanede kaldigim icin ordada hep kontrol etti doktorlar. Cok büyümüs masallah pazarteside 1 gün önde cikmisti hatta

Berdinç canım hamilelikte acı ve baharatlardan uzak durun diyor doktorlar. Bebegin amniyon sıvısına etki ediyormuş yediklerimiz.. Cok acı yememek iyi olur diye düşünüyorum.
Ben aci cok severim. Doktoruma sordum birsey olmaz dedi o kadar aci yedim ki hem hamileyken hem emzirirken oglum suan ne yemek istese anne acili olsun der. Hic bir problem olmadi. Baska cocuga azicik aci versen nasil aglar yanar. Oglum agzini hoh yapa yapa yiyor valla :KK45: suan bende o kadar aciyi sevmeme ragmen daha yemedim cünkü cikarirken cok kötü olur ki zaten dogru dürüst birsey de yiyemiyorum

kızlar ben çok evham yapıyorum. Sürekli düşünmek istemediğim şeyleri düşünür oldum. Bebeğime bişi olacak mı olur mu ne yapmam lazım nasıl durayım çok temizlik yapınca bir telaş bel ağrım oluyor korku geliyor falan daha anlatamadığım bir sürü şey:KK61: Sonra kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum dua ediyorum falan ama nebilim ya olmuyor. Psikolojim bozuldu sanki benim. =(

Ben aci cok severim. Doktoruma sordum birsey olmaz dedi o kadar aci yedim ki hem hamileyken hem emzirirken oglum suan ne yemek istese anne acili olsun der. Hic bir problem olmadi. Baska cocuga azicik aci versen nasil aglar yanar. Oglum agzini hoh yapa yapa yiyor valla :KK45: suan bende o kadar aciyi sevmeme ragmen daha yemedim cünkü cikarirken cok kötü olur ki zaten dogru dürüst birsey de yiyemiyorum
Siz de çok kilo verdiniz dimi? Bu kadar çıkarmaya inşallah güzel besleniyordur yavrular. Ben ne yesem en fazla yarim saat kalıyor bende 😏😣

Kızlar bugun hic iyi degilim ne yediysem cikardim midemde hic bir sey yok acile gitmeyi dusunuyorum serum icin, aile hekimimden bulanti ilaci istedim ama hic onermedi cok kuvvetli bi ilac icmeni tavsiye etmem dedi yine de yazdirdim zofran yazmis kanserli hastalarin kemoterapi esnasindaki bulantilari icinmis cok etkili bi ilacmis cesaret edemedim kullanan var mi
Canım ben presesis plus diye bir gıda takviyesi kullanıyorum bulantı için.çok iyi geldi bana

Ay kıyamam ben ona ya. Yiyip içemiyorum. Olanıda çıkarıyorum. Ama yine de tek derdim o. Inşallah güzel besleniyordur yavrum. Teşekkür ederim 😍😄
Kuzum suan senin yiyip ictiklerinle bebegin hic ilgisi yok istersen butun gun ac gez o yinede kanla beslenior besin almiyor henuz 😊 yiyip icmen suanda sadece senin icin o surekli senin kanindan beslendigi icin ac kalirsan halsizlik tansiyon vb sorunlarin olur

😂 anne karnında alışmış acıya o zaman... iyi bari. Ben kendim de hiç acı sevmem, o yüzden cocugum da sevmesin 😂😂😂

Göğüslerim ağrıyor, sızlıyor eyvallah ama bu sırt ağrısı nedir yahu? Göğüslerim sızlarken sırtım da sızlıyor.? Normal mi? Var mı yaşayan🖐️

kızlar ben çok evham yapıyorum. Sürekli düşünmek istemediğim şeyleri düşünür oldum. Bebeğime bişi olacak mı olur mu ne yapmam lazım nasıl durayım çok temizlik yapınca bir telaş bel ağrım oluyor korku geliyor falan daha anlatamadığım bir sürü şey:KK61: Sonra kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum dua ediyorum falan ama nebilim ya olmuyor. Psikolojim bozuldu sanki benim. =(
Insan bur şey olacak mı korkusu hep yaşıyor daha önce düşük falan yaşadın mı bu tedirginliğine sebep olabilir

Kızlar şimdi bise sorcam size bn yumurtanın sadece beyazını yiyebiliyorum acaba ayni faydayı alabiliyo muyumdur yumurtadan o_O
bence yeter canım sarısınıda çorbalara yemeklere ekle olmazsa
ya benim doktor etsiz olduktan sonra sorun yok yiyebilirsin çiğ köfte demişti canım canımda o kadar çok istedi ki zorla yedim az bişey
senin alışkın demekki bünye canım bende hayatta acı yiyemem hiç ucuyla bile acı koymam yemeklere o yüzden muhtemelen mahvoldum bide benim midemde normalde de sorun var
Kızlar burayamıgeçtiniz baş agrılarım bulantılarım dan cok giremiyorum 🤢🤦‍♀️
hoşgeldin canım inşallah geçerde rahat rahat daha fazla takılırsın bizimle

Göğüslerim ağrıyor, sızlıyor eyvallah ama bu sırt ağrısı nedir yahu? Göğüslerim sızlarken sırtım da sızlıyor.? Normal mi? Var mı yaşayan🖐
Benim göğüslerimde inanılmaz ağrıyor duş alırken bile dokunamiyorum.
3 4 gündürde asiri kaşınıyor,üzerinde kırmızı kılcal damarlar çıkmış hep şimdiden çatlamaya mı başladı acaba çok erken daha

Benim göğüslerimde inanılmaz ağrıyor duş alırken bile dokunamiyorum.
3 4 gündürde asiri kaşınıyor,üzerinde kırmızı kılcal damarlar çıkmış hep şimdiden çatlamaya mı başladı acaba çok erken daha

Kılcal damarlar bende de var.. Normal diyoolllaaaa☺️

Siz de çok kilo verdiniz dimi? Bu kadar çıkarmaya inşallah güzel besleniyordur yavrular. Ben ne yesem en fazla yarim saat kalıyor bende 😏😣
Ben 7.5 kilo verdim canim iki kez hastanede yattim yinede cikariyorum. Önce ne yiyebiliyordum ne su bile icemiyordum. Simdi biraz yemeye basladim sabahlari uyaninca bi iki kez mide suyu cikana kadar ögürüyorum durmuyor baya. Yiyince bazen cikariyorum bazen degil ama hep bi bulanti var ve agzimin tadi yok

Insan bur şey olacak mı korkusu hep yaşıyor daha önce düşük falan yaşadın mı bu tedirginliğine sebep olabilir
hayır canım ilk gebeliğim daha. ama nebilim sanırım ben de korku fazla oluyor. bide tekim ya yurtdışında yaşıyorum bir eşim ile ben varım sadece burada. Kısmetse 3 seneye döneceğiz TR ye

Back
X