• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar yaa günaydın bugün biraz fenalardayım sabah bi uyandım karnım davul gibi ve sancı vardı çok korktum gerçi şuan arabaya bindim geçti gazmıydı acaba bebekler gibi arabada mı gitti 😂😂 dün canım çiğ köfte istemişti eşim getirmiş çok acıydı zorla yedim biraz omu dokundu diye korkmuştum gazsa sıkıntı yokta bebeğe bişey oldu diye korktum devam ederse doktora gidecem öğlene doğru

Kızlar yaa günaydın bugün biraz fenalardayım sabah bi uyandım karnım davul gibi ve sancı vardı çok korktum gerçi şuan arabaya bindim geçti gazmıydı acaba bebekler gibi arabada mı gitti 😂😂 dün canım çiğ köfte istemişti eşim getirmiş çok acıydı zorla yedim biraz omu dokundu diye korkmuştum gazsa sıkıntı yokta bebeğe bişey oldu diye korktum devam ederse doktora gidecem öğlene doğru
Devam ederse git ama ben de sık sık gaz sancısı yaşıyorum canım

Kız senin bebiş amuda mı kalkmış öyle 😀 ne tatlı yaaaa. Büyümüş maşallah.
Bn gebeliği öğrendigimden beri hep sola yağda sırt üstü yatıyorum acaba bn çok mu abarttım :KK71:
😃 rahat ol biraz canım. Keyfini çıkar. Göbüş büyüyünce diğer pozisyonlarda yatamayacaksın nasılsa. Mesela ben yüz üstü de yatarım ama bi bacağımı kırıp hafif yuları doğru çekiyorum. Karnım havada yüz üstü yatmış oluyorum. Çok rahat ediyorum eskiden beri zaten bu pozisyonda.

Günaydın canım.
Çiğköfte gaz , şişkinlik yapmıştır . Korkma. Gaz sancısı olduğu belli olur zaten. Daha yüzeye yakın yerlerde okuyor benimki.

kizlar idrar yolunda enfejsiyon cikan varmi. doktor bana bugun 2 kutu antibiyotik verdi. kullanacagim ama bu sancilar o yuzdenmiydiki... korkuyorum ya dusuk falan yaziyo nette
Bende çıktı canım. Hem kanda hem idrarda enfeksiyon tek kullanımlık monurol diye bir ilaç verdi devam ederse antibiyotik dedi. Kızılcık da idrar yoluna çok iyi geliyor. Benim yanma vb yoktu ama sıtmalanır gibi oluyordum.

Devam ederse git ama ben de sık sık gaz sancısı yaşıyorum canım
bende biraz gaz vardı ama hiç sancısı olmadı onun için bilemedim gazdan mı değil mi

Günaydın canım.
Çiğköfte gaz , şişkinlik yapmıştır . Korkma. Gaz sancısı olduğu belli olur zaten. Daha yüzeye yakın yerlerde okuyor benimki.
bilemedim ki nasıl sanki ağrı değilde acı gibiydi eşimde sabah soruyo normal karın ağrısımı diye bi çemkirdim adama ağrı değil acıyooo diye 😂😂 gitmişsin acı almışsın allahtan bişey istedim bidaha düşünme beni alma bişey istemiyorum sana bidaha şunu istiyorum demem vs vs 🙄😱

Kızlar günaydın. Tartıldım sabah sabah 1.5 kilodan fazla vermişim. Hep ye çıkar. 😥 bebişim besin alıyordur dimi ya. Çok korkuyorum onun için. 😐

Meyveliturta19 Meyveliturta19 canım nerelerdesin ne yaptın nasıl oldun merak ettim. Buraya taşındık gel sende

Yazamadim bir türlü size de çok sagolun valla
Hala annemdeyim, annemde de amcamlar gelmiş ev kalabalık teli elime pek alamıyorum alsamda bırakıyorum yarın sabah dönceğim eve
Dün evi temizlediler iyice..
Doktor da psikolijik dedi bana annemdeyken kaşınmam azaldı belki de kalabalıkta aklımdan bir an çıktı..
Bu öyle illet birşeymiş ki derinin altına giriyormuş hep yara yapıyormuş.
Hala arkadaşıma kızgınlığım geçmiyor.. onun düşüncesizliği yüzünden dertsiz başıma dert açıldı

Artı ben bir de sedef hastasıyım cildim çok hassas ben hamilelikte sedef kremlerimi bile kullanmıyorum.. Allah korusun bulaşsaydı ben ne yapardım..
Millete de zahmet verdirttim kuzenim kardeşim yazık dün sabahtan beri evimle uğraştılar

Haber verdiğin içinde çok sağoll inan bi kaç gündür takip edemiyorum düzenime geri döneyim bende buradan devam ederim 😊

Yazamadim bir türlü size de çok sagolun valla
Hala annemdeyim, annemde de amcamlar gelmiş ev kalabalık teli elime pek alamıyorum alsamda bırakıyorum yarın sabah dönceğim
canım ya hadi sevindim bulaşmadığına üzülme sende iyi olmuş işte ne güzel akraba ziyareti güzel geçmiştir bende çok isterdim şimdi annemlere gitmeyi bide üstüne akrabalar gelse oohh bayılırım kalabalık aileye
Arkadaslar gunaydin herkese korku ve heyecandan yatamadım ne olur artik bugun doktor hersey yolunda dese bana suan doktordayim ve bekliyorum artik kalbini duysam melegimin bugun sata gore 10 hafta oldu ultrasona gore 7+3 🙇‍♀️
canım ne yaptın çıktın mı güzel haberler verirsin inşallah

Bn gebeliği öğrendigimden beri hep sola yağda sırt üstü yatıyorum acaba bn çok mu abarttım :KK71:
Bende oyleyim yaa..normalde saga donuk bacagimi kivirir yatardim kiviramiym diye yatamiym baska turlu..smdi sag sol sirt ustu ama rahatsiz edici 🙄uykuya gecisim zor oluyo bu seferde

bende biraz gaz vardı ama hiç sancısı olmadı onun için bilemedim gazdan mı değil mi

bilemedim ki nasıl sanki ağrı değilde acı gibiydi eşimde sabah soruyo normal karın ağrısımı diye bi çemkirdim adama ağrı değil acıyooo diye 😂😂 gitmişsin acı almışsın allahtan bişey istedim bidaha düşünme beni alma bişey istemiyorum sana bidaha şunu istiyorum demem vs vs 🙄😱
Eneeeemmm hormonlar tavann :))

Back
X