Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Ben bu akıntı meselesini sordum doktoruma hafif sarı geliyor bazen de dedim normal olması gereken o dedi hiç tahlil falan istemedi benden haftaya cuma bidaha sorayım
Hep varsa belki rutin öyledir bir problem yoktur da bende iki gündür başlamıştı daha önce yoktu o yüzden işkillendim benim akıntı enfeksiyondan oldu yani

Hep varsa belki rutin öyledir bir problem yoktur da bende iki gündür başlamıştı daha önce yoktu o yüzden işkillendim benim akıntı enfeksiyondan oldu yani
Nasıl bi akıntı canım rengi nasıl koku var mı bu aralar bende de yoğun başladı sanki

Nasıl bi akıntı canım rengi nasıl koku var mı bu aralar bende de yoğun başladı sanki
Ay yoktu valla kimseyi korkutmak da istemiyorum dün başladı dün idrarımda da bulanıklık vardı az su içmeme bağladım ama emin değilim belki o da enfeksiyondandır. Hiç kokulu değildi sadece vajinamda ıslaklık hissi vardı, birde ben günlük ped kullanmıyorum lavaboya gidince iç çamaşırımda akıntı olduğunu fark ettim, sabah uyanınca iç çamaşırımdaki akıntı kurumuştu bide çoğalmıştı. Normalde Progestan da kullanıyorum fitil olarak akıntım olmazdı benim. Doktora gittim zaten randevum vardı, durumu anlattım kokusuz ve renksizse önemli değildir dedi ben yine de idrar testi vermek istiyorum dedim tamam dedi verdim. Bir saat sonra sonuç için gittim yüksek miktarda enfeksiyon var idrarında dedi bi tane tek kullanımlık toz antibiyotik bir tane de 5 günlük antibiyotik hap verdi. Yani ben akıntıdan dolayı şüphelendim ama bu derece bir şey de beklemiyordum.

Yani ben idrar sonucunu temiz alıp içimi rahatlatmak için tahlil verdim aslında. Çünkü ne kaşıntı ne yanma ne ağrı ne koku hiçbir belirtim yoktu benim de. Dediğim gibi sadece akıntı için tahlil verdim. Buraya da yazıyorum ki hani önemsiz der geçersiniz sonra ciddi bir şey olursa üzülürsünüz diye. Bir idrar tahlili vermek çok uğraştırmıyor en azından temiz çıkarsa içiniz rahatlar. Ondan yazdım, inşallah kimseyi boş yere strese sokmamışımdır.

Rengi de beyaz sarı karışık başta beyazdı sonra sarımsı olmaya başladı
Benim hamileliğimin başında anlattığın gibi vardı ben tahlil vermiştim o zaman temiz çıktı şimdi yine o şekilde var sanırım kokusuz olunca ileri derece enfeksiyon değil diye doktorlar tahlil istemiyor galiba ama Cuma günü randevum var bi sorayım

Benim hamileliğimin başında anlattığın gibi vardı ben tahlil vermiştim o zaman temiz çıktı şimdi yine o şekilde var sanırım kokusuz olunca ileri derece enfeksiyon değil diye doktorlar tahlil istemiyor galiba ama Cuma günü randevum var bi sorayım
İnşallah bir şey çıkmaz 💖

Kızlar merhaba. Bugün daha 6+5 . Bulantı 3 gün önce başladı. İştahım azaldı ne yesem tiksiniyorum. 2 kilo verdim. Geceleri sadece sırt üstü uyuyabiliyorum yan yatarsam midem bulanıyor. Ama afedersiniz hiç istifra edemiyorum. Normal mi bunlar
Normal canım bende aynıyım, az önce ilk defa kustum başımda ağrıdan çatlıyor şimdi de bi üşüme aldı beni bugün hiç iyi değilim 🙁

Yani ben idrar sonucunu temiz alıp içimi rahatlatmak için tahlil verdim aslında. Çünkü ne kaşıntı ne yanma ne ağrı ne koku hiçbir belirtim yoktu benim de. Dediğim gibi sadece akıntı için tahlil verdim. Buraya da yazıyorum ki hani önemsiz der geçersiniz sonra ciddi bir şey olursa üzülürsünüz diye. Bir idrar tahlili vermek çok uğraştırmıyor en azından temiz çıkarsa içiniz rahatlar. Ondan yazdım, inşallah kimseyi boş yere strese sokmamışımdır.
Aynı aynı benim de öyle kaşıntı yanma sarı akıntı hiçbir şey yoktu sadece su gibi akıntı gelmişti inşallah geçer canım geçmiş olsun

Benim ev yerden ısıtmalı kızlar ona rağmen terliksiz gezdiğim anda kasıklarım ağrıyor büyükler uyarırdı haklılarmış demek ki😂

Ay bu aksam benim de kasiklar bagirsaklar sovlu ya agri batma hepsi mevcut🥲 gazla kasik sancisi birbirine girdi ajdjdjdj

Bence herkes bir sonraki randevularında bir gaz ilacı istesin doktorundan. Günlük içilen bir ilaç değil. Zaten gaz sancısı geleceği zaman insan anlıyor. 2 tane çigneyince rahatlatıyor. Evde elinizin altında bulunmasında fayda var. Çünkü gerçekten insanı süründürecek kadar şiddetli olabiliyor. Okuduğum kadarıyla da ufak ufak birçok kişiyi bir yoklamaya başlamış.

Bence herkes bir sonraki randevularında bir gaz ilacı istesin doktorundan. Günlük içilen bir ilaç değil. Zaten gaz sancısı geleceği zaman insan anlıyor. 2 tane çigneyince rahatlatıyor. Evde elinizin altında bulunmasında fayda var. Çünkü gerçekten insanı süründürecek kadar şiddetli olabiliyor. Okuduğum kadarıyla da ufak ufak birçok kişiyi bir yoklamaya başlamış.
Ya evet bir sonraki gidisi bile beklemeyebilirim devam ederse hatta, cunku kasiklarda da dolasinca ekstra panikletebiliyor🙈 bir anda ani hava degisimi oldu, iki gece once yanarak afedersiniz don atlet yatiyordum, simdi kasmirli body ile oturuyorum kombi sonda yaniyor buz gibi hava🤣ayaklarim hep soguktur zaten yaz gunu bile, gaza merhaba partisi oldum otomatik

Back
X