Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Aaa aynı şeyi yaşadım, iç çamaşırım ıslanıyordu ama ben şüphelendiğim için doktora idrar tahlili vermek istiyorum dedim bende de enfeksiyon çıktı ve başka hiçbir belirtim yoktu bence o akıntı enfeksiyondan oluyor
Ya bana da gebeliğin başından beri oluyor ama doktorum Progestan fitilin yapmış olabileceğini söylemişti siz kullanıyor musunuz?

Benim eşim bebeğin kalp atışını duyduğunu iddia ediyor. Ay bi dener misiniz eşlerinz bi dinlesin sağ ve sol tarafınızı lütfen 😀

Sana bişey diyim mi bugün kontrole girdim doktorun ilk sorduğu şey var mı değişiklik bu iki haftada bişeyler hissediyor musun oldu. Evet dedim özellikle sol tarafımda arada bir dolgunluk bide pıtırtı seğirme gibi şeyler oluyor dedim. Doktorlar normalde bu haftada hissedilmez derler hep ama ben kendi çocuklarımdan birinde kendim de hissetmiştim yani hareketlerini azcık hissedebilirsin dedi. Aynı senin dediğin gibi pıt pıt yapar dedi.😂
kaçıncı haftada başlıyomuş bu😍

Benim eşim bebeğin kalp atışını duyduğunu iddia ediyor. Ay bi dener misiniz eşlerinz bi dinlesin sağ ve sol tarafınızı lütfen 😀
Ya benimki gecen gun ultrason cikisi ayni bana benziyor bebek dedi 🤣🤣 ben de espri yapiyor sandim guldum, dun birine anlatiyor dun gittik abi ayni bendi ya diyor telefonda🙈 kafayi yedi adam ajsjdjdj
Senin esininki cok masum geldi su an

kaçıncı haftada başlıyomuş bu😍
Ben bir haftadır ara ara hissediyorum özellikle merdiven falan çıktıktan sonra kasığımda pıtırtı mı seğirme mi desem birşey oluyor. Çok nadiren hissedebilen oluyırmuş. Benim gittiğim kadın doğum doktorunun da 4 tane çocuğu varmış birinde bu haftalarda hissetmeye başlamıştım bende dedi. Hatta eşim ultrasonun videosunu çekerken arkada bizde bunu konuşmuşusuz o da çıkmış atabilseydim R rose-bahar a videosunu atacaktım. 😂

Herkes kendininkinin boyutunu bulsun buyrun 🩷☺️🧿 ay yiycem tiplere gelin ahahah
IMG_1800.webp

Ya bana da gebeliğin başından beri oluyor ama doktorum Progestan fitilin yapmış olabileceğini söylemişti siz kullanıyor musunuz?
Evet kullanıyorum ama fitili ilk kullandığım zamanlar böyle bir durumum yoktu iki gündür vardı bu iç çamaşırımda ve vajinamdaki ıslaklık hissi. Şüphelendim sadece ama yüksek çıkmasına şok oldum çünkü akıntıdan başka bir belirtim yoktu benim de.

Ya benimki gecen gun ultrason cikisi ayni bana benziyor bebek dedi 🤣🤣 ben de espri yapiyor sandim guldum, dun birine anlatiyor dun gittik abi ayni bendi ya diyor telefonda🙈 kafayi yedi adam ajsjdjdj
Senin esininki cok masum geldi su an
Ohoo biz onu aştık ya tıpatıp babasına benzettik ikimizde benimle alakası yok 🤣🤣

Biz denedik onu da benimki duyamadı 🤣 Benim yine senaryolar kurduğum anlarda yaşandı bu olay😂
Eyvah çok kritik zamanda duyamadım demiş 😀 ben senaryo yazınca gel bi dinleyim diyo ya gerçekten duyuyor yada beni kandırıyor 🤣

Kız cidden benziyor mesela yanaklı bişey bence biz öyle gördük yani benim eşim de yanaklı ben kemikliyim🤣 kel diyo bide yok canım vardır saçı iyi bak diyorum 🤣🤣
Ay cok guldummm allah iyiliginizi versin e mi 😍🤣 ben esime totomla guldum acikcasi oyle dedigi icin ama bak sen diyince simdi dogruluk payi olabilir mi moduna girdim ajdjdjdj
Bu arada esime benzesin cok isterim o ayri konu ajdjdjd

Ay cok guldummm allah iyiliginizi versin e mi 😍🤣 ben esime totomla guldum acikcasi oyle dedigi icin ama bak sen diyince simdi dogruluk payi olabilir mi moduna girdim ajdjdjdj
Bu arada esime benzesin cok isterim o ayri konu ajdjdjd
Bir rivayete göre kız bebekler babaya daha çok benzermiş ama ben erkek hissediyorum 🤣

Eyvah çok kritik zamanda duyamadım demiş 😀 ben senaryo yazınca gel bi dinleyim diyo ya gerçekten duyuyor yada beni kandırıyor 🤣
Senin bebiş daha büyük belki gerçekten duyuyordur 😂 Ben bide göbekliyim benim göbekten bebeğe ulaşıp duyması mucize🤣 Ama evde steteskop olsaydı çoktan kendim dinlemiştim. Steteskopum annemlerde kaldı 😂

Senin bebiş daha büyük belki gerçekten duyuyordur 😂 Ben bide göbekliyim benim göbekten bebeğe ulaşıp duyması mucize🤣 Ama evde steteskop olsaydı çoktan kendim dinlemiştim. Steteskopum annemlerde kaldı 😂
İshal olduğum zaman duyamıyorum bağırsak sesin çok diyordu bence cidden duyuyor kocam da kocam 🤣🤣 ben de pıt pıt hissetmiyorum mesela sende onu hissediyosun dimi

Sana bişey diyim mi bugün kontrole girdim doktorun ilk sorduğu şey var mı değişiklik bu iki haftada bişeyler hissediyor musun oldu. Evet dedim özellikle sol tarafımda arada bir dolgunluk bide pıtırtı seğirme gibi şeyler oluyor dedim. Doktorlar normalde bu haftada hissedilmez derler hep ama ben kendi çocuklarımdan birinde kendim de hissetmiştim yani hareketlerini azcık hissedebilirsin dedi. Aynı senin dediğin gibi pıt pıt yapar dedi.😂
Ayy beni çok mutlu ettin biliyor musuun🥹🥹 Dudaklarımı büzerek ağlasam mı gülsem mi ikisi aynı anda o moda girdim😍

Back
X