Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    54
B
Sirf doğum konusunda iyi diye devam ediyorum yoksa Hiç iletişim konusunda iyi degil canim ben sormasam hiç bilgi vermiyor
Bide tahlil istemeden demir vitaminn ve d vitamini yazmiş tahlil ypmadan yazmasi garibime gitti Birde şu ana kadar bi kez kan tahlili istendi normlmi 15.haftaya gircm
Özelemi gidiyosunuz siz
Sirf doğum konusunda iyi diye devam ediyorum yoksa Hiç iletişim konusunda iyi degil canim ben sormasam hiç bilgi vermiyor
Bide tahlil istemeden demir vitaminn ve d vitamini yazmiş tahlil ypmadan yazmasi garibime gitti Birde şu ana kadar bi kez kan tahlili istendi normlmi 15.haftaya gircm
Özelemi gidiyosunuz siz
bende özele gidiyorum, benimde bir kere oldu kan tahlili diğerini 17. Haftada yapcam dedi. Sizin de öyledir belki

Ekim anneleri benim de doğum 29 ekim gösterdiği için bi ekim bi kasım annelerinde gidip geliyorum sürekli. Size göre biraz geç geliyorum ama 12.hafta ultrasonuma göre cinsiyet tahmini yapabilecek olanınız var mı :dua:

Eklentiler

• IMG_3789 (1).webp
    IMG_3789 (1).webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 72
Her hormon ilacının fazlası zarardır ☺️ birde düşük asla engellenemez kanama demek düşük demek değil. Sadece kanamayı durdururlar her kanama da düşük sebebi değildir. Hamile kadınların %90 kanama görüyor bunun bir çok nedeni var belki doktorun bi düşüj tehdidin olmadığı için bırak demiştir 🫶 progestan iki neden için kullanılır 1. Neden gebelik başında progestan değeri düşüktür tutunmayı iyice sağlasın diye kullanılır. 2. Nedeni ise var olan bir kanamayı durdurmak için kullanılır. Yani düşüğe bir faydası yoktur. Bu bilgiyi de yazayım
Sanki biraz rahatladım kız ne güzel anlattın 🧚🏻‍♀️ Benim en başından beri (15.haftadayım) hep kahverengi lekelenmeyle geçti yani 5 gün kesildi 2 hafta sürdü gibi hep döngüsel. O yüzden hep tedirginim ve mutsuzum çünkü çevremde bunu yaşayan hiç yok. Teşekkür ederim açıklamaların için 🫶🏻🌸

Sanki biraz rahatladım kız ne güzel anlattın 🧚🏻‍♀️ Benim en başından beri (15.haftadayım) hep kahverengi lekelenmeyle geçti yani 5 gün kesildi 2 hafta sürdü gibi hep döngüsel. O yüzden hep tedirginim ve mutsuzum çünkü çevremde bunu yaşayan hiç yok. Teşekkür ederim açıklamaların için 🫶🏻🌸
Rica ederim canım bende yaşadım kanama da lekelenmede ama bu haftalarda artık plesenta zaten progestan üretiyor korkma 🥰

Kızlarrr tahminlerinizi alayııım🤭🤭 gittiğim doktor cinsiyeti söylemedi ama ben Türkiye’deki doktoruma attım veeee %80-90 dedi ama nee??? Hadi bi tahmin edin bakalııım kimler bilicek🥰🥰🥰

Eklentiler

• IMG_0969.webp
    IMG_0969.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 61
Ya kızlar aksamdan berı midem bulanıyor alt karnımda sert basımda dönüyo biraz endiselendım ya. Vertigom var benım onunla karıstırmaktanda korkuyorum bı sorun varsa eger. Cunku ondada böyle oluyorum ben. Alt karnınız aksamları benım gibi sertlesıyormu böyle

Hadi hayirlisi canim Allah gonlune gore versin Mide yanmasina tahin öneririm kuzum gaz ve şiskinlik konusunu henuz bende cozemedim 😂Sade soda iciyorum ama eh pekte faydasi yok bulursam sizede yazcam bide kabizlik basima bela oldu d vitamni demir ve diger vitamin ilaclarina basladigimdan beri cikamiyorum resmen patlamaya hazir bomba gibi geziyorum🤦
Balım kefir içmeyi denedin mi, ben akşam kefir içince çok rahat tuvalete çıkıyorum. Dene istersen

Benim de öyle ve hala aynı şekilde ilerliyorum 13+4 üm bu arada. Benim doktorum da uzun bir süre kullacaksın dedi,bir kaybım ve miyomum olduğu için zaten yüksek riskli kategorisindeyim. Ne olursa olsun doktoruna güvenmek en doğrusu bence

Vallaha bu su olayı aşırı sıkıntılı ya . Ben çok su içen biri değildim . Şimdi 1,5 /2 litre deniyorum içmeyi ama wc den çıkamıyorum . Ayrıca ne zaman 2 litreye yakın su içsem başım çatlıyor 🙄 bu hamilelik önceside böyleydi bazen yoğun su içeyim derdim başım ağrırdı . 3 /4 litre bana imkansız geliyor ya . Her insanın su ihtiyacı aynımıdır ?
Kendi deneyimime dayanarak şunu söyleyebilirim; normalde çok su içen ve zorlanmayan biriyim. Geçen haftaki kontrolüme çok az şu içerek gitmiştim ve doktor direkt az mı su içtin,kasılman var dedi. Zaten bebeğim de kesenin içinde sıkışmış gibi duruyordu. Bildiğimiz yuvarlak kese yassı basık halde görünüyordu. Burdan suyun ne kadar önemli olduğunu anlatayım :) 3-4 olmasa da en az 2 litre gerçekten önemli

Back
X