Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Ben bir haftadır ara ara hissediyorum özellikle merdiven falan çıktıktan sonra kasığımda pıtırtı mı seğirme mi desem birşey oluyor. Çok nadiren hissedebilen oluyırmuş. Benim gittiğim kadın doğum doktorunun da 4 tane çocuğu varmış birinde bu haftalarda hissetmeye başlamıştım bende dedi. Hatta eşim ultrasonun videosunu çekerken arkada bizde bunu konuşmuşusuz o da çıkmış atabilseydim R rose-bahar a videosunu atacaktım. 😂
Bizim satımız da aynı😍. Başka neler oldu ya muayenede, yazdın da kaçırdıysam, yoğun bir gündü bugün kısaca baktım böyle.

Bugün bende aa dedim hissediyorum abartma dedi daha da demem 🤣🤣
Benimki de doktorlar bu haftalarda hissedilmez derler hep ama ben kendim bu haftalarda hissetmeye başladım kızımda dedi. Nadiren hissediliyor dedi eşimde o sırada ultrason ekranının videosunu çekiyordu arkada konuşmamız da çıkmış. 😂

Benimki de doktorlar bu haftalarda hissedilmez derler hep ama ben kendim bu haftalarda hissetmeye başladım kızımda dedi. Nadiren hissediliyor dedi eşimde o sırada ultrason ekranının videosunu çekiyordu arkada konuşmamız da çıkmış. 😂
İşte burası çok kısıtlı ya video atamıyoruz mesela

Kızlar hersey yolunda geçen cumartesi özelde 8+1 çıkmıştı bugün devlette 9+3 çıktı bu doktor da usg ye göre ilerleriz dedi üç hafta sonra ikili test vereceğim kontroller aylık olacakmış şuraya da bir foto ekliyim 😂
Ohh maşallah sessiz sessiz büyümüş orda ne güzel 😍😍

Evet kullanıyorum ama fitili ilk kullandığım zamanlar böyle bir durumum yoktu iki gündür vardı bu iç çamaşırımda ve vajinamdaki ıslaklık hissi. Şüphelendim sadece ama yüksek çıkmasına şok oldum çünkü akıntıdan başka bir belirtim yoktu benim de.
Evet iyi ki yaptırmışsınız idrar testini. Yarın ben de bi doktoruma soracağım çok yaygınmış zaten

Ben bu akıntı meselesini sordum doktoruma hafif sarı geliyor bazen de dedim normal olması gereken o dedi hiç tahlil falan istemedi benden haftaya cuma bidaha sorayım

Benim karnımda batmalar var ya kızlar gaz olduğunu düşünüyorum aksini düşünemem şuan öyledir dimi
Gazdır hayatım endişelenme bende de oluyor pozisyon al arkadaşlar çokça örnekler vermiş🤣🤣 rahatlatır 🤣

Karnımdan pıt pıt bi hisler alıyorum çocukumun kalp atışını hissediyor olamam di mi🤣
Yaa bence çok erken yaa karın içi katmandan daha onu hissetmemiz sanki mümkün değil gibi ama doktorlarınız da tecrübelerinden bahsetmiş bende bi acaba mı oldum şuan hdksjsjs

Benim eşim bebeğin kalp atışını duyduğunu iddia ediyor. Ay bi dener misiniz eşlerinz bi dinlesin sağ ve sol tarafınızı lütfen 😀
Yok artık işte bu olmaz 🤣🤣 sen mutlu ol diye demiştir 🤣🤣

Herkes kendininkinin boyutunu bulsun buyrun 🩷☺️🧿 ay yiycem tiplere gelin ahahah
Eki Görüntüle 3575032
Yaaa yicemm bizimki çilek kadar şuan teyzesiii 😍😍
Kiz olcaksa bana benzesin yahu 🙈🙈👻👻 oglus olursa babasinin kopyasi olsun isterim ajdjfj
Cinsiyet kesinlessin ekrana ya kendi bebekligimi ya kocaminkini koyucam manifest maksatli🤣
Bu konuda bir anım var. Annemin görümcesinin görümcesi 😆 komik oldu ama böyle bebekken beni çok severmiş hamile kaldığında da hep benim bebeklik resmime bakmış sonra benim gibi renkli gözlü kıvırıcı siyah saçlı bir kızı oldu gerçekten de kızın bebekliği bana benziyordu 🤣🤣 tabi artık saçlarım siyah ve kıvırcık değil 🤣🤣 bu gereksiz detayı da vermiş olalım ahahaha
Bu arada banyo yaptım ben beni kutlayın ajsjsjjssj🤣🤣
Offf ben banyo yapmaya endişe ediyorum yaa ne zaman yapsam sonrasında leke geliyor üzülerek itiraf ediyorum resmen 4-5günde bir yapıyorum şuan korkudan 😞 sıhhatler olsun balım 😍😍

Yaaa yicemm bizimki çilek kadar şuan teyzesiii 😍😍

Bu konuda bir anım var. Annemin görümcesinin görümcesi 😆 komik oldu ama böyle bebekken beni çok severmiş hamile kaldığında da hep benim bebeklik resmime bakmış sonra benim gibi renkli gözlü kıvırıcı siyah saçlı bir kızı oldu gerçekten de kızın bebekliği bana benziyordu 🤣🤣 tabi artık saçlarım siyah ve kıvırcık değil 🤣🤣 bu gereksiz detayı da vermiş olalım ahahaha
Evet cileklerimizzz cok sekerler ya🍓🩷 bir avuc mutluluklar su an resmen🥲

Yaaa ben de cok inaniyorum o benzeme isine☺️benim cevremde de oyle ornekler var cunku 🙈 o yuzden yapicam boyle bir totem🥰🥰🥰

Yaa bence çok erken yaa karın içi katmandan daha onu hissetmemiz sanki mümkün değil gibi ama doktorlarınız da tecrübelerinden bahsetmiş bende bi acaba mı oldum şuan hdksjsjs
Ya ben vücudumu çok duyuyorum sanırım. Tuhaf gelecek ama döllenme sonrası yavrim rahme ilerlerken de diyordum galiba rahme yolculuk var diye. Daha testlerde görünmezken😂

Kızlar anlayan var mı bebeğimin cinsiyeti nedir sizce ?

Eklentiler

• IMG_9718.webp
    IMG_9718.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 43
Back
X